Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk erkeklerinin kompleksli karakteri


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aptal aptal kesip karsısındaki kıza aslında onunla muhtesem seyler yaşayabilirmis gibi bakışlar atmak yerine neden rahat rahat meraba diyip o kızla tanısmıyosunuz anlamıyorum.
bi barda, kafede, sokakta hep bu aptal ötesi bakışlar, karsılıklı göz süzmeler... "medeni cesaretim yok ilkel ilkel bakıyorum sadece"

basit bi selam vererek, gunaydın diyip tanışılabilir oysa ki.
sonra karsındaki kızı tanıyıp, tanıdıkan sonra onunla gercekten biseyler yasayabilir misin karar vermek gerek.
planlar yapmadan, stratejisiz tanısmak neden bu kadar buyuk bi olay anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
pes. muhtemelen birisi seni bugün orda burda bi yerlerde kesti ve sen de gelip tnaşmamasına sinirlenip gelip anlamsızca konuşmuşsun.

türk kızları ne kadar çirkin olurlarsa olsunlar dünyanın en güzel kızıymış gibi davranmaya devam ederse ben brad pitt olsam gidip günaydın demem kimseye. sanki türk kızlarının hal ve tavırları çok normal çok avrupai de biz türk erkekleri kakayız.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Bakış önemli. Bakışın ilerisine geçebilmek daha önemli. Ayrıca her birliktelik terk edilmeyle sonuçlanır arkadaşlar lütfen dikkat edin.


Kaan arkadaşımın sözlerine, Shantel'in bir vecizesini eklemek istiyorum;

yabadaday yoboboboy
i wanna be a disco boy
Mesaj tarihi:
nasıl genelleme yapılmaz. benim dediklerime diyorsan eğer bütü türk kızları anen dediğim mantıkta çalışıyorlar. bakın çalışıyorlar diyorum mekanizma gibi.
Mesaj tarihi:
genelleme yaptıgımın farkındayım ama genelleme yapılmiycak gibi mi? kaçınız insanlarla rastgele tanısıyosunuz merak ediyorum. biriyle tanısmak icin olaganustu bi durum mu olması gerekir?
cevrenizdekilerin yuzde kacı arkadasınızın arkadasının arkadası? birileriyle tanısmak icin aracı birinin olmasını beklemek sıkıcı diil mi
Mesaj tarihi:
Bir de sey var tabii.
Uzaktan dikkatini ceker, bakarsin, gozlerin bozuk[miyop astigmat] oldugu icin biraz daha dikkatle tekrar bakarsin gozlerini kisarak[bu seni ucururum anlami tasimiyor, yoksa goremiyorum.] ve aci gercek olan cirkinlikle karsilasirsin. Tanismazsin.
Mesaj tarihi:
aracı ile olmaz bu işler zaten, varsa da aracı 21 senedir bulamadım ben, kendi işini kendin yapıcan. ayrıca ilk adımı erkeklerin atmasını bekleyen kızlara da burdan selam ediyorum. çay içmeye davet ediyorum hepsini.
Mesaj tarihi:
ayarlama muhabbeti demedim zaten. tanişmak! aynı sınıfta diilsen, aynı klube gitmiyosan, arkadasının arkadası diilse kimseyle sansa tanısıyo musun?
kız selam verdi diyelim normal bi muhabbet mi donduruyosun yoksa "tanımıyorum ben seni" diyip icinden en yakın fırsatta kaçiyo musun.
sehir buyuk kime guven olur belli diil yabancılarla konusma tamam ama fazla korkak diil miyiz
×
×
  • Yeni Oluştur...