Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 adidir dediler raid e oneshot atar dediler buglamadan kesilemez dediler, yanıldılar.kyllikki down :D çok uzun zamandır gördüğüm en güzel boss fighttı darısı hepinizin başına gerçekten çok zevkli boss not:düşen ve bana yar olan chest e dikkatinizi çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ne gibi şeyler yapio boss biraz bahsetsene gaza gelelim, end game pve sırf tank and spank değil dielim =) tebrikler bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 herşeyden önce combat 35 dakika sürdü bu bile artı :D kyllikki 15 saniyede bir add çıkartıyor bunların ışık hızıyla kesilmesi lazım ama bunlar random aggro ile çıkıyorlar dolayısıyla cloth userlardan biri genellikle üzerinde 3k vuran bir mobla yüzleşiyor bir yandan onlar kaçışıyor bir yandan tanklar kovalıyor bir yandan inanılmaz dps yarışı var çünkü 2 side kesilmezse önce tank a fear atıyor hp yi fulllüyor 9 tane spellguard çıkartıyor ve sonra dönüp şaka gibi raid e oneshot aoe atıyor 1 tanesi kalırsa tank ı mind kontrol e alıyor bu hadiseler olurken tankın canını çıkartıyor tabi.Fight ı tam anlatmak zor en güzel tanım enfo's team survival gibi düşünün dalga dalga add geliyor ve hemen kesilmezlerse ölüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hehehe tebrikler . Daha fazla bişi demiorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 phase muhabbeti var mı bosslarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 tebrikler bende cok gormek istiorum bole boss fightları falan umarım nasip olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Arda istikrarlı gordum seni bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 2-3 yil sonra gelecek expansionlar sonrasinda cikacak yeni itemlerin uzerinde hangi statslara ne verecek merak halindeyim... +342 sta vs olursa sasmam.. abartsalarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 öhöm eq öhöm planes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Valla o yaratık birşekilde kesilir sorun değil, ben asıl raid sırasında oyunu düzgünce oynayabildiğin bilgisayarın olduğu için kıskandım seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Arkadaslar tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bossun tipi nasıl merak ettim var mı hiç SS si =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Arkadaslar tebrik ederim. Sadece turklerden kurulu bir guild te bu basrilari elde eder umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar