Daybreak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ewt 2005in yazında geliyor:)..harrison ford yine indy babası henry jones rolunde de sean connery devam ediyor..ne yazıkki denholm elliot kandersen oldugu icin marcus brody bunda olmicak ama yine cok cılgın olcagına eminim:)..yonetmen yeniden spielberg bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yaşasııııın oleeey kamçılı ilah geri geldi[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yılanlı pastayı da unutmamak lazım heh! Ama adam baya yaşlandı harrison abim nası olcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daybreak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ilk 3 film 1930 ların 2. yarısında geciodu..4. film 1950lerde geccekmiş:)..yıl olayını boyle halledecekleri soylendi bence gayette mantıklı..harrison her daim karizma yuppie hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 heheheeh daha iki gün önce last crusade i izlemiştim *!ağzıyla indiana jones müziğini taklit eder* dınını nınınıııııı dınınınıııı nını nı nı nııııı[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Abi harrison ford arnie abimiz diilki terminator olacak. Bence gene mükemmel bir şekilde oynar hiçbir farkta olmaz. [Bu mesaj Hellsing tarafından 14 February 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Filmin geleceği 2 yıldır biliniyor. Özel efektler ile ağır aksiyon sahnelerinin altından kalkmayı planlıyorlar. Senaryo tamamlandı ve Spielberg ile Lucas'a teslim edildi. Hiç bir şüphem yok muhteşem bir film olacak.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 spielberg'ün adi yeter o filme gitmem icin...harrison ford ve sean connery'de eklenince..eh yani gitmemem icin sadece olmem gerekir.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 çok iyi odu bu[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar