BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Şimdi şöle frp oynatasım var tek atımlık veya iki üç atımlık bir oyun ama haliyle oyuncu eksik. Bulldog gelicek bi kesin olarak bi kaç kişi daha olsa yeter çok bişi istemiyorum :) . Ne olursa olsun frp oynamak istiyorum diyen insan evlatlarıyla yarın buluşsak mı diyordum ? istanbul / taksim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yarın herkes milli maç rpsi yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yarın maç mı vardı unutmuşum saldhljkahs o zmn patlar bu olay :D kendim patlatıyorum hatta ben gelmem kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben gelirim milli maç filan sorun diil de sen patlatmısın zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 foreign role player sa dediğiniz gelirim ankara'dan. veya gelmem lan ne işim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 fantasy role play :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yapma baaa temmuz? harbi mi lan? hauahaha canım benim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ahahah epic fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar