Draven Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Evet dogru, futbol tamamen gereksiz bir spordur. Sirf onun yuzunden her yil onlarca kisi hayatini kaybediyo. Sirf onun yuzunden her yil binlerce kisi agir yaralaniyo. Sirf onun yuzunden her yil milyonlarca kisinin annesi hayali tacize ugruyo Sirf onun yuzunden insanlarin hayatinda buyuk psikolojik sorunlar olusuyor Millet birbiri ile kavga ediyor [internette bile]. 22 tane salak bir topun pesinden kosuyo, fanatikler birbirini cigniyo. O siradada dunyanin obur ucunda insanlarin kafasina bombalar dusuyo, sanmamki o insanlar o an "ben delikanliyim shu shu takimi tutarim laga luga" diyede dusunmuyordur. Bu sozlerim nasilsa futbolun denyolarinin olmiyan akillarini baslarina getirmicek, ama yinede ozgur fikrimi belirtmek istedim.[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ya keske senin gibi olsa herkes Nukem, bak iste ne guzel modern bi orneksin, sporun senin gibi orneklere ihtiyaci var ama nerdeee. Bu manyak fanatikler takimlari icin dunyada butun sapikliklari yaparlar inan bana. Sirf futbol icin basima neler gelmedik kalmadi, off dedim yani[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 hehe abi ne yazdıgının farkında mısın :) iyi orası bombalanıyor diye biz eglenmeyelim, baska yerlerde yemek bulamıyorlar diye yemek yemeyelim vs vs böyle gider bu diger konularda ise hiçbiri için futbol sux diyemezsin. aşırı fanatikler sux dersen anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Aksine futbol cok güzel bişeysenin gibileri ortaya çıkarıyo.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Futbol bence güzel bi spor ama fanatizm olayı bozuyo işte :( yoksa mis gibi spor futbol 22 kişi bi topun peşinde lafıda tipik entel barlarındaki bi kaç gereksiz tipin çıkardığı klişe laflardan biridir zaten ( hani şu ellerinde kadehler türkiyeyi kurtaran tipler varya :) ) Futbolcularda baya saglam elemanlar heriflerde sprint var aşırı hızlılar kondisyon var adamlar yarış atı gibi koşuşturuyolar o kadar dakika boyunca Çeviklik var kalas gibi adam kolay kolay çalım atamaz ve çok güzel çalım yer yani bi çok spora kıyaslanırsa futbol baya güzel bi spor futbolu rezil eden fanatikler o yüzden futbol sux yerine fanatizm sux deseydin bence daha mantıklı olurdu[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 hagi'yi izlememiş bir adam için herzaman futbol zevksizdir.. futbol öte birşey, takımın maça çıktığında evinde bile oldan, stadda olmasan bile ellerinin, bacakların titreyerek izlersin goller derin bir nefes alırsın yüzünde hafif bir gülümseme oluşur, gol yediğinde moralin bozulur kendi kendine takımdaki bütün suçluları sayıklar sonra 'yok yok yinede x en iyisidir' dersin evde izlerken bile heyecanlanabiliyorsan, kesinlikle süper spordur[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Orda savas olurken ben burda sucuk yiyorum, yemeyim, sanmiyorum ki o insanlar orda sucuk bulsun. Ben de bayat ekmek yiyip kirli su iceyim ki onlarin duygularina ortak olayim. Sacmalamanin doruklarina cikmissin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 savasi lafin gelisi ornek verdim, sucuk yemeyi birak demiyorum kimseye. sadece herkesin elinde olan yasamin degerini bilmesini, sukur etmesini, ve elindeki potansiyeli daha luzumlu islerde kullanmasini belirttim, ama sanmiyorum kimse dinlesin beni. bu kadar sorun varken sirf futbol yuzunden bu cins kavgalar cikacaksa futbol hic olmasin daha iyi yani illallah geldi soyle bi bakinca. sirf mahalle futbolu olsa keske, kendi aramizda oynasak. futbolculara giden trilyonlarla yararli neler yapilir hayal edemiyorum. neyse, saniyorum yanlis yerde yanlis zamanda actim bu topici, futbol severlerin arasinda futbol sux diye bagiriyorum.[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 evet biraz yanlış oldu...futbol ne dersen de bir kaynaktır..kaç insan ekmek yiyo burdan..yabana atamazsın..büyük bir olay.[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 evet, futboldan bazıları ekmek yer, bazıları da futbol diye kafayı yer. hobi denen şeyin ölçüsünü bilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 futbol rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 said: Draven, 24 Mart 2003 05:30 tarihinde demiş ki: savasi lafin gelisi ornek verdim, sucuk yemeyi birak demiyorum kimseye. sadece herkesin elinde olan yasamin degerini bilmesini, sukur etmesini, ve elindeki potansiyeli daha luzumlu islerde kullanmasini belirttim, ama sanmiyorum kimse dinlesin beni. bu kadar sorun varken sirf futbol yuzunden bu cins kavgalar cikacaksa futbol hic olmasin daha iyi yani illallah geldi soyle bi bakinca. sirf mahalle futbolu olsa keske, kendi aramizda oynasak. futbolculara giden trilyonlarla yararli neler yapilir hayal edemiyorum. neyse, saniyorum yanlis yerde yanlis zamanda actim bu topici, futbol severlerin arasinda futbol sux diye bagiriyorum.[hline]Can't rain all the time... heh katılıyorum.. Gözünüzü açın ya.. Fanatizm girince işin içine dağılıyor,hiç bir şey kalmıyor.. Gelin Dağcılığa,Kaya Tırmanışı ne biliyim Adrenalin.. Bsitlet felan ... :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 abi futbol süper bişe oynamakta izlemekte konuşmakta herşeyiyle süper ama bazıları insanla hayvanlık arasındaki ince çizginin öbür tarafına geçince hiç hoş olmuyor şiddetle futbolu birleştirme vs.. gibi şeyler bozuyor işin büyüsünü ve böyle güzel bi olayın daha geniş kitlelere yayılmasını engelliyor, sonra insanlar senin gibi futbol sux diye topic açıyorlar.ki bence haklısın, burada futbolun nasıl tartışıldığı ortada.çizginin öbür tarafına geçenler var.hakaretten tutta tehdite kadar.[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 said: arcane, 25 Mart 2003 15:57 tarihinde demiş ki: ama bazıları insanla hayvanlık arasındaki ince çizginin öbür tarafına geçince hiç hoş olmuyor [hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR ne diyosun sen arcane hayvan felan haftasonu çarşıya gel görüşelim senle bi[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 çizginin öbür tarafına geçtirtme adamı ! :P eehueu[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar