dunno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 aptal aptal kesip karsısındaki kıza aslında onunla muhtesem seyler yaşayabilirmis gibi bakışlar atmak yerine neden rahat rahat meraba diyip o kızla tanısmıyosunuz anlamıyorum. bi barda, kafede, sokakta hep bu aptal ötesi bakışlar, karsılıklı göz süzmeler... "medeni cesaretim yok ilkel ilkel bakıyorum sadece" basit bi selam vererek, gunaydın diyip tanışılabilir oysa ki. sonra karsındaki kızı tanıyıp, tanıdıkan sonra onunla gercekten biseyler yasayabilir misin karar vermek gerek. planlar yapmadan, stratejisiz tanısmak neden bu kadar buyuk bi olay anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 /summon Wish /summon Alexi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 /summon Christian Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 eh sen böyle gelişi güzel genellemeler yaparsan bende türk kızlarının erkeklerden olan beklentisine kaka yapayım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 dikkat troll cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o zaman selam dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bakış önemli. Bakışın ilerisine geçebilmek daha önemli. Ayrıca her birliktelik terk edilmeyle sonuçlanır arkadaşlar lütfen dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 pes. muhtemelen birisi seni bugün orda burda bi yerlerde kesti ve sen de gelip tnaşmamasına sinirlenip gelip anlamsızca konuşmuşsun. türk kızları ne kadar çirkin olurlarsa olsunlar dünyanın en güzel kızıymış gibi davranmaya devam ederse ben brad pitt olsam gidip günaydın demem kimseye. sanki türk kızlarının hal ve tavırları çok normal çok avrupai de biz türk erkekleri kakayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Tek sayfada bu kadar genelleme yapılmaz ki canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Selam, ben Sinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Xaenin said: Bakış önemli. Bakışın ilerisine geçebilmek daha önemli. Ayrıca her birliktelik terk edilmeyle sonuçlanır arkadaşlar lütfen dikkat edin. Kaan arkadaşımın sözlerine, Shantel'in bir vecizesini eklemek istiyorum; yabadaday yoboboboy i wanna be a disco boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Hadi ordan canım sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 nasıl genelleme yapılmaz. benim dediklerime diyorsan eğer bütü türk kızları anen dediğim mantıkta çalışıyorlar. bakın çalışıyorlar diyorum mekanizma gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 genelleme yaptıgımın farkındayım ama genelleme yapılmiycak gibi mi? kaçınız insanlarla rastgele tanısıyosunuz merak ediyorum. biriyle tanısmak icin olaganustu bi durum mu olması gerekir? cevrenizdekilerin yuzde kacı arkadasınızın arkadasının arkadası? birileriyle tanısmak icin aracı birinin olmasını beklemek sıkıcı diil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ALLAH BELANI VERSİN TÜRK ERKEĞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bir de sey var tabii. Uzaktan dikkatini ceker, bakarsin, gozlerin bozuk[miyop astigmat] oldugu icin biraz daha dikkatle tekrar bakarsin gozlerini kisarak[bu seni ucururum anlami tasimiyor, yoksa goremiyorum.] ve aci gercek olan cirkinlikle karsilasirsin. Tanismazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 herkes senin gibi düşünmüyo malesef yanına gittiğin zaman sapık damgası bile yiyebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Arkadaşım SEN NİYE TANIŞMIYOSUN O ZAMAN? Kızdırmayın lan adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 TÜRK KIZI COŞTURAN VİTAMİN GELDİ. ERKEKLER İÇİN CESARET VERİCİ SOLÜSYON KAÇIRMAYIN. CUGULİ AYUSU GELDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 aracı ile olmaz bu işler zaten, varsa da aracı 21 senedir bulamadım ben, kendi işini kendin yapıcan. ayrıca ilk adımı erkeklerin atmasını bekleyen kızlara da burdan selam ediyorum. çay içmeye davet ediyorum hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Emaleth said: TÜRK KIZI COŞTURAN VİTAMİN GELDİ. ERKEKLER İÇİN CESARET VERİCİ SOLÜSYON KAÇIRMAYIN. CUGULİ AYUSU GELDİ. Sar ordan yarım kilo bacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Aracı ne ya, ortaokulda vardı "ayarlasana" muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben gayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ayarlama muhabbeti demedim zaten. tanişmak! aynı sınıfta diilsen, aynı klube gitmiyosan, arkadasının arkadası diilse kimseyle sansa tanısıyo musun? kız selam verdi diyelim normal bi muhabbet mi donduruyosun yoksa "tanımıyorum ben seni" diyip icinden en yakın fırsatta kaçiyo musun. sehir buyuk kime guven olur belli diil yabancılarla konusma tamam ama fazla korkak diil miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 "türk genci tanışmak ister" bi kere. nerden çıkarıyosun bunları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar