Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Yok değil. düşük tierları karşı şehri ele geçirmek için yapman gereken prequestler olarak düşün. 40 ların oraya girmesi için sadistçe bir zevkten öte sebepler verirsen düşük level pvp yi öldürürsün tamamen. Pvp ile ilgili saçma sapan bir sürü iş yaptılar ama bu onlardan değil.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 kişisel fikrimi belirtiyorum bok atmak gibi bi amacım neden olsun. gönül ister adam gibi bi oyun cıkartırlar seve seve oynarız, ki adam gibi olmasa alıcam oynıycam bi süre. kötü bulduğun noktaları sayıyorum sadece, ki kötü bulduğum cok nokta var. muhtemelen burdaki herkezden daha cok warhammer oynamışım okumuşumdur, gerek masaüstü olsun gerek bilgisayar olsun. Lore konusuna önem veriyorum acıkcası, bu oyun warhammer dünyasını icli dışlı gezmek için bi fırsat benım için, onlar lore katlettikce ben üzülüyorum. Dıkkatsiz ve özensiz davrandıkları noktalar var, Ellerinde gamesworkshop'un korkunc büyüklükteki arşivi gerek görsel gerek yazısal birikimi varken bu öznsizlikleri affetmek pek mümkün değil. Concept art denilen mevzu benım işim, eğitimimi bu konuda alıyorum gelecekte bu işi yapıcam şu anda mumkun olduğunda bu işi yapmaya calışıyorum dolaısıyla concept art nedir nasıl yapılır hangi kalitede yapılır biliyorum. Bazı işler oldukca temizken bazıları son derece cöp, şu oyuna ayrılan bütceye zamana iş gücüne yakışmıyorlar, bu hem fikir hem teknik bazda gecerli. öbür taraftan görünen köy kılavuz istemez, yazıda yeni bişey ilginc bişey yok. Daha önce yapılmış denenmiş şeyler hepsi. MMORPG piyasını biraz takip eden herkez bunu bilir. Ha Warhammer bölümünde warhammer online hakkında kötü birşey söylemez yasaksa o zaman diyicek bişeyim yok. ha gün gelirde "ıyyyğ orclar cok cirkin!" diye oyuna laf atarsam o zaman dediklerinde haklı olabilirsin.
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Vnboards gibi devlerin takip ettiği yerlere yazsan iyi olurdu aslında. Lore u katlediyorlar haklısın.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ya cok forum takip ede falan bi insan değilim acıkcası, 2 haftada bir SC' forumuna bakıyorum haftada bir bugmansbrewery'ye bakıyorum o kadar, hanı fikirlerimi yazdığım tek yer paticik. gün gelir aklıma devlerin işien yarıyabilicek bir feedback gelir onuda yazarım official forumlara.
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Warhammer konusunda ilk ne demiş diye baktığım adam Cuce'dir. Yaptığı eleştirilerde hiç çekememezlik ya da bok atma girişimi sezemedim, tam tersi warhammer dünyasını seven biri olarak daha çok eğlenebileceği bir warhammer evreni yaratmalarını istiyormuş gibi geldi. Ben de, WoW oynadığım zamanlarda aynen bu şekilde eleştiriliyordum. Sonra lore cular troll oldu. Bari bu oyunda olmasın.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Cuce said: kişisel fikrimi belirtiyorum bok atmak gibi bi amacım neden olsun. gönül ister adam gibi bi oyun cıkartırlar seve seve oynarız, ki adam gibi olmasa alıcam oynıycam bi süre. kötü bulduğun noktaları sayıyorum sadece, ki kötü bulduğum cok nokta var. muhtemelen burdaki herkezden daha cok warhammer oynamışım okumuşumdur, gerek masaüstü olsun gerek bilgisayar olsun. Lore konusuna önem veriyorum acıkcası, bu oyun warhammer dünyasını icli dışlı gezmek için bi fırsat benım için, onlar lore katlettikce ben üzülüyorum. Dıkkatsiz ve özensiz davrandıkları noktalar var, Ellerinde gamesworkshop'un korkunc büyüklükteki arşivi gerek görsel gerek yazısal birikimi varken bu öznsizlikleri affetmek pek mümkün değil. Concept art denilen mevzu benım işim, eğitimimi bu konuda alıyorum gelecekte bu işi yapıcam şu anda mumkun olduğunda bu işi yapmaya calışıyorum dolaısıyla concept art nedir nasıl yapılır hangi kalitede yapılır biliyorum. Bazı işler oldukca temizken bazıları son derece cöp, şu oyuna ayrılan bütceye zamana iş gücüne yakışmıyorlar, bu hem fikir hem teknik bazda gecerli. öbür taraftan görünen köy kılavuz istemez, yazıda yeni bişey ilginc bişey yok. Daha önce yapılmış denenmiş şeyler hepsi. MMORPG piyasını biraz takip eden herkez bunu bilir. Ha Warhammer bölümünde warhammer online hakkında kötü birşey söylemez yasaksa o zaman diyicek bişeyim yok. ha gün gelirde "ıyyyğ orclar cok cirkin!" diye oyuna laf atarsam o zaman dediklerinde haklı olabilirsin. Ben zaten senin yorumlarının kişiselliğine etmedim lafı, yanlış anlaşılma olmasın. Biliyorum çok çok iyi bildiğini Warhammer evrenini vs. yani lore hakkında eleştiri yapmak için bir çok kişiden fazla birikimin var. Ama abi HİÇ mi güzel bir yanı yok ki bu oyunun senin gözünde? Yani senin gibi binlerde Warhammer fanatiği bu oyunu inceleyip araştırırken, bir çoğu deliler gibi çıkmasını beklerken bu kadar pesimist beklentiler içinde olman benim dikkatimi çekiyor. Bir şans ver yani, lore'da illa ki bir yerlerde ödün vermek zorundalar oynanabilirlik için biliyorsun, herkes yapıyor yani. Biraz pozitiflik olabilir diye düşünüyorum ben sadece.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 axedice said: Çünkü blizz bize para veriyor ondan eleştiriyoruz. Yazıda ilginç bişey yok. Okumaya üşenenlere şunu koyalım tek ilginç noktası. said: If a higher level player comes down into a tier below his level and goes into the RvR area - basically a place he's not supposed to be since he's too powerful - he'll get a warning message stating that he's too powerful for this area and he should leave now or suffer the "coward's fate." Then he gets a ten second countdown, and if he decides to stay into the area, he literally turns into a chicken. All his abilities go away except for one, the ability to peck things for one point of damage, and he's welcome to run around in the RvR area all he wants as a chicken until an enemy comes to chop him up. That's a big anti-grief measure, and it works very well. Anti-grief için mantıklı görünüyor ama oyunun massive havasını da öldürebilecek bi sistem. Wowun open world gibi görünen ama aslında öyle olmayan tier mantığını alıp daha bi geliştirmişler. Şimdi şöyle yavrum. Tier 1 deki galibiyetler Tier 4'e kadar bütün tierları etkiliyor, capital siege olayında inanılmaz büyük rol oynuyorsun yani level 6 olsan da. Gelip de level 40 adam Tier 1, 2 yi farma takıp sürekli galibiyet sağlarsa o zaman ne anlamı var son tierde köpekler gibi savaşmanın? Herkes gitsin 3 gün boyunca Tier 1 farmlasın çok daha rahat yani. Tier 4 boşalsın bu vesileyle. Karşı tarafın Tier 4 leri bizim tier 1 leri doğrarken bizim Tier 4 ler korumaya gelsin, tier 4 zoneda da inekler otlasın.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Çok basit bir gerçek var. İki tür war isteyen grup var diye düşünebilirsiniz. Bir herşey masaüstü gibi olsun, lore a uyulsun diyenler ki ben de böyle olursa daha mutlu olacak olanlardanım. Ve iki lore daki çoğu şeyden mutsuz olacak olan, cicili bicili kıyafetler, bol makyajlı grafikler isteyen daha yaşı küçük grup. Yaşı küçük diyorum çünkü asıl warhammer cılar gerçekten eski topraklar. Yeniler daha çok warcraft, magic, starcraft vs bilir. İşin aslı 40k nın mmo sunun riskli olma sebebide budur. O kadar ağır bir ve mature bir lore var ki warhammer da, oyun firmalarının hedef aldığı o ikinci grup malesef pek yüz vermez bu tür oyunlara. Versede 18+ ibaresine takılırlar :P
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 warhammer candır canandır, dediğim gibi cıkınca sırf dunyayı tatmak için bile olsa alıcam oyunu. Ha paul denilen adama kılım kendisine Grudge'ım var warhammer+cuce=grudge sonucta o kadar olsun. genel olarak bişeyleri paketleyip paketleyip abartıp abartıp şişiriyo adam sevmiyorum bu tavırlarını biraz daha bizden olsa keşke. oyun hakkında cok guzel şeyler vardı mesela kazak eight peak'si falan geri almak gibi gercekten warhammer dünyasında baba mekanlarda savaşıcak dunyayı değiştiricektik falan böle diyolardı, şimdi daha mekanik bir pvp söz konusu benım anladığım newsletterlardan forumlarda falan. ki compatative pvp hem casual pvp acısından daha mantıklı bi hamle, diğer türlü dev guildler kurup organize edip büyük operasyonlar yapmak gerekicekti, pvp combat kadar siyasete dayanıcaktı ki kimsenin warhammerdan beklentisi bu değil sanırım, ole tutkuları olan insanlar eve oynar zaten.
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Siyaset, politika ve dinamik dünya geldiği zaman mmorpg ler 3. jenerasyona geçecek zaten. Street fighter combolarıyla değil :) Eve x
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 eee şimdi T1 rvr alanları bu kadar önemliyse ne diyolardı şu level sınırında kalıp en iyi enchantlarla falan pvp kasan lamer tiplere şimdi hatırlayamadım onları nası engellicekler :)
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bogachan said: eee şimdi T1 rvr alanları bu kadar önemliyse ne diyolardı şu level sınırında kalıp en iyi enchantlarla falan pvp kasan lamer tiplere şimdi hatırlayamadım onları nası engellicekler :) Sen wowdan buraya karakter getirmeyi planlıyorsun heralde. Twink mwink yok warhammerda.
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bogachan said: eee şimdi T1 rvr alanları bu kadar önemliyse ne diyolardı şu level sınırında kalıp en iyi enchantlarla falan pvp kasan lamer tiplere şimdi hatırlayamadım onları nası engellicekler :) pvp yaparken exp alıyosun zaten nasıl kalıcak adam aynı levelda.
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ögrenmek için soruyoz işte pvpde alınan xp ile normalde alınan arasında fark yok yani ? peki o zamanda bunu exploit eden guildler çıkmıyomu aralarında anlaşan falan.
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bogachan said: Ögrenmek için soruyoz işte pvpde alınan xp ile normalde alınan arasında fark yok yani ? peki o zamanda bunu exploit eden guildler çıkmıyomu aralarında anlaşan falan. kaç realm olduğunu bilmiyorum ama RvR de anlaştığın guildi denk getirmek bence çok zor olur denk getirdiğinle de anlaşabilirsin tabii o da var kaldı ki büyük ihtimal PvE daha fazla exp getiriyordur senin söylediğin gibi olursa yazık olur oyuna
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bogachan said: Ögrenmek için soruyoz işte pvpde alınan xp ile normalde alınan arasında fark yok yani ? peki o zamanda bunu exploit eden guildler çıkmıyomu aralarında anlaşan falan. Aynı adamı arka arkaya öldürürsen xp vermez.
Öne çıkan mesajlar