cemad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 OJ Mayo nasıl bir adamdır? Memphis'e seviye atlatır mı yoksa Memphisin bu temposunda o da arada kaynar gider mi?
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 memphis mayo'ya ayak uydurcak heralde. adamın en sevdiği hareket 5e 1 hücummuş.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Memphis'e gelen OJ Mayo ,geçen seneki çaylakları Mike Conley'den daha üstün bir adam değil.Nasıl Conley'den beklenen gelmedi aynı şekil OJ'de bu tarz bir adam. DJ Augustin 10 küsürlerde gözükürken,9. sıraya kadar yükselmiş bana göre sıra/performans diye bir oran olsa 9'dan seçen Charlotte en iyi işi yapmış olur. Bunlar dışında Eric Gordon ve Gallinairi sıralarını haketmeyen elemanlar bence.Özellikle Eric Gordon tek yönlü bir hücumcu,18. sıradan seçilen yeni Washi pivotu JaVale McGee'ye dikkat derim.Bir aksilik olmazsa süper katkı verir.
cemad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 valla conley'den hala çok şey bekleniyor daha durun yav memphis gibi takımda hemen 1 senede kolay değil :) netten araştırdığım kadarıyla majo'nun sg olarak oynatılacağına kesin gözüyle bakılıyor. conley/majo/gay üçlüsü memphise sınıf atlatacak gibi bu sene bakalım inşallah :)
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Semih son sıradan girmiş , daha iyi bir yerden girmesini bekliyordum ,genede Ömer'ede Semihede helal olsun..
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bonjo said: Semih son sıradan girmiş , daha iyi bir yerden girmesini bekliyordum ,genede Ömer'ede Semihede helal olsun.. Sürpriz olmazsa ikisi de gitmeyecek zaten.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Draft sırasına göre en iyi draft'ı bence New jersey Brook Lopez'i alarak yapmış.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Brook aslında mock draft'larda sezon boyu 3. veya 4. sırada tahmin ediliyordu ama kolejde birkaç sıkıntısı onun 10. sıraya gerilemesine neden oldu,oysaki adamın Ncaa ortalamaları NBA'in yeni dev-yıldız adayı Greg Oden ile hemen hemen aynı.
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Draft hakkı olayı biraz geleceği görmeye bakıyor hani kimse kalkıp bostondan draft hakkı istemez ama new yorkdan fln ister yani kumar gibi eğer tutarsa ilk 14 den adam alıyorsun tutmazsa yine 2 tane adam oluyor ya ii bişey :D
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Draft işinin kurdu Portland yönetimidir,son yıllarda yapılanlara bakalım draft cephelerinde Portland adına (yazı alıntıdır) : 2006 dan beri draftlerde KP neler yapmış inceleyelim... Zachary çikosunu elden çıkartıyorsun , telfair i boston a postalayıp brandon ı seçeceğin picki elde ediyorsun , tyrus thomas ı seçip lamarcus aldridge karşılığı bulls a postalıyorsun , Randy foye u seçip Brandon Roy karşılığında Minny ye paketliyosun , bayless gibi bir adamı nerdeyse fndık fıstık karşılığı takas ediyorsun , gecen yl draftte ilk 10 dan gitmesi beklenen Batum u alıyorsun , Rudy fernandez gibi sahada pis işleri yapacak ginobili rolu ustlenmeye en yakn adayı gene satın aldığın pickle alıyorsun.... Muazzam hamleler , strateji tek kelimeyle muthiş. bu adam işini çok seviyor şüphesiz. detaylara muthiş onem veriyor. şaban yukarıda değinmiş portland ın rebuilding i değilde Pritchard stratejileri bir kitapta toplanmalı ve tum gmlere dağıtılmalı sevabına... Bu takım sahip olduğu potansiyeli işallah sahaya yansıtırda yıllardır beklediğimiz o başarılara aç takım ortaya çıkar. İçerde ve dışarda Birbirini mukemmel derecede tamamyalacak 2 lilere sahibiz.Özellikle hucumda alternatif sonsuz. birebirler , pota altı oyunları , orta mesafe sutu olan uzunlar , sutor ,teması , penetreyi seven guardlar... Yani işin özü KP draft gecelerinde dersine çalışmiip,ezbere sırasını kullansaydı elinde Bayless-Roy-Outlaw-Lamarcus-Oden 5'i yerine Telfair-Foye-Outlaw-Tyrus Thomas-Oden gibi bir 5 olacak ayrıca da Rudy gibi,Batum gibi,Webster gibi genç dinamik bir bench olmayacaktı. Oregon'la bağlantılı biri olarak seviniyorum Blazers'In bu son yılların en büyük rebuildingine ,çok sevimli bir eyalet ve Portland biraz sıkıcı olsada refah düzeyi çok yüksek bir şehir,insanları basketbol biliyor ve Rose Garden gibi en güzel salonlardan birine sahipler.Bu seneki galibiyet serisi bile onları ne kadar heyecanlandırdı...Şüphesiz bu sene mevcut genç silahlara Oden gibi süperstar adayı ve artı olarak da Bayless ve Rudy eklenince Portland küllerinden doğacaktır.
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 tellos said: ömeri kim draft etmiş? Portland draft etti, hemen Chicago'ya takas oldu sonra.
Heimdall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 portland etti, sonra haklarını chicagoya devretti. edit: geç kalmışım
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ohooyt Ewing'in oğlu Knicks'e trade edilmiş.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Burdan söyleyeyim yeni topic e gerek yok, arenas Ocak`a kadar yok.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Rockets Ron Artest i alarak önemli bir hamle yaptı bence
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dreagloth said: Burdan söyleyeyim yeni topic e gerek yok, arenas Ocak`a kadar yok. ya onu bende gördüm dün söylediler adam öldü ya, artık 3.kez amleyat olcakmş aynı yerden toparlar umarım.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 BulletRide said: Ron ron? Draft? =]Belirteyim istedim : P
Öne çıkan mesajlar