azuka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Masticore said: azuka said: beyler bunu ızelyenler bıde sunu ızlesın : www.youtube.com/watch?v=dWwMpv41qXk&feature=related said: cobhccob (3 months ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply | Spam bi cevap niteliginde olmamıs. hiçbi hurafe ispatladıgı yok. eslanttaki yazıyı ispatla. adamlar zaten tak diye koymicak simgelerini. benzete benzete yapacaklar. ama sizin gibi kor adamlar hala filistin e atılan bombalara katkıda bulunun. helal olsun >:D< ben saten knıghtı bıarktım cok berbat bır oyun ama ben bn bunu 3 arka soledım bırıde bu nu ızle dedı bede sızle paylasım dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 türkçe ne demek istedi ? çeviri yapcak varsa :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 iyiymiş hakkatten ashdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Len zawalli insanlari öldüren ülke qüclü we parali olmasa zaten bole bi şeye qotleri yemez.. senin premium para ile mi oldurcekler amq sacmlıolar knklar oynayıL LoL..:) benide qawur zannedmeyin bende diyarbakırlıyım kürt deqil müslümanım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bende kısa zamanda kanıtlarla bangbros gerçeği diye slayt gösterisi yapcam bizim paramızla masum kızlarla sevişiyolar!11!1!birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 18+ küfür bot sonsuzlugunefedisi (2 months ago) Show Hide 0 Poor comment Good comment Marked as spam Reply | Spam lan onun bunun cocugu götten cikma adii serefsiz bide folk daki potcunun ustune bak o zaman burda konus senin anayin amina yogurt surer siker siker ayran yapip icerim yahudi sipasi nasıl insanlar bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 muahhazuhahhamuhaha asdads fdsff bide inanıyorlar ya of ağlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 burayada mı el atmışlar yoksa 8-) sdhgudshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathematised Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Titriyorum gülmekten ya Yahudiymiş ahahaha rezalet ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Abi yorumlar....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathematised Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 slickers said: Len zawalli insanlari öldüren ülke qüclü we parali olmasa zaten bole bi şeye qotleri yemez.. senin premium para ile mi oldurcekler amq sacmlıolar knklar oynayıL LoL..:) benide qawur zannedmeyin bende diyarbakırlıyım kürt deqil müslümanım.. Dostum kürt değil müslümanım demişsin de Müslüman olmak dinle Kürt olmak da Milliyetle ilgili bi problemdir ... Müslüman olup olmayacağın senin milliyetini göstermez ... Kürt Müslüman da vardır Arap Müslüman da vardır Türk Müslüman da ... Sanırım Kürt değil Türküm demeye çalıştın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ._. o_o 0_0 O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Anathematised said: slickers said: Len zawalli insanlari öldüren ülke qüclü we parali olmasa zaten bole bi şeye qotleri yemez.. senin premium para ile mi oldurcekler amq sacmlıolar knklar oynayıL LoL..:) benide qawur zannedmeyin bende diyarbakırlıyım kürt deqil müslümanım.. Dostum kürt değil müslümanım demişsin de Müslüman olmak dinle Kürt olmak da Milliyetle ilgili bi problemdir ... Müslüman olup olmayacağın senin milliyetini göstermez ... Kürt Müslüman da vardır Arap Müslüman da vardır Türk Müslüman da ... Sanırım Kürt değil Türküm demeye çalıştın ... abi adam bir yanlıs yapmıs sen destan yazdın yaf >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Cons said: bir caps http://img59.imageshack.us/img59/1197/avasvaaol7.jpg bizde iyiyiz bizide eğitin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Anathematised said: slickers said: Len zawalli insanlari öldüren ülke qüclü we parali olmasa zaten bole bi şeye qotleri yemez.. senin premium para ile mi oldurcekler amq sacmlıolar knklar oynayıL LoL..:) benide qawur zannedmeyin bende diyarbakırlıyım kürt deqil müslümanım.. Dostum kürt değil müslümanım demişsin de Müslüman olmak dinle Kürt olmak da Milliyetle ilgili bi problemdir ... Müslüman olup olmayacağın senin milliyetini göstermez ... Kürt Müslüman da vardır Arap Müslüman da vardır Türk Müslüman da ... Sanırım Kürt değil Türküm demeye çalıştın ... benim yorumum değil o youtube dan birinin yorumuydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathematised Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 slickers said: Anathematised said: slickers said: Len zawalli insanlari öldüren ülke qüclü we parali olmasa zaten bole bi şeye qotleri yemez.. senin premium para ile mi oldurcekler amq sacmlıolar knklar oynayıL LoL..:) benide qawur zannedmeyin bende diyarbakırlıyım kürt deqil müslümanım.. Dostum kürt değil müslümanım demişsin de Müslüman olmak dinle Kürt olmak da Milliyetle ilgili bi problemdir ... Müslüman olup olmayacağın senin milliyetini göstermez ... Kürt Müslüman da vardır Arap Müslüman da vardır Türk Müslüman da ... Sanırım Kürt değil Türküm demeye çalıştın ... benim yorumum değil o youtube dan birinin yorumuydu :) ah tamam o zaman (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 KOYA YKLAŞK YÜS MİLYR PARA VRDİM BEN YHA=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ehauhueauhae izle izle yarıl pls o diilde bu tip videoları heralde organize olmuş gruplar hazırlıyo yok yani yaratıcılık ister böle bişiyi hazırlayıp nete sürmek :D amaç ne acaba? tmm yaptın bi mallıkta bi amacın olsun! Mr. Black deseymiş bare ne o öle ilkokul 5. sınıf ingilizce kitabında verilen aile babası ismi gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 o değilde cevap videosu esas videodan daha çok seyerdilmiş.. acaba esas video böyle toplu gösterimle mi izlettrildi anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T3hLiqe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 pvp diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Cons said: bir caps http://img59.imageshack.us/img59/1197/avasvaaol7.jpg ooooooooohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 oturdum tüm yorumlari okudum,ko oynayan çoçukların %90 nın öküz olduğuna karar verdim yılın yorumu kimikeremcar (1 week ago) Show Hide 0 Poor comment Good comment Marked as spam | Spam doğru diyor.Knight Online oynamayın. metin2 bin kat daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 abi ben biliyodum ama kimse bana inanmamışlardı oyun ilk çıktığında developerlarıyla konuşuyodum adamların hepsi kürt ve israilli yarısı da yandan amerikalı bunların hepsi rus ajanı çıkar diye bıraktım aga yoksa süper oyun da korkuyorum oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 funq said: Cons said: bir caps http://img59.imageshack.us/img59/1197/avasvaaol7.jpg ooooooooohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Evet zaten bende dünyayı ele geçiricem yarın,gizli örgüt lideri ve dünyanın GRALI olduğum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar