Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk erkeklerinin kompleksli karakteri

dunno

Öne çıkan mesajlar

aptal aptal kesip karsısındaki kıza aslında onunla muhtesem seyler yaşayabilirmis gibi bakışlar atmak yerine neden rahat rahat meraba diyip o kızla tanısmıyosunuz anlamıyorum.
bi barda, kafede, sokakta hep bu aptal ötesi bakışlar, karsılıklı göz süzmeler... "medeni cesaretim yok ilkel ilkel bakıyorum sadece"

basit bi selam vererek, gunaydın diyip tanışılabilir oysa ki.
sonra karsındaki kızı tanıyıp, tanıdıkan sonra onunla gercekten biseyler yasayabilir misin karar vermek gerek.
planlar yapmadan, stratejisiz tanısmak neden bu kadar buyuk bi olay anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

pes. muhtemelen birisi seni bugün orda burda bi yerlerde kesti ve sen de gelip tnaşmamasına sinirlenip gelip anlamsızca konuşmuşsun.

türk kızları ne kadar çirkin olurlarsa olsunlar dünyanın en güzel kızıymış gibi davranmaya devam ederse ben brad pitt olsam gidip günaydın demem kimseye. sanki türk kızlarının hal ve tavırları çok normal çok avrupai de biz türk erkekleri kakayız.
Sosyal ağlarda paylaş

genelleme yaptıgımın farkındayım ama genelleme yapılmiycak gibi mi? kaçınız insanlarla rastgele tanısıyosunuz merak ediyorum. biriyle tanısmak icin olaganustu bi durum mu olması gerekir?
cevrenizdekilerin yuzde kacı arkadasınızın arkadasının arkadası? birileriyle tanısmak icin aracı birinin olmasını beklemek sıkıcı diil mi
Sosyal ağlarda paylaş

ayarlama muhabbeti demedim zaten. tanişmak! aynı sınıfta diilsen, aynı klube gitmiyosan, arkadasının arkadası diilse kimseyle sansa tanısıyo musun?
kız selam verdi diyelim normal bi muhabbet mi donduruyosun yoksa "tanımıyorum ben seni" diyip icinden en yakın fırsatta kaçiyo musun.
sehir buyuk kime guven olur belli diil yabancılarla konusma tamam ama fazla korkak diil miyiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...