irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 efenim şimdi ben portekize gideceğim,yeşil pasaportlu bir vatandaşım.almanya ispanya faalan bende vize istemiyor,lakin portekiz istiyor.ayrıca bu ulkeler arası geciş serbest bildiğimiz uzere.şimdi ben aktarmamı ispanya ya da almanyadan(ozetle vize istemeyen bir ulkeden) yapsam,portekize geçişim de sorun olur mu? illla vize mi almam lazım?? sevgileer
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Portekize hiç gitmedim ama almanya hollanda belçika üçgeninde sınırdan son sürat geçtiğin için vize kontrolü filan yok. Mantıken iki Schengen ülkesi olan İspanya - Portekiz arasında da kontrol noktası yoktur. Ancak uçak ile geçersen önlemler orada her zaman daha sıkıdır. O sebepten benim tavsiyem kesin doğru bilgiye ulaşamazsan Portekizden vize alıp işi sağlama alman. Onu tercih etmezsen de kara yolu ile İspanyadan Portekize geç.
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yok kara yolu ya da tren ulkeler arasında kullanmayı dusunmuyorum acıkcası,işte kesin bilgi sart dediğin gibi...ama önce bi nabız yokluyorum belki bilen daha once yapan vardır
Afush Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 potekiz konsolosluğu olması lazım.Oraya sorsana?
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 AB ülkeleri arasında pasaport kontrolü yok trenle falan rahatça geçerdin ama uçak aktarması sorun olur domestic/yerel uçaşa girmiyor sonuçta bir öğrenmen lazım
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ucakla gitme. kesin pasaport kontrolu vardir. en azindan almanya-italya-fransa havalimanlarinda vardi. portekizde de vardir herhalde. ha son hiz gecersin karayolu ile ama arada sirada kontrol edecekleri tutuyor. tipis tipis geri donersin sonra. planin zehir oldugu ile kalir. edik: sanki son italya'ya ucusumda elimi kolumu sallaya sallaya domestic ucar gibi gecmistim diye hatirladim simdi. off hatirlamiyorum valla.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 vizen olmadan ucaga bindirmezler zaten orada sorun cikmasin diye
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Aktarmali ucak seferlerinde son ulasacagin noktaya dair vize isteniyor.
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 uçakla ispanya ordan trenle portekiz... veya direk vize al.. vize vermezlerse dediğimi yaparsın ama vize ücreti+tren ücreti ödemiş olursun..
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 pik pik pik evet bana ankara yolu gözuktü gibi.( sağolunuz sevgilerim paticiklerim
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Vizen olmadan aktarmali dahi olsa, ucaga almazlar. Ama kara yoluyla filan olabilir. Ayrica cogu havalimaninda (Munih, Frankfurt, vs.) diger avrupa ulkelerine ucuslar ic hatlar olarak geciyor.
matama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ucakla gidersen allahin emri aynen kontrol ederler kara yoluyla gidiyorsan bir ihtimal kurtarirsin trenle gidiyorsanda yakalanma sansin var
Öne çıkan mesajlar