Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şok Sevinç ve Hüzün

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

Anlatımıma başıma gelenlerin yazımı okuyacakların başına gelmemesini dileyerekten başlıyorum :
Zaman bundan 45 dk önce neyse onu gösteriyordu paticiği refleshlemekten bunalmış dağınık bir şekilde günümü sürdürüyordum. Üvey annem babam ve üvey kardeşim içerde oynarkene kulağıma bir kapı zili sesi geldi gibi oldu. Düşündüm düşündümki kapıcıdır diye. Babamın ahşap zeminde yürüyerek kapıya ulaştığını, kapıyı açıp "kim o" dediğini duyabiliyordum odamdan hiçbir tepki vermeyerek, taaki o cennet in meleğinin cehennemin iblisinin sesini duyana dek. "Murat ordamı diyordu"
O sesi duyunca beynime kanların hücum ettiğini hissettim.Bu eski dostum ve platonik aşkımdı. Kendisi onu sevdiğimi biliyordu ama buna inanmamak için elinden geleni yapıyordu çünkü bir zamanlar dosttuk hernekadar karşı cinsle dost olunamayacağını bile bile. Herneyse saniyeler saatler gibi geçti ayaksesleri gittikçe kapıya yaklaştığını belirtiyordu ver bir daha o ses kulağıma çalındı "murat ordamı ?". O sesi duymakla pantolonumu ve uzun kollu tişörtümü giymem bir oldu. Kapıya doğru koştum. Yarı utangaç yarı gülümser bir yüz ifadesiyle bana bakıyordu ve dolaşalımmı dedi. Ben uçarak gittim tabi.Çok sevinçliydim beni 14 şubatta unutmamıştı.Aradan onun için bir 45 dakika benim için 45 gün geçti sadece konuştuk ve dolaştık. Ardından onu evine bıraktım. Geri dönerken içimde hissettiğim acıyı kimse tahmin edemez. Nişantaşının parıltılı sokaklarında onlarca sevgili elele tutuşmuş dolaşıyorlardı bir an kendimi çok yanlız hissettim karlı kaldırımlara basarken. Düşünceler düşünceleri takip etti ben ise her düşüncede biraz daha bunaldım düşüncelerden kendimi alıkoyduğumda evimin kapısı önümde duruyordu, bitkin ve soğuktan titreyen parmaklarımla kapının ziline bastım. Merhaba sıcak evim, yine ben..[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek.
p ?
Sosyal ağlarda paylaş

kızın seni hatırlayıp gelmesi bile hoş birşey değil mi
hiç muhabbet açmadın mı şimdi ne yapıyorsun vs birlikte olduğu biri varmıymış öğrenirdin[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

Abi en azından hatırlanmışın. Cep telefonuma msg bile gelmedi ya. :(. Bi de beni düşün haline şükret.[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Sosyal ağlarda paylaş

eğer kız hem senin ona aşık olduğunu bilip hem evine kadar geliyosa hemde 14 şubatta hemde sonra dolaşıp havadan sudan konuşuyosanız

1 sen niye kıza asıl amacın nedir diye sormuyosun ?

2 kız niye sana amacım bu demiyo ?

ortada üzülcek bişey yok,ortada sorun da yok aslında ,sorunu kendi kendine yaratıyosun
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat hiçbir zaman herşeyi insana apaçık sunmaz. Bazen istediğin şeyi elde etmek iin biraz uğraşman gerekir. Bence hayatta hiçbişeyi erteleme ve görmezden gelme, işaret olarak algılayabileceğin herşeyin peşinden git. En azından sonucunu öğrenirsin; iyi ya da kötü...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PhalanX, 14 February 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
Bence sen olaya fazla negatif bakıyorsun boo.
Kız eğer senin ona karşı düşünceleri bilip böyle birşey yapıyorsa....

ya kız sevmiyosa olmaz birlikte yani doru değilmi ?[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek.
p ?
Sosyal ağlarda paylaş

olayları pek bilmeden yorum yapıoruz
ama bana sorarsan
ortada sevinmen gereken bi olay var
ve sen üzülüyosun...
belki de kız senin bugün ona açılmanı bekliodu :)
her gün böle size gelir dolaşalım mı fln dermi ki?
bugün dediyse.... bugünün 14 şubat olması bi tesadüf değildir dimi.... :P[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boojack, 14 February 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ayrıca bugünün öneminin farkında olduğunu sanmıyorum

afedersin ama salakmış o zaman biraz yani,hem sevgililer günü hem onu sevdiğini biliyo

yine tekrarlıyorum ortada sorun filan yok,hala kızı seviyosan

arkadaşlığını istemiyorum diceksin,tavrını ortaya net koymaman sorunun kaynağı ,önce ne istediğine karar ver
seninle ilişki istemiyosa o zaman arkadaş kalırız da deme çünkü bu yalan olur
Sosyal ağlarda paylaş

Ama boojack in harbi badak erkek olduğu ortaya çıktı baksana herifin evine geliyo kız çağırıyo yine de bu hala av durumunda beklemyiğ yeeğliyo fln :P ..[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...