PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben devamlı seks yapıyorum. hiç durmuyorum. duramıyorum. dilimi on iki defa yırttım, threesome yaparken kaybettiğim sağ gözüm de cabası, peki ya duvara zincirlediğim kız arkadaşımı çözerken köprücük kemiğimi kırmama ne demeli? dediğim gibi çok pis seks yapıyorum her gün on kişi geçiyor altımdan. ha bakın kesinlikle seks yaptığımı vurgulamak için açmadım bu topici, başımdan geçenleri anlattım sadece, yanlış anlaşılmasın. uyuyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 pru hani aramızda kalıcaktı ozel hayatımızı neden ifşa ediyosun :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sakin izmirli güzel günler seni beklyior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 alırsan vericem, çok aktif bi seks adamısın pru sdf git yat olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Navody Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Oha yani. Fantezilerini niye anlatıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bi pati sevistimi tum patiler bilmeli,yoksa bu kuralı bilmiyomusun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ama amaç o diildi biz basından geçenleri okurken çıkardık sevistigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yaa hayır yaaaa ben deliler gibi seks yaptığımı anlatmak için açmamıştım bu topici :( :( :( ama yapıyorum yani the hardcore f***ers sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Yasadiklarim insanlara sarcasm malzemesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 pru lütfen abi, bize de ayarla sdf :D adam güzel geyik yapmış ama haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 pru neyi ayarlıcak bee 12 tane gündeymiş pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Navody Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bende fantezilerim ile resimli döküman hazırlıyıp koyucağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 arkadasım adam fantazilerini anlatmamıski adam basından gecenleri anlatmıs işte ne demek fantazilerini anlatmıs filan öf öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Navody Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 adam 55 saat uykusuzmuş öyle didi ahaha bence uyku ele geçirmiş beynini kendisi yazmıyo bunları, hem pru sex yapmaz pru zaten sextir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yalan yaa yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 uff kıskandınız tabi :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Navody Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yalandan kim ölmüş B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 birazda sen ölebilirsin ( yalandan diil? :O ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bizim çok arkadaş öldü öyle, valla, yalandan öldü, emirsultanın yarısında arkadaş yatıyo, valla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Navody Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 mulgear6 said: birazda sen ölebilirsin ( yalandan diil? :O ) ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sokar bıçaa dikkat edin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 selam, dün gece partnerimle beraber oldum, ilk deneyemin sabırsızlığı ile karyolaya balıklama atladım. atlama esnasında penisimin üzerine dik düştüm ve o gece boşalamadım. acaba bir sorun var mıdır ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 pipin üşüyosa bozulmuştur, at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar