Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Almanya

BloodyBeast

Öne çıkan mesajlar

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=13508&rid=4369

LoL, uefa çek maçının turnuva tarihinin en ii maçı seçmiş ama ne yazık ki bu kararını bu akşam değiştirecek ve en ii maçı Türkiye almanya maçı olarak seçecek:F daha sonra finalde tekrar değiştirecek ve yine Türkiye maçını en iyi maç olarak seçecek :F tarih yazıoz loooo

+
lehmann çok basit hata yapcak gol atcak ona göre yazın bi kenara :F bu turnuvada rakip kalecilere yazık oluo :F
Sosyal ağlarda paylaş

theavicena said:
pof ya anlatamadım. kırmızı ile özellikle işaretlenmiş galatasaraylılar sanki. sonuç olarak bende galatasaraylıyım. tabi isterim hepsinin oynamasını.

Ona dikkat etmedim. Bunu başka bir GS forumundan aldım, yabancı basın yazmış adam. Galatasaraylıları belirtmek için kendi renklendirmiş herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan yaklaşık 1 ay önce ülkemize gelen Brezilyanın efsane oyuncusu Pele, dün Brezilya'da konuk olduğu programda Milli takımımızla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Pele, Türkiye'nin turnuvaya iyi bir başlangıç yapamasa da inançlarını hiç kaybetmediklerini ve devamını iyi getirdiklerini söyledi. Türkiye'nin özellikle İsviçre ve Çek Cumhuriyeti maçlarında geri düşmelerine karşın, iki maçta da 2.yarılarda çok iyi iş çıkardığını belirten Pele, Türkiye'nin hak ettiği yerde olduğunu söyledi. Çeyrek finalde de son dakikada gol yemelerine karşın, asla pes etmediklerini vurgulayan Pele sözlerine şöyle devam etti; "Türkiye bundan önceki karşılaşmalara göre çok daha zor bir karşılaşmaya çıkacak. Almanya güçlü bir ekip ve bu turnuvada çok iyiler. Türklerin eksikleri ve cezaları çok, işleri zor ama bu maça kesin gözüyle bakamıyorum. Çünkü Türkler futbolun 90 dakika değil 90 dakika artı uzatmalar, 120 dakika değil 120 dakika artı uzatmalar olduğunu bu turnuvada herkese en iyi biçimde gösterdi".

Pele son olarak da kupanın favorisi olarak, sürpriz bir çıkış yapan ve bu turnuvada çok iyi bir futbol oynayan Rusya'yı gösterdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...