Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paten/Rollerblade alacak yer/site

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Ben yogunuktan bu konuyu unuttum. Dun degil onceki gun (21'i oluyo) bana yakin bir yerden aldim rollerblade'i mi. Sadece aldigim gece takip disari cikabildim. Hic kic ustu oturmadım ve dusmedim fakat gordum ki daha katetmem gereken epeyce yol var bu konuda.

Dev gibi oldugumu ve dusunce ya da dusmemeye calisirken feci komik gorundugumu goz onunde bulundurunca kaymayi ogrenmesi cok daha zor gibi geliyor su anda =) Napcam bilmiyorum ama halledicem bi sekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
hareketden kastın böyle artistik şeyler ise o işleri yapmak için "agresif" paten alman lazım ki biraz ilri derece oluyor "yok ben sadece gezinmek istiyorum" dersen fitness patenler daha tercih edilevbilir

ilk kez başlayacaksan fitness paten al ayağın alışsın sonra hareket için agresif paten alırsın :) hem agresif patenle sahilde gezeyim gibi bir şey pek omuyor rulmanlar ufak olduğundan pek hızlı gidilemiyor ehe :)

hatta alacaksan abec7 al tam orta seviye ne çok usta işi ne de acemi işi gezmek için kullanısın hareket yapabilecek kvama geldiğinde de agresifleri kullanırsın

sirkecide "head" markasının (ki piyasanuın en iyi iki markasından biri) distrübitörü var "Sportive" merterdekocaman mağazası var ayrıca

ben de yeni başladım patene de deli gibi araştırmaktan oldukça güzel bilgilere ulaştım ehe

paten oldukça zevkli kayarcasına yolda ilerlemek inanılmaz bir zevkmiş keşke daha önce yaşasaymışım diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
BabacumMostors said:

hareketden kastın böyle artistik şeyler ise o işleri yapmak için "agresif" paten alman lazım ki biraz ilri derece oluyor "yok ben sadece gezinmek istiyorum" dersen fitness patenler daha tercih edilevbilir

ilk kez başlayacaksan fitness paten al ayağın alışsın sonra hareket için agresif paten alırsın :) hem agresif patenle sahilde gezeyim gibi bir şey pek omuyor rulmanlar ufak olduğundan pek hızlı gidilemiyor ehe :)

hatta alacaksan abec7 al tam orta seviye ne çok usta işi ne de acemi işi gezmek için kullanısın hareket yapabilecek kvama geldiğinde de agresifleri kullanırsın

sirkecide "head" markasının (ki piyasanuın en iyi iki markasından biri) distrübitörü var "Sportive" merterdekocaman mağazası var ayrıca

ben de yeni başladım patene de deli gibi araştırmaktan oldukça güzel bilgilere ulaştım ehe

paten oldukça zevkli kayarcasına yolda ilerlemek inanılmaz bir zevkmiş keşke daha önce yaşasaymışım diyorum

Agresif paten almak istiyosan aslında önce fitness la başlamak çok ta gerekli değil bence. Zira derdin sadece atlayıp zıplayıp hareket yapmaksa fitnessla başlamak sadece daha uzun sürede ilerlemeni sağlar bir anlamda.

Son zamanlarda agresif paten satışlarında bi artış olmaya başladı Türkiye de, bu yüzden bazı malzemeler artık çok daha rahat bulunabiliyor. Yine de pek çok şeyi(rulman, tekerlek vs.) yurtdışından getirtmekte fayda var diye düşünüyorum, zira burada bulacağın daha düşük kalitedeki malzemelerden daha ucuza daha iyi şeyler alabiliyorsun.

Şu sıralar paten almak için İstanbul da Adrenalin mağazalarına gidebilirsiniz, Roces M12 satıyorlar bildiğim kadarıyla ve bende de o modelden var şuan. 2 sene kullandım ve bir şikayetim yok kesinlikle, sadece ben biraz zayıf bi adam olduğum için ağır gelmeye başladı, bacaklarımı daha da güçlendirmeyi planlıyorum rahat kullanabilmek için.

Özellikle son 3 senede bu işin bayağı üzerine düştüğüm için daha spesifik sorular gelirse bilgim dahilinde onları da cevaplamaya gayret ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...