Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk erkeklerinin kompleksli karakteri

dunno

Öne çıkan mesajlar

konunun ilk 1-2 sayfası ve son 2-3 sayfasını okudum,tamamını okudum diyemem.Yalnız bu konuda bizim meşhur türk kızımızında o meşhur durduk yere "hakimiyet bende olsun,tersleyimde sunu bi boziim" mantaliteside yokmudur?(bu o amele bakışları desteklediğim anlamına gelmiyo,aksine dediğinde oldukça çok haklısın).Ha bide sadece türk erkekleri böyle değiller.Bilimum avrupanın bi çok ülkesinin erkekleri içki falan içmeden gidip konusup tanısamıyolar bile tanımadıkları bi hatun kişiyle utangaçlıklarından(enazından isveçlilerin %80'i hatta 90'i böyle,içki içmeden adamakıllı muhabbet bile edemiyolar).Yani bizimkiler yine hiç olmazsa amelede olsa vücut diliyle bişeyler yapmaya çalışıyolar :) burdaki kızların ve erkeklerin bi kısmı aman bidaha bulamam böyle birini diye sevgililerinin üstüne titriyolar :D kimisinin umrunda değil,günü birlik takılıp geziyolar,bol miktarda alkolden sonra,ne yaptıklarını bilmedikleri için,clubta biriyle bianda dansetmeye başlayıp,sora çıkıp eve gidip sabah birbirini tanımadan,hatırlamadan birbirlerinden ayrılabiliyolar falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
aptal aptal kesip karsısındaki kıza aslında onunla muhtesem seyler yaşayabilirmis gibi bakışlar atmak yerine neden rahat rahat meraba diyip o kızla tanısmıyosunuz anlamıyorum.
bi barda, kafede, sokakta hep bu aptal ötesi bakışlar, karsılıklı göz süzmeler... "medeni cesaretim yok ilkel ilkel bakıyorum sadece"

basit bi selam vererek, gunaydın diyip tanışılabilir oysa ki.
sonra karsındaki kızı tanıyıp, tanıdıkan sonra onunla gercekten biseyler yasayabilir misin karar vermek gerek.
planlar yapmadan, stratejisiz tanısmak neden bu kadar buyuk bi olay anlamıyorum.

Sevgili istiyorum desene açık açık ne kastın bu kadar. sdfjkişsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...