Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere 1.0 RC 7

Makaveli

Öne çıkan mesajlar

said:
RaiDaN, 09 February 2004 19:00 tarihinde demiş ki:
oke onu biliyomda yane acc sorun deil gostermiyo bile serveri goruyom connect dio orda duruyo yane neden annamadım ilk defa bole işe goruyom yeni oldugundan kurcalamayam diyom ondan bilen varsa pls

kullandığın client kaç biliyormusun 4.xxx kullan o zmana girebiliyorsun ama bende göçüyo[signature][hline]XARDAS
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende aos yüklü ama 4.0.1 ile bağlanamıyorum cınectşng de kalıyor şimdide :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

acc açtığına eminsin dimi kardeş 55i deki gibi açılmıyo
acc açmak için
add accismi şifre şeklinde açılıyo eğer
account add accadı şifre şeklinde açmaya çalışırsan belirtilen bölüme yazılmadı diyo yani en azından bende öyle diyo ama add ile rahatça açılıyo ve hata vermiyo[signature][hline]XARDAS
Sosyal ağlarda paylaş

Raidan bendede aynısı oluyo . ya connectingde kalıo ya bad password for this account dio :) . bir oyunu göremedik bea :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

tamam bağlandım ben servera account dosyasında plevel falanda verdim ama .go britain diyorum yada başka bir komut şöle bir hata veriyor .

Command 'go britain' error 'Gereken ayricalık işlemci tarafından saglanmiyor.'

diyor bide turkce yaziyor :D

tamam sorun kendi kendine geçti :) kusura bakmayın . biraz oynadım serverla sorun düzeldi .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!

[Bu mesaj zgrw tarafından 12 February 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 12 February 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
şu anda sphere v1.0 devrim yaratacak seviyede değil bu revision serisi 15-20 lerde test etmeye başlayabiliriz..
ben sana katılmıyorum . şu anda 4.0.1 ile bağlanabilinen tek sphere sürümü bu bile bişeydir :) . sphere sürümleri arasında bu devrim buglarıda halledilince emulatörler çağ atlıyacak ultima için yeni bir çağ başlayacak :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

ehueh r1 deki bugları gördükten sora r2 ve r3 bakmayınca böle oluyor :D
ama ben 1.0 ı çok sevdim . servera hakim olmak daha kolay . ama bazı komutları silmişler ve bazılarınıda değiştirmişler bu biraz zorluyor . mesela nudgedown komutunun yeni halini daha bulamadım onu çok özlüyorum :D onunyerine .set z yi kullanıyorum . yada .xhede olayı kalkmış .set hede olmuş bunlar biraz zorlasada oldukça rahat bence :) [signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!

[Bu mesaj zgrw tarafından 13 February 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 13 February 2004 00:26 tarihinde demiş ki:
aslında .hede olayı kalmadı .x.hede oldu (99 serisini de takip ettiğim için :) oradan biliyorum mesela taglist komutu tag.list oldu vs..
ben 0.99 kullanıyor .xhede oluyodu .tag.list tamamda onu ilk kez gördüm onu deniyeyim bi :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...