Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 kingpin said: güzel kız foruma üye olur mu zaten? of çok pis genelleme yaptım. :D bu kız orta halli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 nutella yerim bey nutella yerim bey, lütfen resepsiyona geliniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bugün nutella yiyen :( yarın... :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ayar mı bu şimdi. retorik ayar mı. ne lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 BoaCh said: ben çok doğalım testosteronum çok fazla...beeendimin üstünemi atlıcam ? yani kasmasan kendini rahat davranabilsen birilerinin ustune atliabilicek kadar birikmez dürtülerin içinde. icinizde biriktiriyosunz sonra bomba gbi oluyosnuz her an patlicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yani sen şimdi diyosunuz ki hepiniz hayvansınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 testesteronunuza sahip olun..bende testislerime sahip olayım :( o toplar ne surlar yıktı be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 valla ben baştan uyarımı yapıyorum, bu topic baştan garbıçlık. ama hala buralarda geziyor sonra uzaklaştırma almayalım boş yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 dunno said: BoaCh said: ben çok doğalım testosteronum çok fazla...beeendimin üstünemi atlıcam ? yani kasmasan kendini rahat davranabilsen birilerinin ustune atliabilicek kadar birikmez dürtülerin içinde. icinizde biriktiriyosunz sonra bomba gbi oluyosnuz her an patlicak ben tutmuorm kendimi önüme gelene patlıorm ama bitmio bu dürtü napıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o zaman mantıksız yazı yazmayı bırakın abi.. Nutella yerim yok ben daha iyi nutella yerim yok nutella yemem gol yerim.. Ne alakası var lan konuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 çok alakalı nutella enerji verir cesaret verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 cesaret vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yerim diosunda hiç yedinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 2 dir diyorum dahi anlamındaki de ayrı yazılır ve yedim nutella benim kız arkadasım,aslen iskandinav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 @BoaCh ve @nutella yerim Kişisel Bölüm Kuralları 4)Topiclerdeki dalga geçer tarzda,karsi tarafi tahrik edici postlar temizlenecek. Geyik yapılacağı zaman elbette beraber yaparız ancak karşımızdaki insanı aşağılamak geyik değildir. Genel Forum Kuralları 6. Genel olarak Garbage alanı dışında forumun bütün bölümlerinde konu gidişatını baltalayacak, ciddiyeti bozacak ve üyelerin forumu kullanımını zorlaştırıp kısıtlayacak her türlü içerikteki mesaj foruma gönderilmemelidir. Kurallarımızı bilelim ve uyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben büyük hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bunu yerim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 @balu ben dunno ya soru sordum cewabı gelene kadar takılıorm nie bu kadar heyecan yaptınki ? @nutella enerji vermio o zmn cesaret verio ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ne alakası var bunların konularla.. Abicim iyi misiniz siz ? Birisi bir konu açmış, gidin garbega'a açın aynı başlığı koyun nutellanızı, saçma saçma mesajlar atmayın şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 haklısın biraz gereksiz oldu ozur dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 konu mu kaldı doğan allasen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Herkes bidonunu bilsin..!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Aman ne haliniz varsa görün. Benim kızdığım nokta şu konu sizin yüzünüzden garbage'a gidicek, ya da dory kasıcak gereksizleri silecek. Konu'yu açan 1.koşulda rahatsız olucak. Ben olsam rahatsız olurdum yani. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sonuçta nutellayı yerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 BoaCh said: dunno said: BoaCh said: ben çok doğalım testosteronum çok fazla...beeendimin üstünemi atlıcam ? yani kasmasan kendini rahat davranabilsen birilerinin ustune atliabilicek kadar birikmez dürtülerin içinde. icinizde biriktiriyosunz sonra bomba gbi oluyosnuz her an patlicak ben tutmuorm kendimi önüme gelene patlıorm ama bitmio bu dürtü napıcam ? herkesin ustune atlamak istiyosun? o zaman boach hayatta basarılar diliyorum ve ev/ bilg ortamı yerine sosyallesip isteklerini yerine getirmeni temenni ediyorum sana yavrucum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar