Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi

-007-

Öne çıkan mesajlar

Sonradan gelen edit: Videoyu izledim ve tam bir rezalet!

2.40 sn ve lik 75 mb'lık videonun sadece 50 saniyesi bilgi içeriyor ve bu bilgiler arasında (şaka değil gerçek) "çoraplarınızı pantolonunuzun içine sokun" gibi iğrenç ve görgüsüzce bi hareketin görüntüsü bile var. Böyle hükümetin yapacağı iş bu kadar olur. Kendilerine oy verenlere de kırsal alanda mutlu beyaz çoraba paça sokmalar diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:

2.40 sn ve lik 75 mb'lık videonun sadece 50 saniyesi bilgi içeriyor ve bu bilgiler arasında (şaka değil gerçek) "çoraplarınızı pantolonunuzun içine sokun" gibi iğrenç ve görgüsüzce bi hareketin görüntüsü bile var. Böyle hükümetin yapacağı iş bu kadar olur. Kendilerine oy verenlere de kırsal alanda mutlu beyaz çoraba paça sokmalar diliyorum.

hacı çıplak gez, görgüsüzlük olur elbise sdf

cidden bi yöntemdir, yılandan korunmak için avcılar çizme giyerler, e kene iç.in çizme mi giyeceksin, başka bişey mi yapacaksın, kapatıcaksın vücudunun yere yakın yerlerini, ister o şekil kapa ister bişey bağla,

tamam ne kadar internet ile vermek yerine ulaştırmayacaksa da bilgiyi, yine de tehlikede olanlar dağdaki bayırdaki inasnlar, yani git istiklalde paçanı çorabına sok demiyor, dağda bayırda yapacaksın, istersen yapma tabiki o ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
isin komigi bu hastaliktan olenlerin %90 inin omrunde bilgisayar gormemis tarlada dagda bayirda calisan insanlar olmasi

her türlü yayın organını kullanıp halkı bilinçlendirmenin neresi komik onu anlamadım. OHA INTERNETTEN UYARI YAPMISLAR COK KOMİK!!111!!!

kene denen şey sen piknikteykende sokakta top oynarkende yada herhangi bir alışveriş merkezinde dolaşırkende gelip yapışabilir üstüne farkına bile varmazsın.

o dağda bayırda olayları eskide kaldı. istanbulun göbeğinde evde ufacık çocuğu kene ısırıyor nerde dağ nerde bayır.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:

adam sana sokakta paçanı çorabın içine sok demiyorki. eğer çimlerin çalıların arasında dolaşacaksanız ve korunmanın başka yolu yoksa bunu yapın diyor insanlar. ha sen dersen ben görgülü bir şekilde ölmek istiyorum ozaman yolun açık olsun. çoraplarının içine sokmak istemiyorsan git bot la dolaş dağda taşta bayırda.
Sosyal ağlarda paylaş

evet açıklıyorummmmmm
bakan doğru söylüyormuş, haftaiçi kartepede otelde çalışırken[otelde değil de kırda bayırda :F] şortumun paçasını çorabımın içine soktum ve keneden kurtuldum + ıssırgan vardı bissürü onlardan da kurtuldum
ahan da fotosu :F

http://img75.imageshack.us/img75/3349/s6300562avi000072965pl0.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:
-007- said:

adam sana sokakta paçanı çorabın içine sok demiyorki. eğer çimlerin çalıların arasında dolaşacaksanız ve korunmanın başka yolu yoksa bunu yapın diyor insanlar. ha sen dersen ben görgülü bir şekilde ölmek istiyorum ozaman yolun açık olsun. çoraplarının içine sokmak istemiyorsan git bot la dolaş dağda taşta bayırda.

Problem keneden korunmak için açık yerlerin kapatılması değil. Keneden korunmaya ihtiyaç olmadığı zamanlarda bile beyaz çoraplarına paçasını sokan kitlelerin olduğu toplumlarda böyle yöntemler "sırıtır". Uzun çorap giymek gayet yeterli bi yöntem.

Problem şu: Almanlar Türkiye'ye gidecek vatandaşları için bile kene çıkaran plastik maliyetsiz aparat yapabilmeyi akıl edebilirken bizimkiler bir işe yarayıp yaramadığı belirsiz saçma sapan görgüsüzce hareketleri 2.50 snlik videonun 40 snlik bilgi kısmında detaylı olarak anlatmaktan öte geçemeyen insanlar. Tabloya basit bakmak yerine daha geniş açıdan bakın. Olay paça ve çoraptan ibaret değil, yöntem başarısız ve cahilce.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...