soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yaws 22 yıldır hiç bir sevgililer gününde sevgilim olmadı bi kere olsa şöyle onun yanında geçirsem ya olur yanımda olmaz yada hiç olmaz ne şans bende de neyse bizde yarını kutlarız :-p saplar günü[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bence seni sevenler olmuştur ama sen açılamamışsındır benim gibi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 eksikliğini hissetmiyorum desem yalan olur...[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ahhh ah...[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Mail me : [email protected] Darkworld Strong Life UO - Intergame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: orc_lord, 14 February 2004 20:41 tarihinde demiş ki: bence seni sevenler olmuştur ama sen açılamamışsındır benim gibi :) benide ekle ;) yani bizim gibi..[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 abi gelin toplanıp kura cekelim bazılarımız peruk taksın da abaza durmayalım o kadar :D[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Cumle cok kotu oldu farkındayım ama anlarsınız heralde :D[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yok abazalık başka bu aşk :([signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 3 kere falan oldu çıktığın sürece bişi anlamıyosun gerçekten seviyosan ama sonradan şaşırıyosun benmıymı telefonla bukadar konuşan böle faturalar getiren fln die cebinde 3 kuruş paran kalıyo bazen ona ufakta olsa bi hediye almak için harcıyosun ne beğenir acep diosun hep onu düşünüyosun ama kalbinden sildiinde de ne aptalmışım diosun bukadar para harcamışım şunları bunları yapmışım Sonra bidaha seviyosun başka birini bidaha başlıyo fnl filan kısır döngü[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 .. çünkü insan başkasına değer vermek ister.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 arkadaşlar birgün elbet sap sap dolaşmaktan kurtulucaz.ama sırf kız olsun diye bi kıza tutulmayın gidin bi pet shoptan köpek alın takın tasmasını dolaştırın aynı şey (bu dediğim saplar içindir abazaların niyeti farklıdır abazalar zaten kaşarlarlada çıkar).ben bi kızla çıkmış olmak için aşık olmam yane.hayatımın aşkını bulana kadar sap kalırım daha iyi.gerekirse hayatım boyunca sap kalırım daha iyi. mezarımada sap doğdu sap gitti yazarlar gelen geçen dalga geçer.günlük aşklara katılmıyorum bence sap dolaş ama yalan aşklara kanma.eğer gerçekten sevdiğim biri olsaydı belkide sevgililer günü çıkmak için bir bahane olurdu.giderdim teklif ederdim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 way be hepimiz bu kadar aşka susamışız demek. ne kadar acı bir halimiz var napsak acaba beklemekten başka bu büyük aşkı bir gün bulurus die[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aaaaah ahhh... aslında en güzeli pat diye söleyerek yaşamak düşüncelerini sölemek yoksa bizim gibi sap sap gezeriz..[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 alın size güzel bi yazı: Hep "aşkın dili olsa da konuşsa" deriz. İşte bir gün aşk konuşmaya başlamış ve demiş ki: Ey insanlık hep peşimden koştunuz, bana ulaşmaya çalıştınız. Aslında bana ulaştınız ama hiç fark etmediniz. Benim için ağladığınız zaman bile size hep yalan, belki de şaka gibi geldim. Bana hep yakıştırmalar yaptınız. Size bir hikaye anlatayım. Bir gün küçük bir köpek kuyruğunu yakalamak için hep kendi etrafında dönüp duruyormuş ve büyük köpek dayanamayıp “ne yapmaya çalışıyorsun?” diye sormuş. Yavru köpek de, “bana ancak kuyruğumu yakaladığım zaman mutluluğa ulaşacağımı söylediler. Ben de onun için uğraşıyorum” diye cevap vermiş. Büyük köpek gülmüş ve “ben de küçükken senin gibiydim. Hep kendi etrafımda döner, kuyruğumu yakalamaya çalışırdım ama bir gün durdum, düşündüm ve yürümeye karar verdim işte o zaman anladım ki zaten o benim peşimden geliyordu.” İşte şimdi anladınız mı? Aşk; bir köpeğin kuyruğu gibidir ki ona ulaşmak için peşinden koşmanız gerekmez, o zaten her hareketinizde arkanızdan gelir.[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ah ah bir sapız biz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yalan sölemiş oköpek[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hmm acaba cinlerimmi sap yaptırıyor beni...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: White_Rakkad, 14 February 2004 21:11 tarihinde demiş ki: aaaaah ahhh... aslında en güzeli pat diye söleyerek yaşamak düşüncelerini sölemek yoksa bizim gibi sap sap gezeriz.. işte ben... Tavsiye ederim. Zaten kaybedecek birşeyiniz olmuyor. Bare bişeyleri işkence yerine eğlenceye çevirin.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: orc_lord, 14 February 2004 21:29 tarihinde demiş ki: hmm acaba cinlerimmi sap yaptırıyor beni... dsdf bu cın muhabbetıde amma uzadı ya...[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya bencede orc senin bu cinlerden biri sana aşık oldu kısmetlerini kaçırıo bence sen bişi yap kurtul ondan :p[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homerJSimpson Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 gecenelrde benım halimi vahim gören bir arkadaşım bana "aşk beklemektir,istediğin aşk sonunda gelir seni bulur" dedi bayaa mantıklı geldi zaten hep öyle olmadı mı?belki de kendimi avutuyorumdur , avutmasam 2 yılıdr sevdiğim kıza açılabilirdim belki..[signature][hline]In Rock We Trust!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aşk cesaret ister aşkda gurur yoktur... bunları unutmadan sevin asla sevdiğinize sözünüzü esirgemeyin ona ne söylemek istiyorsanız söyleyin en azından "keşke söyleseydim" demezdiniz bu "keşkesöylemeseydim" den daha iyidir ne olacağını bilmeden devam etmek.... gurur...asla gurur yapmayın. kendinizden bişiler verin size bol aşklı gelcek arkadaşlar :-p[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 İnsan aşık olunca 14 Şubak o kadar sıradan ve basit geliyo ki :) O günü herkes kutluyo hiç bi özelliği yok, önemli olanın kişisel mutluulklar ve özel anlar olduğunu anlıyorsun. Fazla üzülmeyin pek te fazla bişey kaçırmıyosunuz bence. Gerçekten seven insanların pek te taktıklarını sanmıyorum 14 Şubat'ı, hergün apayrı bi 14 Şubat zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Troil, 14 February 2004 21:05 tarihinde demiş ki: 14 şubat paticiği bozdu [signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 14 şubat sux:P neyse eğer bigün olurda bir kıza gerçekten aşık olursamda söyliyemezsem 14 şubat bahanesiyle çıkma teklif ederim ozaman 14 şubat rlz olur:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar