Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Off ben Diablo II'yi tekrar kuruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ben kurdum bile druidle yardırıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Devilmanta said: Lancelion said: zaten sc2 çıkacak, onun açıklaması diyor millet. sen sus bi kere imzan bile hatalı "Im blind not deaf" olcak o pardon öyle anlamıştım ben sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kur kur hatta orj cdkey satın al gel oynayalım :D buarada ipden oynamak isteyen olursa onada gelirim öm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 O değil de adamların sitesi açılmıyor forbidden hatası verdi Rınrınrınrın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben de 1 oynuyorum. once bunu bitircem sonra 2'ye baslıcam. soyle hikayeyi tekrar sindire sindire, yavas yavas, keyfini cıkarıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 gaza geldim d2 tekrar kurdum 1.12a patchi ile 18 sorc oldu maşallah meteorb gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 d3 olsun ya... burdan blizzard'a seslenmek istiyorum. Sevgili blizzard d3'ü torunlarım değilde ben oynamak istiyorum yap bi güzellik... Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bende kuruyorum d2+lod orcinal nıha ne açsam tavsiye pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ehah aldı millet gazı. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 archona benziyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ya o tek bize bakan bi surat degilde kafa kafaya tokusturmus arthas ve protoss olabilir. Bir de, soyle bir teorim var; Tam tarihleri bilmiyorum Guild Wars ve WoW'un ama sanirim Guild Wars biraz daha once cikti?? Hic bilmiyorum. Neyse, ne zaman WOW a yeni bir sey eklenmek istese once Guild Wars'ta ona benzer sistem eklendi. Looking for Group olsun su olsun bu olsun. Benim teorime gore GW, WoWa gelen yenilikler icin bir deneme tahtasi, sistemleri buraya ekleyip oyuncularin tepkilerine bakarak World of Warcrafta ekliyorlardi. Diger teorim; Yakin zamanda Hellgate: London cikti. Bircok kisi oynadi, bence berbat bir oyundu. Eger bu oyunun da bir deneme tahtasi gibi oldugunu dusunursek, Diablo 3 gelirse eger Hellgate sistemine cok benzeyecegini dusunuyorum. Tabii ki cok daha gelismisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 GW ve hellgate londonu farklı firmalar yaptı ama? nası deneme tahtası olarak kullanabilirki blizzard o oyunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 O firmalar Blizzden cikan adamlar var ama. Flagship eski Diablo yapimcilarndan var mesela. Bence hala ortak calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kavga ederek ayrilmisti o herifler diye hatirliyorum Blizz WOW a guc vermek istediginden bu elemanlara yer vermediler falan, adamlar da biz kendimiz yapariz o zaman diyip ciktilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 blizzden çıkılır mı ya? ne hale düştüler gördük, GW de hellgate londonda fos çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 GW hiç de fos çıkmadı bir sürü oyuncusu hala var adamlar çatır çatır GW2 hazırlıyorlar şu anda, gayet de çıkınca alıcam oynayacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 GW dediğiniz guild wars sa, mmo olarak düşünmezseniz -ki değil- gayet başarılı bir oyun yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Aynen katılıyorum, şimdi bi Orange Box alıp da nasıl günlerce multi TF2 oynayabiliyorsanız GW de öyle bir oyun. MMO değil kendi dünyasına sahip olan CRPG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 GW PVP yapmak istemeyenlerin MMO su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Nası yani PvP yapmak istemeyenlerin MMO'su? PvE demek istedin herhalde :) GW=PvP zaten, skiller itemlar hatta level cap bile ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 koyuldu mu bu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Koyuldu eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 GELİYO LAN. 10000 KERE KOYUN NOLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar