toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ikinci planda kalıyor ama bulmacanın parcaları onlar da sonucta. bir ilgisi mutlaka olacaktır. penguen'i ben tuskarlara benzetmistim ama garip bişey cıktı. bi boka benzemiyo acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sayilari toplayip caprip turevini alip sonra bilmemkacinci kuvvetini hesaplayinca diaplo 2 nin ciktigi gunki fiyati ortaya cikiyormus o yzuden kesip diaplo 3 gelicek!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Penguen için herkes Walrus diyordu, bu Dashow abi yüzünden ama o da yalan çıktı. Resimdeki imza ile Dashow'un imzası arasında benzerlik bile yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hade len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 d3 plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Baldur's Gate 3'ü yapıyormuş Blizzard. Çevredeki rünler de Elminster'ın cübbesindeki rünlermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Tövbe de pekaziz, tövbe de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 soyle bir resim var. daha once verildi mi bilmiyorum, vereyim dedim yine de. tikla http://img180.imageshack.us/img180/3352/1214568512447ec4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 geliyo iste be geliyo diabloooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Oha abi ya böyle bir resmi nasıl yapabilirler. Özellikle Blizzard dağıtmıyorsa ortalığa ben de ne olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Alla kahretsin, rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bence kolpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kolpa tabi be, inanmayın hemen. fatoş hop kullanmayı bilen herkes yapar bunu bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Hoş güzel resim de, bu resimin gerçek olabilmesi içi, WWI'ın gelecek haftasonu olması lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bu sekilde sıralayamazlar zaten, neyin ne oldugu son resimde tamamen belli olacak. oyle gostere gostere 1 hafta spash screen degistirilir mi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kızlarö bugun gordugumuz resim sondan 1 onceki splash screen, yarin zaten aciklaniyor. yani tek acilmamis reim kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 nerden biliyosun? pazar gunu de olabilir son resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Lan bunlarla uğraşacaklarına wow daki 8800 sorununu çözsünler :/ Ayrıca gelen oyun d3 değilse ciddi başları belada bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 wowda 8800 sorunu mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Naptınız apaçi mi örgütlediniz adamlara karşı. Adamlar serilerden bağımsız bir oyun yapsın işte ya ne istiyorsunz yazık değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bence d3 kesin ama extra bişi daha olacak wotlk çıkış tarihi yada benzer bişi. official logodaki diablonun garip şekilli eline bakın, hafif yandan :) tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yapmıyorlar ki şu WWI'ı Türkiye'de:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 canli yayini olacakmis bu arada event in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 WoTLK'u duyurduklarında da live stream vardı da yurdum bağlantısı ile izleyememiştim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ben kurdum Octoshape diye bir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar