yabani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Emu 1212m ses kartı aldım bende logitech 5.1 ses sistemi var bunu nasıl bağlıyabilirim ses kartına sessiz kaldım yav :D yardımlarınız için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 5.1 destekliyosa ara kablosuyla standart şekilde bağlarsında sorun nedir onu anlamadım. kart 5.1 desteklemiyomu? o zaman çevirici aparatlar vardı onları kullanabilirsin ama 3d surround alamassın stereoyu yayarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 3 çıkış mı var ses kartında 6 mı, benim kartta 3 çıkış var creative 5+1 kablosu da 3'e dağılmış şekilde renkleri var sokuyosun bi sıraya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 aleti kayıt icin falan almıslardı, ilk kez boyle bir kart alıyoruz acaba ses çıkışı yok mu diye bile dusunmeye basladım. kart bu: http://www.emu.com/products/product.asp?product=9872 muhtemelen girisleri farklı ama napıcaz bilmiyoruz sdfjghsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar