Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Sphere 1.0 RC7, Sphereserver resmi IRC kanalindan download'a sunulmu$tur. Indirmek isteyen arkada$larimiz kanalda !sphere yazip bot'tan temin edebilirler. Tum UO camiasina hayirli olsun...[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bırakın ya, kaç gün sonra cıkardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ya bot surekli uyarı veriyo file server is full iye offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 haha adam lar bi hosta atsalarda indirse millet ırc mırc millet daralır:P[signature][hline]http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: TaZmAnYaK, 08 February 2004 22:42 tarihinde demiş ki: bırakın ya, kaç gün sonra cıkardılar Taz küstünmü :)) Darılma darılma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 küstüm tabi. tam 1 hafta sonra cıktı ayıptır bea.. o kadar uykusuz kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bak o akşamdan dolayı bende kızgınım.Sabaha kadar refreshyapmakdan anam ağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 http://www.sphereshards.com bu siteden çekebilirsiniz..[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Nickimin anlamı budur! Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Thanx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Blackice link için sağol :) . irc yi yıllar önce terk etmiştim :D benim ufak bir sorunum var . 2.0.3 ile bağlanamayınca gateway ile connect olmayı denedim ve hep "bad password" hatası veriyor . :) . acaba benmi anormalim yoksa herkezdemi böle oluyor :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 09 February 2004 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Account Acıyoruz Bağlanıyoruz Server Ismi Faln cıkıor Tıklıyoruz Connectingde kalıyor... Client 2.0.3 lede Falnda Girmiyor... Hangi Clientla Girceğimiz Sphere.ini'dede Konsoldada Cıkmıyor Acayip.. :)[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xardas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 YAW ARKADAŞLAR BENDE KURDUM HATTA ACC AÇIP OYUNADA GİRDİM AMA LEVEL VERMİYOM NASIL VERİLECEK BİLEN VARMI 55İ DEKİNİ DENEDİM OLMADI YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM[signature][hline]XARDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ravena 2.0.3. girmiyor . Gateway kullan ama oda bad password diyor :D Xardas swn nasıl connect oluyon ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 09 February 2004 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Client 4.0.0 son patchlenmis halini kullanacaksın konsoldan accapp 2 yapın ben account komutlarını bulunca yazarım kasıyorum bulucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 account ekleme komutu add acc adı sifre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hadi bakalim hayirli olsun hepimize ;)[signature][hline]nedir bu avp? [Bu mesaj avp tarafından 09 February 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Hayırlı Olsun.:)[signature][hline][b]Email:[email protected] [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xardas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: zgrw, 09 February 2004 13:34 tarihinde demiş ki: Ravena 2.0.3. girmiyor . Gateway kullan ama oda bad password diyor :D Xardas swn nasıl connect oluyon ? 4.0.01 clienti ile bağlandım ama oda göçüp duruyo[signature][hline]XARDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Coder bide sevabına plevel verme gibi konsol komutlarınıda bulursan çok makbule geçer ben kastım ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 AoS'lada girdim guzeL oLmu$ ama eksikler var haLen.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bendede 4.0.1 var bad password diyo :) . ama account.scp den bakıom pass doru :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 uogatewayden değil, direk client.exe den girin. 4xx üstü clientlarla sorun yoktu. (1r3 te..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xardas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: TaZmAnYaK, 09 February 2004 17:28 tarihinde demiş ki: uogatewayden değil, direk client.exe den girin. 4xx üstü clientlarla sorun yoktu. (1r3 te..) bende client göçüyo ama nasıl sorun yok tam 4 tane client indirdim genede göçüyo :([signature][hline]XARDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bendede server gozukuyo ama girmiyo bi de acc yazma aynımı mesala ben sole acıyom [raidan] pass=raidan plevel=6 yada Admin her nese girmiyo goruyo ama serveri[signature][hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xardas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: RaiDaN, 09 February 2004 18:48 tarihinde demiş ki: bendede server gozukuyo ama girmiyo bi de acc yazma aynımı mesala ben sole acıyom [raidan] pass=raidan plevel=6 yada Admin her nese girmiyo goruyo ama serveri acc açmak için add accadı şifre şeklinde yazarsan acc açıyo ama level nasıl veriliyo bilmiyorum aklıma gelen hemen hemen herşeyi denedim ama olmadı[signature][hline]XARDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar