Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Şimdi değişik değişik mekanlarda çalan müzikler varya. Bunlar aslında oyunun içinde var ancak bunları çıkarabilmek için bir program vs biliyo musunuz? Mesela warcraft3 te harita editöründen açıp export yaparak sevdiğim şarkıları almıştım ama wow'da ne yapacağımı bilemiyorum google'da da baktım ama bişey bulamadım. şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 şahsen w3 gibi imba müziklere sahip bir oyundan sonra wowun soundtracklerinde büyük hayal kırıklığına uğradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Az beklemedim darnassusda night elf campaigndeki gibi piskopat müzikler çalsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 evet de yine de stormwind müzikleri falan gayet güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 WoW müzikleri ambiyansa çalışmak zorunda. Bu da beklenilen heroic hissi uyandıramamakla sonuçlanıyor. Aynı şekilde WC3 müzikleri WoW'da çalsa onlar da gerekli ambiyansı sağlayamaz. WoW'da export için şöyle birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 herhangi bi wow mpq editörü ile çıkarabilirsin şarkıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 wow'un en sevdigin yanlarından biridir müzikleri :) burda bulabilirsin aradıgın her parcayı. http://downloads.khinsider.com/game-soundtracks/album/world-of-warcraft-soundtrack burda da game rip olarak var hepsi. http://downloads.khinsider.com/game-soundtracks/album/world-of-warcraft-direct-game-rip- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar