Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Eheuaheuaheuaheuaheauehaue hauehaueh auaheuaheauehaueh uaehauehauheauehuaheuaheua hau auehauehuaehau ehuaheuaehaueh auhe uaeh uah euaheuhauehauehauehauehaueh :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 deep-night öldü mü yoksa,ben yanlış mı biliyorum yani baya mı oldu öleli? :)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorien Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 patik.com eet haklısın hıhı =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 quote yapmayı denersen,o son sözünü imza yaparsan süper bi insan olduğun kanısına varacam sevgili dostum Shannara mısın nesin sen bole değişik bir giriş yaptın onun gibi??[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ahaha noluyo yahu yesilyagmur şu her mesajının altına yazdıgın bilgi paylaştıkça ları imza yaparsan durmadan yazmak zorunda kalmazsın Burdan yukarıda yazan nickine tıkla sonra oradan da ayarlarıma tıkla ve en altta forumda kullanılan imzanız kutusuna her mesajının altına yazdıgın seyleri yaz ve Gönder e bas sonra tekrar forumlara donebilirsin ve tekrar tekrar o seyleri yazmana gerek kalmaz otomatik olaark her attıgın mesajın altına eklenir[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 eheh...yagmurcum.. 1)quote tuşunu kullanmalısın(arkadaş yerini göstermiş.. 2)her mesaja cvp atman acayip geldi bana....[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 lol :=) süper ya komik insanlar var baya bi[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.