sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 özür dilerim,bir daha yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sellinn said: az önce ve ondn önceki gene denediimde bi kere girebildıaam bidaha giremedim ama şimdii oldu sorun yokk imla klavuzu candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Baluu said: Klavyende bir problem yoksa, okunabilirlik açısından, "gldm" yazmak yerine "geldim" yaz demek istiyor fede arkadaşımız. Haklı da. bu nedir abi. fede arkadaşımızı şimdi bize andımızı okuyacak :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 geyik değilmiydi o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 epic olmus bura postum olsun bu arada hosgeldin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 He heh ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 :) :) hoşbulduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hadi kızım diğer topiclere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kesinlikle feyk. başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 abi hala aynı topic yeter artık ben baydım ya güncelde pıt pıt yukarı çıkmasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ferrero said: hadi kızım diğer topiclere. dolanıyor zatı baskı yapmayın aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sesu said: abi hala aynı topic yeter artık ben baydım ya güncelde pıt pıt yukarı çıkmasından ben yeni gördüm be=( ama yani on numara feyk. bi gidiyorum hemen özleyip feykimi açıyorsunuz. inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 feyk filan değilimmmm...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 tamam tamam biliyorum ,imla klavuzu candır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 utopia said: sesu said: abi hala aynı topic yeter artık ben baydım ya güncelde pıt pıt yukarı çıkmasından ben yeni gördüm be=( ama yani on numara feyk. bi gidiyorum hemen özleyip feykimi açıyorsunuz. inanılmaz. eheh sana kızmadım zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Nefr bugün buralara uğradı. ama bu topağı es geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Offf nası fake aman aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 No, no way. Dude, i'm telling you, she's a FAKE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Schwarzkopf said: hadi yeterince hoşgeldin sen yeni topak gelsin :P (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 utopia said: ama yani on numara feyk. bi gidiyorum hemen özleyip feykimi açıyorsunuz. inanılmaz. uniquesin sen merak etme. kıskanç :P rekor oldu mu bu arada ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ule kızım git başka topiclere...yeni diiilsin artk geldin bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 feck oldugunu nası anlıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 @utopia & -Dark_Angel- ; birer ay ugramayin buralara lutfen sellinn, sen de hosgeldin ama artik gec diger bolumlere, buranin mantigi hosgeldin demekti, dedik bitti. artik diger bolumlerde gormek isteriz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Dev said: No, no way. Dude, i'm telling you, she's a FAKE. yuh; koca kocaymis hem de, nasil atladiysam dev seni de alalim bu cosku kervanina. arkadaslar, eger yeni gelenler bolumune gelip insanlara hosgeldin demek istiyorsaniz basimin uzerinde yeriniz var. ama derdiniz ona buna satasip, daha ilk topicinde bezdirmekse insanlari, gidin cop tenekelerinin arkasinda pusuya yatin, girmeyiverin buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar