kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ellerine sağlık, basit şeyler bunlar ama. daha komplike yemekler bekliyorum ben :P imam bayıldı falan. gerçi bir püreyi yapamayacak kadar yet arkadaşlar var burda :D ayrıca oha ema'nın eli varmış sdfdgfsd.
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 BonePART said: yazik adama ya kofte patats puresine hasret kalmis yaw hane ne zamandir enisteniz bi osmanli kebabi istiyordu ne zamandir bir karniyarik istiyordu ne zamandir bir manti istiyordu demiyoda kofte pure puuu enistede yaw kendin yapsana kasaba muhtac kalcana kesip yesene oy oy oy oy ULEN ÇALIŞAN KADIN BE,İNSAF!tipik türk erkegi işte argh.
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ehe bi de yani enişteniz karnıyarık mı köfte patates mi sorusuna kafadan köfte patates der zaten, yemek tercihleri ilkokul seviyesinde :) ama ben yine de zorla karnabahar, ıspanak, kabak filan yediriyorum arada bir kanına girip. isterseniz karnabahar tutosu yazarım mesela, bu hafta yapıcam. İSTER MİSİNİZ? ah-hah-hahahaaayyy... aha: kingpin said: gerçi bir püreyi yapamayacak kadar yet arkadaşlar var burda :D hem evet, hem de manyak mısınız? 20li yaşlarda adamlar olarak mutfağa girip, belinize önlük bağlayıp imam bayıldı mı pişiriceksiniz? adamı tefe koyarlar, manyak derler, olayı ileri götürüp cinsiyetinden bile şüphe ederler yahu :P
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ekonomist adamız ya zor yemek= alışveriş yap + buzdolabına koy + git uğraş pişir < ayşe teyze etiler kolay şeyleri sipariş etmiyorum tabi =) böyle kolay tuto'lar istiyoruz eline sağlık
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 imam bayıldı tutosu isteriz edit: çok güzel ellerin varmış emaleth abla
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ahahaha abla napalim istiyorum ki bole bi manti acan yaglama yapan ne biliyim baklavayla cosan pati hatun kisileri olsun hepiniz finfanfon olmusunuz yok abicim koyden hanim alicam diyorum bu arada karniyarik denen bitkiyi yemeyi ilk dusunen insani tebrik etmek istiyorum hane bende severimde iyi cesaret o kokuyla pisen seyi denemek
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ayrica 20 yasinda adam niye imam bayildi pisiremesin ya abicim karar verin kadin milleti oalrak yemek yapan erkek sexi midir deil midir
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oha kesin yapıyorum bu hafta karnabahar yemeği tutosu, karnabahar yenmez mi be?! yazık yazık, karnabaharsız geçen günlerinize yazık, hemen duruma el koymam lazım. bakın enişteniz de yemiyordu, şimdi en sevdiği sebze yemeklerinden oldu karısı süfer pişiriyo diye :)
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 abla seviyoruz yiyoruz ama diorum ki o yemek pisti mi bitmeli asla asla beklememeli bekledi mi buzdolabina girdimi tencere kapagi acilmadan ope atilmali hatta gunese firlatilmali
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Emaleth said: 20li yaşlarda adamlar olarak mutfağa girip, belinize önlük bağlayıp imam bayıldı mı pişiriceksiniz? adamı tefe koyarlar, manyak derler, olayı ileri götürüp cinsiyetinden bile şüphe ederler yahu :P 18 yaşımdan beri anne babasız yaşadığım için mecburen her türlü yemeği yapmayı da öğrendim ben. pilavından karnıyarığına dolmasından yaprak sarmasına ne bileyim her türlü kızartma ve artık işi ileri götürüp kendi tariflerimi üretmeye başladım. mecbur kalınca insan her yol mübah oluyor ablacım.
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 BonePART said: ayrica 20 yasinda adam niye imam bayildi pisiremesin ya abicim karar verin kadin milleti oalrak yemek yapan erkek sexi midir deil midir mutfakta eli çabuk ve becerikli adam sexidir. teferruatlı, tarifli, bol yağlı, yiyeni uyutan yemekler insanı sexi diil hımbıl gösterir. bi de sırtına kahverengi yelek koyarız, olur sana babaanne. sexi olmak istiyorsan fanfan makarnalar, fırında tavuklar, özel alınmış bilmem ne etinden yahniler, şaraplı körili fanfanlar, "içine yorum katılmış", "pratik ama etkileyici lezzetler" pişirmek lazım --> bu cosmopolitan'ın gargarladığı hadise. aslında "karın doyuracak kadar yemekten anlamak" da yeterince seksi bence adamına göre :) yoksa yani sorarlar adama göbekli bıyıklı bolulu aşçı modeli seksi mi? @mumu: mecbur kalınca tabi mübah ama yani buradaki çoğunluk annesi pişirdikçe yiyo zaten fanları fonları. evi boş bulduğu gün daha iki hafta önce yemişken mantı açan adam apayrı bi konu :P
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Emaleth said: BonePART said: ayrica 20 yasinda adam niye imam bayildi pisiremesin ya abicim karar verin kadin milleti oalrak yemek yapan erkek sexi midir deil midir mutfakta eli çabuk ve becerikli adam sexidir. teferruatlı, tarifli, bol yağlı, yiyeni uyutan yemekler insanı sexi diil hımbıl gösterir. bi de sırtına kahverengi yelek koyarız, olur sana babaanne. sexi olmak istiyorsan fanfan makarnalar, fırında tavuklar, özel alınmış bilmem ne etinden yahniler, şaraplı körili fanfanlar, "içine yorum katılmış", "pratik ama etkileyici lezzetler" pişirmek lazım --> bu cosmopolitan'ın gargarladığı hadise. aslında "karın doyuracak kadar yemekten anlamak" da yeterince seksi bence adamına göre :) yoksa yani sorarlar adama göbekli bıyıklı bolulu aşçı modeli seksi mi? ya zaten janjanli makarnadir bu ulke gencligini bitiren bide tavuklu salata ayrica abla yahniyle kiz tavlanir mi ya yahni ne ya patatesli soganli bide ekmek kirariz yanina hesabi mi
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Cooking is an old game of seduction
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 abicim bi makarna yaptı diye sexi olur mu adam yahu? olsa olsa özen gösterdi diye olur. kanmayın bu saçmasapan medya öttürüklerine be lol. tavuklu salata ise yasaklanacak ben başa geçince, tavuk, yanına salata modeline geçilecek :P sana bi avcı arkadaşın tavşan yahnisi yapsın bone, ben klelimelerle anlatamıycam hadiseyi. yanına diil soğan, kafa bile kırılır, o derece :P ay neyse çok işim var, iki saattir yapamıyom sizin yüzünüzden :P gachayım
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 makarna ağacı çıktı çıkacak benim içimde de yakında. veya makarna adam olucam bilemiyorum ikisinden birisi. neyse allahtan pilav yapmayı öğrendim de makarna yapıcaama pilav yapıyorum kurtarıyor. ben şu püreyi yapayım. patates soyacağı diye bi alet var mı dünyada? yoksa üretip patentini alıp zengin olmayı planlıyorum.
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 olay afrodizyak. hatun yedikçe sen daha seksi oluyosun.
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 var var. havuç soyanla aynı alet işte. ama pattis bıçakla daha kolay soyuluyor ki zaten. bıçak iyi olacak, püf noktası aslen o. küçük ama süfer keskin bıçakları tercih ediniz, hayatınız değişecek :)
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mumu said: makarna ağacı çıktı çıkacak benim içimde de yakında. veya makarna adam olucam bilemiyorum ikisinden birisi. neyse allahtan pilav yapmayı öğrendim de makarna yapıcaama pilav yapıyorum kurtarıyor. ben şu püreyi yapayım. patates soyacağı diye bi alet var mı dünyada? yoksa üretip patentini alıp zengin olmayı planlıyorum. war super bi alet http://www.hemdebufiyata.com.tr/Images/Store/2131/O_AO10910.jpg bi suru modeli warda biri bu bie endustiyel tip otomatik aletler war camasir makinesi kadar
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Emaleth said: abicim bi makarna yaptı diye sexi olur mu adam yahu? olsa olsa özen gösterdi diye olur. kanmayın bu saçmasapan medya öttürüklerine be lol. tavuklu salata ise yasaklanacak ben başa geçince, tavuk, yanına salata modeline geçilecek :P sana bi avcı arkadaşın tavşan yahnisi yapsın bone, ben klelimelerle anlatamıycam hadiseyi. yanına diil soğan, kafa bile kırılır, o derece :P ay neyse çok işim var, iki saattir yapamıyom sizin yüzünüzden :P gachayım ablacim ben gidip kiz arkadasimin onune tavsan yahnisi koysam azima vurur tavsani benim yazik yaw hayvana der ha ama dersen bi mangalda et olsun salata olsun raki olsun kralini yapariz ayrica borek bile sarariz sexi miyim simdi ben (kizartmada pilavda yapiyorumda onnar kolay)
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 valla ben yemek yapmayı severim, yetenek de var yani elim yatkın bıçak kullanmaya son derece. mesela abim benim patates falan soyamıyordu audhash çok saçma geliyor bana bi insanın patates veya herhangi bi meyve veya sebzeyi soyamaması çünkü hakikaten çok basit bişey geliyor bana heralde bu ressam olan birine resim yapmanın çok kolay gelmesi gibi bir aktivite herneyse, seviyorum yemek yapmasını ama bazı yemekler var hem uğraştırıcı hem de nasıl yapıldığı konusunda tereddütlerim var. şimdi diceksiniz aç bak google'a ulan, yok efendim burda tarif yazılınca daha şeker daha bi tatlı oluyor. o yüzden mesela bi yaprak sarması tutosu isterdik :P uzun lafın kısası evli bi bayana yakışmıyor öyle patates püresi gibi basit şeyler bugün knorr'un hazır patates püreleri bile var mis gibin oluyor. daha extrem şeyler bekliyoruz be.
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 kesin pazarda satılıyodur bundan. cuma pazarından alayım. bıçakla patateslerin yüzde 30unu harcamak pek mantıklı gelmiyo artık. ayarsız mıyım neyim anlamadım ki bone cips fabrikası kurmicaam için pek gerek yok heralde endüstriyel olanlara heagadg
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 haci bunun biraz daha kabak soyucusu gibi olanlari war nasil tarif ediyim yane bunun bicagi ustte paralel olanlar war normal bicak gibi cok daha rahat kullanimlari
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 cinlilerin patetes soyma yontemi vardi internette. haslamadan once bel bolgesine boydan boya kesik atiyorsun. haslandiktan sonrada direk buzlu suya. on saniye sonra cikartip iki tarafindan cektigin zaman kabuk plop diye incecik cikiyor.
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 o dediğin şeyi biliyorum galiba ben ya hani böyle bıçak gibi ortasında ufak boşluk var kenarları tırtırlı onu mu diyosun
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 o kabak oyacagi bu ona yakin bisi aga ama bicakli kafasi hareketli mach 4 hesabi
Öne çıkan mesajlar