Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 arkadaşlar araştırdım bütün gereklı programları ındırdım butun yazdıklarınızı okudum evdekı programlarım Pandoras Box uogateway runuo beta 35 ve 36 .Net framework 1.1 runuo guıde hepsini yaptım çalıştırdım ama tam baglanıyom verifyg account diyo orda takılı kalıyo sonra bakıyom tam onlıne oluyom bırsey clıent arıyo bulamıyo dısconnect oluyorum bunu nedenı nedır yardım edın bu gun bu ısı bıtırem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yine yanlış olmuş.. Bi zahmet biraz daha dikkat edelim arkadaşlar her UO yazısını görünce mesaj bırakmayın lütfen. OSI bölümü burası pek cevap alamazsın gibime geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 haklısın galıba alamassam da neyase kalsın ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scabbers Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 exaa aynı sey bana da oldu düzelttim yeni bi client indirion bi siteden sitenin ismine bakim gelim[signature][hline]imzamı okuyan o biçim olsun :D :tebrikz: hala da bakıon ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar