-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 para çekmeye çıkmıştım evden, yolda mahmut tunceri gördüm. gidip pardon abi yanlış benzetmemişimdir umarım ama sen mahmut tuncer misin? dedim. hemen cep telefonunu çıkardı kulağına götürdü efendim dedi. hızımı biraz azalttım arkasında kaldım mahmut tuncerin, adam saniyesine cebine geri koydu telefonunu sdfsd. lan dedim güldüm içimden, yermiyim ben dedim. sonra sittir ettim eve dönerken traş bıçağı aldım. bide süperfresh hazır patates şeylerinden aldım. oh mis. pc başında iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Resmen kabak olmuşsun en ortasından BB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 -Cleglaw- said: bide süperfresh hazır patates şeylerinden aldım. oh mis. tebrikz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96zel:Search?search=mahmut+tuncer&go=Ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 eyüp sabri tunceri görürsen haber ver, gerisi detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 kolonya mı isticen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Dotaya +1 diye açmıştım topiği tırt çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 no u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Baluu said: Dotaya +1 diye açmıştım topiği tırt çıktı. cleglaw senin feykin mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar