roket adam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 21 gram değil miydi ya evrim teorisi çürütüldü ateistler panikte der gibi oldu üstteki 21 gram değil miydi ya mesajım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 tamam okuyalım, ama nedir? ingiliz bi arkadaşım var ona sordum, şey dedi. BULLSHIT! kirlian denen fasonistik çalışmalar bi ruh mu kanıtlıyo nedir. bozuk parada bile görsel şölen yaratıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 arkadaşlar ruh yok, bunu anlamak için üniversitede temel bilimler görüp pek çok da kitap okumanız gerekiyor belki ama zaten bilgi vahiy olarak gelseydi Allah da olurdu di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Kirlian fotoğrafçılığı. İnsan aurasını ölçen bir alet yaptılar. Hastalıklar, çeşitli rahatsızlıklar ve hatta psikolojik durum dahi tespit edilebiliyor. burda "ruh" diye bahsettiğiniz şey de aura. "ölüm anında vücuttan ayrılan ışınım" da O. Ama o şey "Ruh" değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 aura dediğin olsa olsa insanın etrafa saçtığı ısı enerjisi olabilir, ki açıklanayaman paranormal spontane "yanma" olaylarının rapor edildiğini biliyordur bazılarımız. Buna göre bu "aura" değişken olabilir zaten, nitekim hastalanınca da vücut ısımız artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Benim auram var 6. level might, baya atak veriyo. Altın renk böyle, bi sürü ok çıkıyo vücudumdan. En yoğun olduğu yer de omuzlarımın üstüyle kafamın arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Vücut ısısı denebilir evet o makine de çeşitli renklerde çıkarıyor resmi dolayısıyla ısıya göre ölçüm yapıyor olabilir. Ölünce de "vücuttan salının ışınım"ın o "ısı" olması mantıklı. Ancak çıplak gözle de tespit edebiliyor aynı renkleri medyomlar. Çeşitli göz antremanlarıyla sıradan insanlar da yapabiliyor hatta. ( kendim bire bir deneyimledim. ) yani o ışınımı görebiliyorsunuz vücudun etrafındaki. Peki göz "ısı"ya göre nasıl tespit ediyor renkleri o muamma tezine göre sly one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sen iddia ediyorsun "göz" ün tespit edebildiğini, bense kıçımla gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 çok objektif bir yaklaşım. edit:Neyse ben bu "kafa"n ile bilim konuşmam. burası da garbage'mış zaten şimdi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 aand the ressspect goes tooooooooooooo SILAYVAAAAAAAAAAAAAN! edit: doyamadım kirlianın bilimsel auralarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 senin auraları tespit edebildiğin iddian objektif asıl :) bunu ispatlarsan amerika termal dürbünlere milyonlarca dolar yatırımdan kurtarır sen de zengin olursun bence bir yetkiliyle görüş derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 d. post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Kirlian Fotoğrafçılığı Vikipedi, özgür ansiklopedi Kirlian fotoğrafçılığı, yüksek voltajlı, yüksek frekanslı, düşük amperli elektrik alanına dayalı aygıtlarla canlı nesnelerden yayılan birtakım biyolojik ışınımları fotoğrafik olarak saptamayı amaçlayan elektrografik fotoğrafçılık tekniğine verilen addır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 İNSAN RUHU 17 SANTİMMİŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bu arada ben fotorafçılık da yapıyorum selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 http://www.ideefixe.com/vitrin/aramasonuc.asp?Shop=1&aranan_yer=0&Page=1&SearchTerm=Aura+G%F6rme&SearchTerm%3ASelectedValue= kitap 60 Saniyede Aura Görmek Mark Smith Kozmik Kitaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 aura da bizi görecek mi? bunu da yaptırdınız bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 FUİ SİN TEKMESİ gibi geldi bi an. Geçti sonra. o kitap bizde var bu arada. "o şunu yaptı şunun aurasını gördü çok güzeldi" veya "şunu şunu yaptım çok güzel çalıştı auraları görebiliyodum artık omg" tarzı bi kitap başka hiçbi işe yaramıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 [www.ideefixe.com] defter 5 Saniyede Kuzey Kutbunu Görmek Peter North Virgin Yayınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 rastgele arattım. piyasada milyon tane kitap var aura ile ilgili. içinde "görme çalışmaları" olanı da bulabilirsiniz ararsanız. bulamazsanız gelin bana ben bulurum size. ps: Sakin olun abi cehennem aslında var yanacaksınız inanmadığınız için demiyoruz ki ahah. "Hayır biz görmedik dolayısıyla yok" diyorsunuz. iki damla araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 abicim olmayan birşeyin ispatı olarak olmayan bir şey üzerine yazılan kitapları gösteremessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sly o kitabı okudum ben. box set halindeydi hatta yanında belgeseli fln vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 piyasada milyonlarca zayiflama yontemi de var, fad diet diyolar bi ise yariyolar mi? eger bir seyi kanitlamak istiyorsan kitap degil scientific article verirsin, aha bu journal da bu tarihte bu konferansda yayinlanmistir diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 @Eternalus audio book u super, Zegna falan var seslendirenler arasinda (CKSARI lafiyla), ponebrat var krokunc diyo super bi kaset herkese tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Zebilith said: "Hayır biz görmedik dolayısıyla yok" diyorsunuz. iki damla araştırın. sori ama sen 2 dakka bizi dinle istersen, biz görmedik derken aynı zamanda bu konuda kanıt olabilecek makale de görmediğimizi kastediyoruz somut kanıt zaten olmadığı üzere. senin yaptığın kapalı alanda sigara içme cezasının 62 ytl olduğuna kaynak olarak plato'nun devlet'ini göstermen gibi birşey oluyor farkındaysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar