GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 arda görünümlü semih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 comeback kings işte. arda da geri döner bu maçta ahah. bu arada lothar matheus denen denyo hiçbi maçımızı dogru tahmin edemedi su ana kadar. futbol oynamayı iyi beceriyordu ama tahmin konusunda feci rezil oldu eurosport sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 az kaldı la maça... napıyolar acaba şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ağda felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Kesin 11 diye verildi: Rüştü, Sabri - Gökhan Zan- Mehmet Topal - Hakan Balta Kazım - Aurelio - Hamit - Ayhan - Uğur Boral - Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 finale çıkıyoruz bu akşam yenersek yav? oha oha o kadar büyük birşey ki ben hala moda giremedim sıradan bir maçmış gibi geliyor :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Gerekirse Tümer yarım saat kadar oynayabilecek durumdaymış. Tolganın oyuncu olarak girmesi zor artık :( kaybedicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 fark yeriz tek forvet oynarsak. yani savunmayı on planda tutarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 toggie said: fark yeriz tek forvet oynarsak. yani savunmayı on planda tutarsak. Yapacak birşey yok. Nihat, Arda, Tuncay gibi oyuncuların yoksa Kazım, Semih ile hücum futbolu oynayamazsın herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bi kere kazım kesinlikle ilk 11'de baslamamalı bana gore. top ayagına gelmedikce sahadan silinen bir adam. ilerde semih ile birlikte, gokdeniz ya da mevlut oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 toggie said: bi kere kazım kesinlikle ilk 11'de baslamamalı bana gore. top ayagına gelmedikce sahadan silinen bir adam. ilerde semih ile birlikte, gokdeniz ya da mevlut oynayabilir. Orada katılırım. 60-70 de alır Gökdeniz'i oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 izliceğim yerde rezervemi yaptırdım manitamla izlicem artık bugün heycanı sizlerden uzak yaşıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 defans konusunda bence dogru yapmıs. hakan balta'yı stopere cekip ugur ile bekte riske girmektense mehmet topal'ı almıs. hem boylece topal - aurelio - hamit üclüsü bir arada olamayacagı için ortada iyi oldu. sol tarafta ugur'un olacagını dusunursek, aurelio daha bi yaslanır geriye, ayhan ve hamit de semih'e yardıma gider. ama bu macı kazanmak istiyosak yaslanmak yapacagımız en son sey olmalı. hırvatistan macındaki gibi, oynayamasak da oynatmamamız lazım. ki bunun en iyi yolu sıkı pres uygulamaktan gecer. presle bunaltarak oynarsak cok iyi olur bizim için ama daha o kadar kosarak karsılamadık hiçbi takımı bu turnuvada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Yaslanalım demiyorum toggie. Kalabalık orta sahaya sahibiz. Orta sahada presle bunaltıp, kaleye yaklaştırmamalıyız. Kanatlardan Kazım ve Uğur ile de hızlı çıkarak pozisyon üretmeye çalışmalıyız. Yanlız korktuğum yer sağ kanat. Sabri-Kazım tarafından çok pozisyon yiyeceğiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Evet Podolski orayı yamultacak. Sabri savunma yaparken cok hata yapmıyor ama cıkarken kaptırdıgı toplar cok tehlikeli oluyor. Kazım da hiç pres yapmıyor, yanından adam gecerken bi ayagımı uzatayım, omzumu degdireyim falan yok hiç, Sabri'ye de yardımcı olmayacagı için o taraf gercekten tehlikeli. Hamit belki biraz o tarafa yardıma gidebilir, Ayhan da sola kayacak muhtemelen kademe icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Finalde Arshavin vs. Arda izleyelim yav. Bıktım Almanların turnuva geleneklerinden.Elensinler mümkünse tarafımızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sonuç ne olursa olsun futbol animesi tadında bir maç olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Anime gibi geçerse kazırız.Animelerde 90. dklar 20 dk sürüyor.Kesin atarız son dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Asdasdsaads :D İyi güldüm ya. Almanya elensin bi zahmet ya, geçen dünya kupasında da yarı finalde gg olmuşlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 2. san marino vakası gelio. az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben bi film izleyeyim ya, zaman geçmiyor bir türlü, maça kadar napıcağımı şaşırdım resmen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 post kas hacı.. yapmadığın şey değil gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 SturmVogel said: sonuç ne olursa olsun futbol animesi tadında bir maç olacaktır. Hentai olmasın da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bizi kurtarırsa yine direkler kurtarır heralde, yoksa ağır tecavüz gelicek gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hani iki kisi cezalıydı almanya'da? kim kandırdı lan bizi burda hee, soyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar