_Rion_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 1-2 hafta önce hack yedim ve mail attım. Vericez dediler bikaç gün önce de şöle bi mail aldım. Following our investigation, we have located your missing items, and are ready to reimburse them. Please note that the reimbursement may not include all of your lost items and gold. While we strive to reimburse as much as possible, only the items and gold that we were able to identify through our investigation will be returned to you. Ama verdikleri hiçbisi yok şaka mı yapıyolar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 şaka yapıyolardır emin ol, işleri güçleri yok arada eğleniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ticket at gm e böyle böyle diye. Reimbursement için bildiğim kadarıyla senin online olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Yaklaşık 1saat önce ticket attım hala bekliyorum bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 iste kaybettigin item listesi o maili aldigin an hazirmis. reimbursement diye ticket atman lazim. sonra gm geliyo baglerinde bos yer var mi diye soruyor. evet diyince itemleri direk veriyor sana. basima geldi aynisi ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 reimburse me diye ticket atıyorsun sonra mailine geliyor kayıp itemların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 toggie said: şaka yapıyolardır emin ol, işleri güçleri yok arada eğleniyolar. Birine sataşmadan duramıyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Farz et ki duramıyorum ne olacak? Seni niye ilgilendiriyor bu anlamadım. Futbol bölümünden kalan bi gıcıgın mı var bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben güldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Rikkie said: toggie said: şaka yapıyolardır emin ol, işleri güçleri yok arada eğleniyolar. Birine sataşmadan duramıyorsun değil mi? sende toggie yi gördüğün yerde atlamadan duramıyorsun sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Keşke sadece ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 /attacktarget Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 All kill Buy bank guards! (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Regalya said: All kill Buy bank guards! (:D Birine sataşmadan duramıyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Roaaaaaar Konuyu saptırmayın lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 druid gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kankagiller haklıda olsa haksızda olsa birbirlerini savunurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Gangren said: Roaaaaaar Konuyu saptırmayın lütfen :) Post kasmayalım pls :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Oyunda online olman lazım ve 1-2 saat bekleyebiliyorsun. GM'in keyfini değil ya online olmasını yada diğer ticketları bitirip sana sıra gelmesini. Ben mail atmadan hemen hemen herşeyi geri alabildim. İlk gün attım ertesi gün herşeyi maille gönderdiler. Hatta önce 1000g den fazlası eksikti, onu da belirtince onu da gönderdi. Mailden çok ticketla "birazda ağlayarak" belirtince işler daha hızlı yürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Rock sen ne zaman hacklenmistin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar