Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

Kapıştığım falan yok be, içinde aşama aşama 20 tane fotoğraf olan yere çıkıp maket diyebilen at gözlüklüler varsa FB'li diye kaale bile almam yani. Herhangi bir takımın kahve taraftarıdır işte, belgeli gerçekleri bile hazmedemez Melih Gökçek gibi.

Başka gerçekler de maddi ve manevi yönleri ama işin. Devletin yapıp size hediye ettiği stadı, bizzat süperlike çevrilen Kadıköy ile bir tutmanız, yani o gerçeği tamamen gözden uzak tutmanız biraz gerçek dışı kaçıyor. Stadı parça parça, uzun zamanda, kısıtlı alanda, 15-20 bin taraftar eksik oynayarak, kendi paranla güzelleştirmek var, sen rahat rahat maçını yapıp para vermezken TOKİ'nin başka yerde yenisini yapıp anahtar teslim vermesi var. Ne emek var işin içinde, ne para.

Manevi olarak da evini Mecidiyeköy olarak bildiğimiz GS'nin sanayiye komşu olması, tarihi stadının yıkılıp alışveriş merkezi olması bence biraz acı. Bak BJK'ye "yükseltemezsin stadı" dediler (kule gibi oteller yükseldiği halde), adamlar azimle şeyetti stadı kazarak büyüttü :p
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Kapıştığım falan yok be, içinde aşama aşama 20 tane fotoğraf olan yere çıkıp maket diyebilen at gözlüklüler varsa FB'li diye kaale bile almam yani. Herhangi bir takımın kahve taraftarıdır işte, belgeli gerçekleri bile hazmedemez Melih Gökçek gibi.

Başka gerçekler de maddi ve manevi yönleri ama işin. Devletin yapıp size hediye ettiği stadı, bizzat süperlike çevrilen Kadıköy ile bir tutmanız, yani o gerçeği tamamen gözden uzak tutmanız biraz gerçek dışı kaçıyor. Stadı parça parça, uzun zamanda, kısıtlı alanda, 15-20 bin taraftar eksik oynayarak, kendi paranla güzelleştirmek var, sen rahat rahat maçını yapıp para vermezken TOKİ'nin başka yerde yenisini yapıp anahtar teslim vermesi var. Ne emek var işin içinde, ne para.

Manevi olarak da evini Mecidiyeköy olarak bildiğimiz GS'nin sanayiye komşu olması, tarihi stadının yıkılıp alışveriş merkezi olması bence biraz acı. Bak BJK'ye "yükseltemezsin stadı" dediler (kule gibi oteller yükseldiği halde), adamlar azimle şeyetti stadı kazarak büyüttü :p

bir yatırım fedakarlıklar ve kazançlar söz konusu.kaybedilen manevi değerler ve ulaşım karşılığında para ve yeni bir stat kazandık. Bu stada devletin hediyesi demek görgüsüzlüğe algı yetersizliğine işaret eder çünkü Galatasaray da Mecidiyeköyün göbeğinde bi alanı devlete hediye ediyor aynı mantıkla...
Fenerbahçe'nin yaptığı tabiki taktire şayan bir harekettir bu yüzden ben Aziz Yıldırım iyi bir yöneticidir diyorum =) ama Seyrantepe de bir yöneticilik başarısıdır bunu kabul etmeyi öğrenin :D
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Sami Yen'in tapusu devlette değil çünkü :p

edik: Ulaşım fazla sorun olmaz heralde, 4. Levent metrosunu Maslak'a götürüyorlar şu ara, Seyrantepe'ye de kesin bilgim yok ama gidiyordur/gider elbet. Mecidiyeköy veya Taksim'e bir şekilde gelinip oradan metroyla gidilir.

Saraçoğlunun tapusu kimde ? Seyrantepenin tapusu kimde olucak ?
Ne farkeder tapu kimde 49 yıllık kira ne demek bi fikrin var mı?
bir oranı vardı bunun bir mülkün değeri bilmemkaç yıllık kira bedeli kadar oluyordu yaklaşık. Emlakçı yakını olan varsa bilir tam oranı... Ama 49 dan küçüktür bu rakam emin ol :) Neyse sen anlamadığından değil anlamazlıktan geldiğinden yapıyorsun bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

Seyrantepe'de de verildi 49 yıllık kullanım zaten, alacak verecek yok o konuda. Karlı bile çıkılmış oluyor hatta.

Yani anlamayan veya öyle davranan ben değilim de, siz anlamadıkça benim anlatmaya çalışmamın adı kıskançlığa çıkartılıyor çocuk gibi, onun için uğraşmayı düşünmüyorum daha fazla. Özel mesajdan özetleyebilirim mesaj atarsan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...