theavicena Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 pof ya anlatamadım. kırmızı ile özellikle işaretlenmiş galatasaraylılar sanki. sonuç olarak bende galatasaraylıyım. tabi isterim hepsinin oynamasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Kazım'ın yerine Gökdenize koy, tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ehueh evet doğru. fenerbahçe de yanlış yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=13508&rid=4369 LoL, uefa çek maçının turnuva tarihinin en ii maçı seçmiş ama ne yazık ki bu kararını bu akşam değiştirecek ve en ii maçı Türkiye almanya maçı olarak seçecek:F daha sonra finalde tekrar değiştirecek ve yine Türkiye maçını en iyi maç olarak seçecek :F tarih yazıoz loooo + lehmann çok basit hata yapcak gol atcak ona göre yazın bi kenara :F bu turnuvada rakip kalecilere yazık oluo :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 FENERBACHE lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 theavicena said: pof ya anlatamadım. kırmızı ile özellikle işaretlenmiş galatasaraylılar sanki. sonuç olarak bende galatasaraylıyım. tabi isterim hepsinin oynamasını. Ona dikkat etmedim. Bunu başka bir GS forumundan aldım, yabancı basın yazmış adam. Galatasaraylıları belirtmek için kendi renklendirmiş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BloodyBeast said: geliyoruz topicin başına yazılana bak. insan gün, saat, stad adı falan verir. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hadi yeni topic açalım o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 adam parsellemiş başlığı :P Kaybedersek senin yüzünden, uğuru bozdun bloody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ben dedim zaten kaybedersek topici açandan. Ne güzel açıyordu Luinir kazanıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Rüştü Sabri Gökhan Zan Hakan Balta Uğur Boral Aurelio Mehmet Topal Kazım Hamit Gökdeniz Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 semih ilk 11 oynamasın sonradan girsin, adam yoksa takım 10 kisi cıksın Semih 60 dan sonra girsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bundan yaklaşık 1 ay önce ülkemize gelen Brezilyanın efsane oyuncusu Pele, dün Brezilya'da konuk olduğu programda Milli takımımızla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Pele, Türkiye'nin turnuvaya iyi bir başlangıç yapamasa da inançlarını hiç kaybetmediklerini ve devamını iyi getirdiklerini söyledi. Türkiye'nin özellikle İsviçre ve Çek Cumhuriyeti maçlarında geri düşmelerine karşın, iki maçta da 2.yarılarda çok iyi iş çıkardığını belirten Pele, Türkiye'nin hak ettiği yerde olduğunu söyledi. Çeyrek finalde de son dakikada gol yemelerine karşın, asla pes etmediklerini vurgulayan Pele sözlerine şöyle devam etti; "Türkiye bundan önceki karşılaşmalara göre çok daha zor bir karşılaşmaya çıkacak. Almanya güçlü bir ekip ve bu turnuvada çok iyiler. Türklerin eksikleri ve cezaları çok, işleri zor ama bu maça kesin gözüyle bakamıyorum. Çünkü Türkler futbolun 90 dakika değil 90 dakika artı uzatmalar, 120 dakika değil 120 dakika artı uzatmalar olduğunu bu turnuvada herkese en iyi biçimde gösterdi". Pele son olarak da kupanın favorisi olarak, sürpriz bir çıkış yapan ve bu turnuvada çok iyi bir futbol oynayan Rusya'yı gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Luinir said: Yabancı basında geçen 11 ler: hani fenerbache olabilir de semit senturk ne ya hamit altıntrop ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sabahin 5 inde mac mi olur ya, yenelimde degsin bari, lan futbolla hic ilgilenmem nasi heyecan basti koca gun, sanki ben cikip oynicam.. birde cimpof un uefa finalinde boyle olmustum... (fenerliyim bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hehe çok iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 masaüstü arka planı yaptım bunu , süpermiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Lothar Mattheaus Almanyanın 3-0 kazanacağını söylemiş. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Xo said: Lothar Mattheaus Almanyanın 3-0 kazanacağını söylemiş. >:D< extra time olayını hesaba katmış mı ? :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mattheus denen dangalak (öyle ama napayım) grupta sonuncu olacağımızı iddia ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 maç saat kaçtaydı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 FromTheHell said: maç saat kaçtaydı ya? 21.45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 almanlar çok rahat maçı kazanacağına dair,inşallah fark atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 GEd said: olsun bizim resmimiz var biz yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 resmi seneye kullansınlar arda değil mi o fotodaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar