BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ayh tişekkür iderim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben keserim hatun gelir arkadaşım, ne gidecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bi ortama girerim hatunların %40 ı bana yawşar ztn ihtiyaç yok böle şelere =D ortamdan bol şey yok ztn...snuçta ben nutella yerim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 10 puanlık uzman sorusu geliyor: baluu topiği açan kıllı bir erkek olsa gidin garbıca !!11! der miydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 baluu, dusunceliliin icin saol. benm icin de cok sorun diil aslnda ama nerdeyse beni kollayan bri gbi oldn hoş oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben kıllıyım ve gayim topiii ben açsam mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 baluu nun fake misin yahu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 @laraken kıskançlık yapma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 üzüldüm ama çok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 amaç belli oldu son mesajlarda neyse neyse neyse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bnde ama belli etme rereöröreöre olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 boach çok rerörerö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 off belli ettimmi ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 konunun ilk 1-2 sayfası ve son 2-3 sayfasını okudum,tamamını okudum diyemem.Yalnız bu konuda bizim meşhur türk kızımızında o meşhur durduk yere "hakimiyet bende olsun,tersleyimde sunu bi boziim" mantaliteside yokmudur?(bu o amele bakışları desteklediğim anlamına gelmiyo,aksine dediğinde oldukça çok haklısın).Ha bide sadece türk erkekleri böyle değiller.Bilimum avrupanın bi çok ülkesinin erkekleri içki falan içmeden gidip konusup tanısamıyolar bile tanımadıkları bi hatun kişiyle utangaçlıklarından(enazından isveçlilerin %80'i hatta 90'i böyle,içki içmeden adamakıllı muhabbet bile edemiyolar).Yani bizimkiler yine hiç olmazsa amelede olsa vücut diliyle bişeyler yapmaya çalışıyolar :) burdaki kızların ve erkeklerin bi kısmı aman bidaha bulamam böyle birini diye sevgililerinin üstüne titriyolar :D kimisinin umrunda değil,günü birlik takılıp geziyolar,bol miktarda alkolden sonra,ne yaptıklarını bilmedikleri için,clubta biriyle bianda dansetmeye başlayıp,sora çıkıp eve gidip sabah birbirini tanımadan,hatırlamadan birbirlerinden ayrılabiliyolar falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 konu bi yerden sonra "dunno foto koy" a gelmiş galiba ona güldüm haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 erkeğin bakışlarını anlamıyan "ne bakyo öle ökküz ökküz gelip konuşsaya" diye kabalık eden kıymet bilmiyen kıza ben tokat atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bakiyosa, kalk git yanina sen konus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 13 sayfa ne konuştunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 başlık + çok rerörörre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Cuce said: erkeğin bakışlarını anlamıyan "ne bakyo öle ökküz ökküz gelip konuşsaya" diye kabalık eden kıymet bilmiyen kıza ben tokat atarım. işte budur olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 dunno said: aptal aptal kesip karsısındaki kıza aslında onunla muhtesem seyler yaşayabilirmis gibi bakışlar atmak yerine neden rahat rahat meraba diyip o kızla tanısmıyosunuz anlamıyorum. bi barda, kafede, sokakta hep bu aptal ötesi bakışlar, karsılıklı göz süzmeler... "medeni cesaretim yok ilkel ilkel bakıyorum sadece" basit bi selam vererek, gunaydın diyip tanışılabilir oysa ki. sonra karsındaki kızı tanıyıp, tanıdıkan sonra onunla gercekten biseyler yasayabilir misin karar vermek gerek. planlar yapmadan, stratejisiz tanısmak neden bu kadar buyuk bi olay anlamıyorum. Sevgili istiyorum desene açık açık ne kastın bu kadar. sdfjkişsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 saparmı sapar konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 erkek çok basit bi canlı abi, komplike şeyler beklemiceksin herkes mutlu olacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sadece bakmak istiyorum belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 aküla :D ay lav yor sıtayl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar