kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aşk acısı kaç grammış? önümüzdeki günlerde böyle bi araştırma bekliyoruz bilim adamlarından. hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 az önceki geyikti de, aşk acısını gerçekten santim cinsinden ölçebiliriz. vote! aşk acısı vektörel midir skaler midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 benim açımdan aşk acısı = k.e^-0.25t. k = ilişkinin uzunluğuna göre lineer değişen bir sabit. t = zaman (ay cinsinden). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dostum formülde k yı kullanmamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 editte silindi yanlışlıkla sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ask acisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 asdasd codec probleminden oluyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Zebilith said: http://www.ideefixe.com/vitrin/aramasonuc.asp?Shop=1&aranan_yer=0&Page=1&SearchTerm=Aura+G%F6rme&SearchTerm%3ASelectedValue= kitap 60 Saniyede Aura Görmek Mark Smith Kozmik Kitaplar zengin olmanın 5 sırrı felan gibi kitaplarda var napacaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sen gittiiiğğn Ellere oy ben kaldım Ellere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 uyku gözlerimden aktı. gidim 63 gramı uyutayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 gözümden kirlian akıyor. ben uyumaya gidiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Dean: Calvin, what happens with every girl you're interested in? Monty: Nothing! Dean: You take 'em out, you pay for everything, and you never make a move! Monty: And then you go home, alone, to masturbate while you cry, using your own tears as lube... [cut off] Calvin: Ok, that was once, and I was drunk, and *it was Valentine's Day*. So back off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bunun ustune bi bat wing koyardim ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 En az 63 gram uyku var gözlerimde ben de yatiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Sly-One said: temel bilimler görüp ben gördüm! ders de biliyorum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 63 gram neymiş be? besleyin az besleyin cücük gibi bişe kalmış ruhunuz. ßakın ben müzik dinliorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Sly-One said: yavaş hesaplasın ezmek gibi olmasın ama sen sosyal bilimci olduğun için daha fazla üstüne gitmiyorum. ahahah :) Mortis <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mortis kupası mı vardı neydi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Eternalus said: İNSAN RUHU 17 SANTİMMİŞ! Winrar. Ayrıca benim ruhum 126 gram. Ruhlu adamım, içli insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 peki bu herkes te mi aynıymış. ne bileyim kilo ile orantılımıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Zebilith said: Kirlian fotoğrafçılığı. İnsan aurasını ölçen bir alet yaptılar. Hastalıklar, çeşitli rahatsızlıklar ve hatta psikolojik durum dahi tespit edilebiliyor. burda "ruh" diye bahsettiğiniz şey de aura. "ölüm anında vücuttan ayrılan ışınım" da O. Ama o şey "Ruh" değil kesinlikle. bende fotoşopta drop shadowla auro yapıyom renkli renkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 TOm Cruise in scientology si var bi de. Ozellikle burda cok meshur o gecen arabalarini gordum bi tane milletteki bidi sayisini olcuyolardi (unuttum adini midiklorin mi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Eternalus said: İNSAN RUHU 17 SANTİMMİŞ! a sdasdasdasdsdas b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Zep said: 21 gram demişlerdi bize. deney yaptıkları adamın ruhu obezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 vücud enerjisi olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar