Aegean Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Point Break Keanu Reeves,Patrick Swayze ve Gary Busey başrollerini oynadığı efsane film. Hatırlayanınız vardır elbette, tv de milyon kere gösterirlerdi. Pek öyle aman aman bi film değildi fakat hem eğlencesi hemde doluluğu sayesinde klasik 90lar aksiyon filmlerinden ayrı bi yere sahiptir kendisi. Bulabilirseniz izleyin diyeceğim ama benim de sorunum bu bulamıyorum hiç bi yerde. dvd ye aktarılmamış olması lazım, fakat vcd sine de rastgelemedim henüz. elinde olan, gören, duyan varsa mutlaka bana ulaşsın lütfen. öte yandan nihayet ikincisi geliyor Point Break: Indo adıyla. Konusu gene Bodhi hakkında sanırım. Çok bi şey bulamadım film hakkında imdb sayfası yapımda olduğu için imdbpro istiyor. Şurdan öğrendim bende. Yönetmen Jan de Bont, yazar ise ilk filmin yazarı Peter Iliff. Yapımcılarda Patrick Swayze yi filme dahil etmek için ne gerekirse yapıcaklarını söylemişler. Swayze ilk başta sağlık sorunları yüzünden reddetsede(kendisi pankreas kanserine yakalanmıştı) tedavisinin iyiye gitmesi üzerine filmde oynamasa bile bir şekilde filmde yer alacağını açıklamış. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 guzel filmdir, ama 2. si nası olur cok umutlu deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 abi nasi ya tum point break e ismini veren, cheesylikle mukemmellik arasindaki ince cizgi de dansettiren olayi bosverip sequel mi yapiyolar OF HOLLYWOOD OFFFFF YENI KONU BULUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 İlk film çok sevdiğim bir film, gönlümde külttür. Swayze ne kadar şartsa Keanu da o kadar şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 harika filmdir. zamanında ilk cnbce de izleyip internette bulduğum, fakat fransızca çıkmasının ardından sinirlenip sildiğim filmdir aynı zamanda:) ama bence ikinci filmlik bir senaryosu yoktu bana göre. neyse bekleyip görelilm bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar