zamo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konya - Trabzon maçında uzatmalara geçilirken kale değişimi yapılmadı.Bildiğim kadarıyla bu bir kural ihlali.O zaman tekrarlanması gerekmez mi?[signature][hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! [title ı deiştirince şaaptım öle] [Bu mesaj fizban tarafından 11 February 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 benımde bıldıgım yıne para atısı yapılıyor.kazanan taraf ıstedıgı tarafı secmıs olabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ehu ne fark eder hangi kale oldugu :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yok oyle bişi. para atişi yapiliyo. vede yapildi.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 :tebrikz:[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 uzatmalara geçilirken kale değiştirilmez ki. uzatmlarının devresinde değiştirilir birdaha. yani ilk yarı a kalesiyse 2. yarı b uzatma ilk yarı b 2.yarı a en azından ben öle biliorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 İsmet gole gittiğimizi gördü 45 dakika olmasını bile beklemedi[signature][hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 hadi bırakın forumu maçı izleyelim sonra gelip bol bol eğlenicez zaten :-)[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Damn! 2-1 :([signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 rize bayaa istekli oynuo. ilk yarıyı izlemedim ama 2. yarıdan bahsediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 euh hoydonk atcak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 hehe ama daha önce baraja carptırmıs mıydı yav cok nadir anlardan birini yaşadık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 aha tomas cıkıo servet girio. rize bitane daha atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 daha gelicek durun bakalım hoydonk suskunları oynuyo uzatmada açılcak :)[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bu arada çaykur rize gölü yiyince oyundan düştü. Presi falan bıraktı adamlar. Aha serbest vuruş hoydonk açılcak :)[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 oha rofl o nedir yahu. nobre kırmızı kartlık faul yapıyor hakem fbye frikik veriyor aehheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Raider hangi pozisyon ki o ben kırmızı kartlık bi tek nobreye arkadan(!) yapılan bir tehlikeli hareketi gördüm. En az sarı kartlık pozisyon ama sonuç avantaj + top kaybı.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 işte son pozisyon rizelinin bileğine bastı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 o sırada mesaj yazıyodum sanırım ondan görmedim :D ama varsa vardır yorum yapmıyım görmeden.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ya kırmızı derken yorum tabi ki kesin öledir die bişi demiyorum :) ama en azından faul yahu aeuhae belki de ben yanlıus gördüm ama bileğe bastı nobre hakem frikik verdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Raid3r, 11 February 2004 21:08 tarihinde demiş ki: uzatmalara geçilirken kale değiştirilmez ki. uzatmlarının devresinde değiştirilir birdaha. yani ilk yarı a kalesiyse 2. yarı b uzatma ilk yarı b 2.yarı a en azından ben öle biliorum :) evet sıkmısım aeuhae fener macında değişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 sadece canlandırma yapıyorum. Adam Nobre'nin ayağına kaydı ve Nobre bileğine bastı? Eğer böyle bişeyse kasten yapması zor gibi gözüküyor ve Nobre'ye faul yapmış olur.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Budur.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 aeuhae bu kaleci manavdan mı çıkmış ya bu adam geçen seneki adana kalecisiyle sadece adaş di mi? o olamaz yani ehe holy inanır mısın pozisyonun gelişimini unuttum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Kaleci çok açıldı iki goldede.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar