Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Point Break(aka Kırılma Noktası) ve Point Break:Indo(evet sequel)


Aegean

Öne çıkan mesajlar

Point Break

Keanu Reeves,Patrick Swayze ve Gary Busey başrollerini oynadığı efsane film. Hatırlayanınız vardır elbette, tv de milyon kere gösterirlerdi. Pek öyle aman aman bi film değildi fakat hem eğlencesi hemde doluluğu sayesinde klasik 90lar aksiyon filmlerinden ayrı bi yere sahiptir kendisi. Bulabilirseniz izleyin diyeceğim ama benim de sorunum bu bulamıyorum hiç bi yerde. dvd ye aktarılmamış olması lazım, fakat vcd sine de rastgelemedim henüz. elinde olan, gören, duyan varsa mutlaka bana ulaşsın lütfen.

öte yandan nihayet ikincisi geliyor Point Break: Indo adıyla. Konusu gene Bodhi hakkında sanırım. Çok bi şey bulamadım film hakkında imdb sayfası yapımda olduğu için imdbpro istiyor. Şurdan öğrendim bende.

Yönetmen Jan de Bont, yazar ise ilk filmin yazarı Peter Iliff. Yapımcılarda Patrick Swayze yi filme dahil etmek için ne gerekirse yapıcaklarını söylemişler. Swayze ilk başta sağlık sorunları yüzünden reddetsede(kendisi pankreas kanserine yakalanmıştı) tedavisinin iyiye gitmesi üzerine filmde oynamasa bile bir şekilde filmde yer alacağını açıklamış.

/discuss
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...