Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Evet olsun ! Bunu demek sanki benim haddime değil ama ben hala kendimi sap olarak görüyorum. Paticiksel saplar gününün evrensel olması dileğiyle..Tekrardan kutlu olsun :tebrikz:[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 evet ben de bütün sapların saplar gününü kutlarım =).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hastasınız.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 efet arklar bütün sapları kutluom..Sap olmak da bi iş sonuçta!:-P Nice saplara!..:D[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: karakedi, 15 February 2004 12:46 tarihinde demiş ki: hastasınız. hayır sapız ![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 oleeeeeeeeyyyy!!!![signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bari 31 mart falan yapın saplar gününü, 15 şubat ne alaka?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Kutlu Olsun Arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 29 şubat yapın bence, ne güzel 4 yılda bir kutlarsınız, böylelikle bi önemi olur o günün (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Çok YAKINDA) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 15 şubat : 14 şubattan bir gün sonra sevgilillere nispet olsun diye yapılmıştır. (ben böyle düşünüyorum)[signature][hline]Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 +1 tabi ki!:)[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 31 mart yapalım saplar gunu[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya beyler başka bişi yapmıyoruz bu boyle geldi boyle gidiyor 15 subat tir sapalr günü Kutlu olsun sap dostlarım, havada güzel bugün :) sapın tutarsa ahı sevgililer kalır evde patlar 14 şubatları[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 31 mart sap değil abazalar günü olur sap dediğin adamın günü 15 şubat tır kutlarım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 lol yemişim ya, bide böyle kendi kendinize zügürt avuntusu yapmıyormusunuz en çok ona gülüyorum, yok abaza farklı sap farklı imiş falanmiş filanmış. boşverin kelime oyunlarını, biz birbirimizi biliriz ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 abaza bıraz agır kacıyor dasap ıyı :p[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hah böyle de canımı ye :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kedi sen ne oluosun peki bu durumda :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: karakedi, 15 February 2004 12:46 tarihinde demiş ki: hastasınız. Has Sapız[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: -coLdwind-, 15 February 2004 13:53 tarihinde demiş ki: kedi sen ne oluosun peki bu durumda :) gercegi kabul edip, yaşamasını bilen. ne gerek var kelimeleri kıvırıp duruonuz anlamıom. ehe bide marifetmiş gibi kendi kendinizi gaza getiriyorsunuz ya en komigide odur. heyt be yürüyün. sapsınız sizz groraaarrrrr (aslan kükremesi gibin bişi) sapsınızzz kesseler acımaz sizi olm ....[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 saolun sizin ki de kutlu olsun[signature][hline]=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: karakedi, 15 February 2004 13:57 tarihinde demiş ki: gercegi kabul edip, yaşamasını bilen. ne gerek var kelimeleri kıvırıp duruonuz anlamıom. ehe bide marifetmiş gibi kendi kendinizi gaza getiriyorsunuz ya en komigide odur. heyt be yürüyün. sapsınız sizz groraaarrrrr (aslan kükremesi gibin bişi) sapsınızzz kesseler acımaz sizi olm .... ben sap ya da abaza değilim ki? cold: rolls 12 - hit. gives 10 dmg kedi: rolls 7 - missed. cold: rolls 20,20 - critical hit. gives 22 dmg. kedi: death. harr :-P birazdan ben de critical hit yiycem ama.. :) çok kaşındım eh :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 15 February 2004 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 oh oh kutlu ola[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kedi gazlama milleti işte millet acısını gömmeye uğraşıyo sen deşiyosun =).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kedi banlıcakmış beni.. arkadaşlar bişiy söyleyin de gözü korksun! :-P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar