boo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 SELLING 77 LVL ASASIAN FROM GIRAKON 77 LVL 180K NP CLANDA __ USTUNDE 60K NP VAR +6DAGGER OF NAME +7 SHARD +8 PAULDRON & PADS CHITIN +7 SHELL KOLLUK KAFALIK +7 CHITIN BOTTS +6 SPEAR KORUMA DUAL ROGUE EARING WARIOR PENDANT BELT OF DEXTERY YUZUKLER SATILDI.. BUTUN QUEST ITEMLERI DURUYOR.. +8 UNDY SET +6 STR SET BANKADA PARA EDICEK IVIR ZIVIR.. EXP VALKRY KAFALIK GOVDELIK.. 2K - 350 AC - AP - DEX SC .. CHAR ANKARA ICI YUZYUZE SATILICAKTIR... ANKARA DISINDAN TEKLIF VEMESIN KIMSE... CHARLA ILGILENEN ARKADASLAR CIDDI ILGILENENLER [email protected] (alttan 2 tıre vardır) ısteyenler msn adresı bırakabılırler ben eklerım Acc. benim değil, idareten kullanıyorum yine de öm.leri kontrol ederim. TŞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 [email protected] ekle görüşelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ok ekledim.. Konu günceldir.. up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 PUAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hangisi gerçek hangisi yalan noluyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Malis atabiliyor mu onu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar