BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ayıcığı sevdim, kızın ayaklarda biraz sorun var gibi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yow resimler küçük oldu biraz büyük hallerini yarın koyarım bu karakalem bu renkli bu da büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 boyamayı neyle yapıyorsun, bu arada bayaa hızlı gelişiyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 çok güzel ben boyamalara bayıldım ayıcıktaki gibi bir boyamayı nasıl yaptığını anlatırmısın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ayının "cık"lık bir hali yok ki sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 BeIlow said: buna saygı duydum bütün yorumları okumadımda güzel sanatlar okuyomusun ayrıca renklendirmesini nasıl yaptın? Boya tekniği nedir? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 İnsan çizme konusunda kıt biri olarak animelere bile özendim walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 cetvelle duzgun dogru cızemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Teşekkür ederim :) Uğraşıyorum günde 20 çizim kadar yapıyorum. Renklendirmeleri mouse ve photoshop la yapıyorum bir tutorial hazırlarım ama o kadar etkili bir şey olmaz sanırım :) Yorumlar için tekrar teşekkürler Şu sora fan artlarıda koyayım Şöle bir kaç sora fan art renksiz renkli perspektif çalışması :o Yarım kalmış Cloud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 merak ettiğim şey, bazı boyamalarda dokulu boyamışsın, o efekti nasıl verdin? son resmindeki fon mesela mavi fon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 onlar için farklı brush kullanıyorum. Islak brush set var oradan bir kaç tanesini oynayarak filan böle oluyor pek zor bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Cok guzel gozukuyorlar, tebrikler. Enteresan bir calisma gorursem wallpaper yapabilirim izin alip. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Beilow sevdim bu işi ulan bende düşünüyorum adam diyorum ne tarz bi teknikle boyuyo pc olduğunu düşünmedim bi an elle çizipmi atiyosn yoksa bunlarda direk pcde çizdim boyadımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abi perspektif çalışmasında oranlar çok yanlış mesela, hani daha illustratif çalışmalar yapıosun ama perspektif çalışması dediin için söyleme ihtiyacı hissettim. odak noktalarını hesaba katmak durumundasın. şuraya bi bak oldukça iyi anlatıyor denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 teşekkür ederim tabi kullanabilirsiniz izne bile gerek yok :) elle çizip bilgisayarda boyuyorum. saol bakayım bi siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Harbi kıskandım ya bende çalışcam bu animemsi çizimlere hep yapmak istedimde projelerden falan pek zaman kalmıyo bizde :) bu arada perspektif kolaydır yaw koy noktanı mekanı objeleri ondan çıkart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ff ve kingdom hearts hayranlığı görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 evet ff ve kingdom hearts hayranlığı mevcut :) şöle bi çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Haibane Renmei inspired. Her çizimin daha güzel oluyor. Eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 eet ehehe teşekkürler :) şunlarıda zamanında yapmıştım koymamışım sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 pokemoncumusun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Aga benim omzumda pikaçuyla bi resmimi çizermisin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar