FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 pekaziz said: FreEmoon said: Valla ben direk tek tek sayıları denedim. Hatta 1den 100e kadar yerimi dosyası hazırlamıştım tek tıkla 100 sekme açılyor :D ordan buldum. Sondan başa giderken 42yi linkledim, sonra 8de bir resim daha çıkınca dumur oldum. Babam bu yaptıklarını duysa, git ders çalış boş boş işlerle uğraşma derdi :D Asıl patron duysa "iş yerinde uğraşacak başka işinmi yok lan" diye kıçıma tekme basabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yannız bu kadar gaz verip de sadece wwi reklamı çıkarsa ve wwi'de de birşey açıklamazlarsa, yıkarlar blizzard'ın binasını kafalarına :D :D ben hala yeni bi oyun çıkacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yukarıdaki rune tarzı şey, hem frost tabanlı bir büyünün simgesine hem bir kar tanesine hem de protoss'ların shield dolduran binasına benziyor(ismini unuttum). bu arada birileri şu kargaya benzeyen acayip mor yaratığın resimlerini birleştirebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ya aptal bunlar ya, pfff Baydık WoW'dan abi, başka oyun isterik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Dün çıkan rune de hala kesin olarak çözülemedi. Çıldırtacaklar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 http://i25.tinypic.com/2vshn9z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 wow'daki seith(sethek) mi nedir onlara benziyor bu başın duruşu eller kollar falan renk, deri falan uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Küfretmek istiyorum, lütfen kayıtdışı tutulsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 wotlk cikmasin ya pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Diablo açısından benzetebileceğim tek şey, Tyrael.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 abicim yeni bir oyun açıklayacakları %100 zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Gozler arthasin ama belli bariz. http://www.wow-europe.com/wrath/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bence bu aptal yaratığı bizle dalga geçmek için koymuşlar, splash ekranındaki o gözler de diablo'ya ait. ayrıca etraftaki simgelerin anlamı da WWI'da 3 tane yeni oyunumuzu gözler önüne sericez bağlamında bir görsel. adamlar sanki insanların tahminlerini görmüyorlar, bence buna göre kararlarını her gün değiştirip, bizim tepkilerimize bakıp kendi aralarında dalga geçip gülüyorlar. şerefsizler ya :) bak nasıl sinirlendim şimdi. örneklemek gerekirse; bkz: Night Shyamalan'in filmlerinin sonu ve Lost'un bilmecesi. bu heriflerde insanların tahminlerine göre birçok şeyi değiştirdiler tahminler tutmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bu arada EvilPenguin'in imzası Dashow'un değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 SoulCube said: Hobaaa! World Of Tayyip. Bu oyun kaçmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Zaten WotLK teaserını yapmanın bir mantığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Abowww Battle.net forumlarinda Diablo III bolumu acilmis. Haberim yoktu bundan. GELIII!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Nerde forum ya, göremedim ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bende goremedim yaw :( www.diablo2.com da yaziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 acgur said: Son bomba, artık Diablo 3 kesinleşti gibi. said: just try this domain => http://www.battle.net/forums/board.aspx?ForumName=d3-general it says that the forums are down atm if this forum wouldn't exist it should redirect you to the mainpage, like http://www.battle.net/forums/board.aspx ... me=fuckoff D3 INC Cheesy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Son eklenen rune için şunu örnek verdi millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 İşte tam benzerlik. Kesin MMO StarCraft gelecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yok beyler Diablo 3 kesin artık. Resmi forumu da hazırlanmış: http://www.battle.net/forums/thread-search.aspx?SearchType=2&searchtext=&x=50&y=9&forumname=d3-general Ahaha kaldırmışlar anında :D İşte kanıtı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar