-007- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Sağlık Bakanlığı halkı bilgilendirmek amacıyla hastalık için bir site kurmuş. Herkesin bilgilenmesi ve bilgilerin başkalarıyla da paylaşılması adına tavsiye ederim, sitede 75 mb.lık bir film de var, izlemedim ama eminim izlemeye değerdir. www.kirim-kongo.saglik.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 sevgililer dağa bayıra çıkıp gezerler di eskiden onun da içine eidldi ya helal olsun kenelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Sonradan gelen edit: Videoyu izledim ve tam bir rezalet! 2.40 sn ve lik 75 mb'lık videonun sadece 50 saniyesi bilgi içeriyor ve bu bilgiler arasında (şaka değil gerçek) "çoraplarınızı pantolonunuzun içine sokun" gibi iğrenç ve görgüsüzce bi hareketin görüntüsü bile var. Böyle hükümetin yapacağı iş bu kadar olur. Kendilerine oy verenlere de kırsal alanda mutlu beyaz çoraba paça sokmalar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 isin komigi bu hastaliktan olenlerin %90 inin omrunde bilgisayar gormemis tarlada dagda bayirda calisan insanlar olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 videoyu izlemedim ama keneden korunmada önemli bir yol paçaların/bacakların ve kolların korunması diğer yolda ısırılınca kenenin en ideal yolla çıkarılması birde bu virusü tüm keneler taşımazlar bazı kene türleri taşır (hyalomma gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 -007- said: Sonradan gelen edit: Videoyu izledim ve tam bir rezalet! 2.40 sn ve lik 75 mb'lık videonun sadece 50 saniyesi bilgi içeriyor ve bu bilgiler arasında (şaka değil gerçek) "çoraplarınızı pantolonunuzun içine sokun" gibi iğrenç ve görgüsüzce bi hareketin görüntüsü bile var. Böyle hükümetin yapacağı iş bu kadar olur. Kendilerine oy verenlere de kırsal alanda mutlu beyaz çoraba paça sokmalar diliyorum. hacı çıplak gez, görgüsüzlük olur elbise sdf cidden bi yöntemdir, yılandan korunmak için avcılar çizme giyerler, e kene iç.in çizme mi giyeceksin, başka bişey mi yapacaksın, kapatıcaksın vücudunun yere yakın yerlerini, ister o şekil kapa ister bişey bağla, tamam ne kadar internet ile vermek yerine ulaştırmayacaksa da bilgiyi, yine de tehlikede olanlar dağdaki bayırdaki inasnlar, yani git istiklalde paçanı çorabına sok demiyor, dağda bayırda yapacaksın, istersen yapma tabiki o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Viktor said: isin komigi bu hastaliktan olenlerin %90 inin omrunde bilgisayar gormemis tarlada dagda bayirda calisan insanlar olmasi her türlü yayın organını kullanıp halkı bilinçlendirmenin neresi komik onu anlamadım. OHA INTERNETTEN UYARI YAPMISLAR COK KOMİK!!111!!! kene denen şey sen piknikteykende sokakta top oynarkende yada herhangi bir alışveriş merkezinde dolaşırkende gelip yapışabilir üstüne farkına bile varmazsın. o dağda bayırda olayları eskide kaldı. istanbulun göbeğinde evde ufacık çocuğu kene ısırıyor nerde dağ nerde bayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 -007- said: Sonradan gelen edit: Videoyu izledim ve tam bir rezalet! 2.40 sn ve lik 75 mb'lık videonun sadece 50 saniyesi bilgi içeriyor ve bu bilgiler arasında (şaka değil gerçek) "çoraplarınızı pantolonunuzun içine sokun" gibi iğrenç ve görgüsüzce bi hareketin görüntüsü bile var. Böyle hükümetin yapacağı iş bu kadar olur. Kendilerine oy verenlere de kırsal alanda mutlu beyaz çoraba paça sokmalar diliyorum. adam sana sokakta paçanı çorabın içine sok demiyorki. eğer çimlerin çalıların arasında dolaşacaksanız ve korunmanın başka yolu yoksa bunu yapın diyor insanlar. ha sen dersen ben görgülü bir şekilde ölmek istiyorum ozaman yolun açık olsun. çoraplarının içine sokmak istemiyorsan git bot la dolaş dağda taşta bayırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Olmaz pantolunun içine sokmam çorabı. Estetik olmaz. Sonra almazlar dağdaki otellere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Yararlı bilgiler varmış hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 evet açıklıyorummmmmm bakan doğru söylüyormuş, haftaiçi kartepede otelde çalışırken[otelde değil de kırda bayırda :F] şortumun paçasını çorabımın içine soktum ve keneden kurtuldum + ıssırgan vardı bissürü onlardan da kurtuldum ahan da fotosu :F http://img75.imageshack.us/img75/3349/s6300562avi000072965pl0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 mani said: -007- said: Sonradan gelen edit: Videoyu izledim ve tam bir rezalet! 2.40 sn ve lik 75 mb'lık videonun sadece 50 saniyesi bilgi içeriyor ve bu bilgiler arasında (şaka değil gerçek) "çoraplarınızı pantolonunuzun içine sokun" gibi iğrenç ve görgüsüzce bi hareketin görüntüsü bile var. Böyle hükümetin yapacağı iş bu kadar olur. Kendilerine oy verenlere de kırsal alanda mutlu beyaz çoraba paça sokmalar diliyorum. adam sana sokakta paçanı çorabın içine sok demiyorki. eğer çimlerin çalıların arasında dolaşacaksanız ve korunmanın başka yolu yoksa bunu yapın diyor insanlar. ha sen dersen ben görgülü bir şekilde ölmek istiyorum ozaman yolun açık olsun. çoraplarının içine sokmak istemiyorsan git bot la dolaş dağda taşta bayırda. Problem keneden korunmak için açık yerlerin kapatılması değil. Keneden korunmaya ihtiyaç olmadığı zamanlarda bile beyaz çoraplarına paçasını sokan kitlelerin olduğu toplumlarda böyle yöntemler "sırıtır". Uzun çorap giymek gayet yeterli bi yöntem. Problem şu: Almanlar Türkiye'ye gidecek vatandaşları için bile kene çıkaran plastik maliyetsiz aparat yapabilmeyi akıl edebilirken bizimkiler bir işe yarayıp yaramadığı belirsiz saçma sapan görgüsüzce hareketleri 2.50 snlik videonun 40 snlik bilgi kısmında detaylı olarak anlatmaktan öte geçemeyen insanlar. Tabloya basit bakmak yerine daha geniş açıdan bakın. Olay paça ve çoraptan ibaret değil, yöntem başarısız ve cahilce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar