di Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Istanbul'da pek tabi. Var mi bildiginiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Akmerkezin en üst katında vardı bir dükkan doğru hatırlıyorsam . Ayrıca taksimde GSL nin yanındaki yokuş aşağı giden sokakta Freedom vardı oraya da bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Sirkecide de baya malzeme bulabilirsin. Son zamanlarda oradaki esnaf bu tür az satılan şeyleri de getirmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Selam, Ben yogunuktan bu konuyu unuttum. Dun degil onceki gun (21'i oluyo) bana yakin bir yerden aldim rollerblade'i mi. Sadece aldigim gece takip disari cikabildim. Hic kic ustu oturmadım ve dusmedim fakat gordum ki daha katetmem gereken epeyce yol var bu konuda. Dev gibi oldugumu ve dusunce ya da dusmemeye calisirken feci komik gorundugumu goz onunde bulundurunca kaymayi ogrenmesi cok daha zor gibi geliyor su anda =) Napcam bilmiyorum ama halledicem bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Genelde kaykay ama bir bak derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bende bu soruyu sorucaktım ama biri açmış hortlatayım bari. Paten önerileriniz varmı özellikle frensiz falan şöyle güzel hareketler yapabileceğim küçükken çok kayardım ama zamanla patenim baya bir deforme oldu yenisini alamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kanyon da bi yerde var 2. katta en arka tarfataydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Sirkeci PTT nin orada var bu tur seyler. Gerci olmayan sey yok bizim oralarda sdf. sen en iyisi sirkeciye gidip PTT nin karsi sokagina girip sag kisimda kalan dukkanlari gez. Her gun gectigim icin vitrinlerinde goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hareketden kastın böyle artistik şeyler ise o işleri yapmak için "agresif" paten alman lazım ki biraz ilri derece oluyor "yok ben sadece gezinmek istiyorum" dersen fitness patenler daha tercih edilevbilir ilk kez başlayacaksan fitness paten al ayağın alışsın sonra hareket için agresif paten alırsın :) hem agresif patenle sahilde gezeyim gibi bir şey pek omuyor rulmanlar ufak olduğundan pek hızlı gidilemiyor ehe :) hatta alacaksan abec7 al tam orta seviye ne çok usta işi ne de acemi işi gezmek için kullanısın hareket yapabilecek kvama geldiğinde de agresifleri kullanırsın sirkecide "head" markasının (ki piyasanuın en iyi iki markasından biri) distrübitörü var "Sportive" merterdekocaman mağazası var ayrıca ben de yeni başladım patene de deli gibi araştırmaktan oldukça güzel bilgilere ulaştım ehe paten oldukça zevkli kayarcasına yolda ilerlemek inanılmaz bir zevkmiş keşke daha önce yaşasaymışım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 paten rulaz bişi haggaten, ama şahsen buz pateninin çok daha zevkli olduğunu düşünüyorum biraz öğrendikten sonra, tavsiye ederim ilgisi olanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 buz pateni guzel de alan sinirli, diger turlu istedigin yere git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pateni her yer de kayarsın da, zevk alarak kayabileceğin zemin onda da zor bulunuyo. ama zamanında arabaların arkasına takılırdım öle bi adrenalin yok eheh, bi kaç hayati olay atlattıktan sonra aklım başıma geldi tabi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 LAN?!!??%&!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 BabacumMostors said: hareketden kastın böyle artistik şeyler ise o işleri yapmak için "agresif" paten alman lazım ki biraz ilri derece oluyor "yok ben sadece gezinmek istiyorum" dersen fitness patenler daha tercih edilevbilir ilk kez başlayacaksan fitness paten al ayağın alışsın sonra hareket için agresif paten alırsın :) hem agresif patenle sahilde gezeyim gibi bir şey pek omuyor rulmanlar ufak olduğundan pek hızlı gidilemiyor ehe :) hatta alacaksan abec7 al tam orta seviye ne çok usta işi ne de acemi işi gezmek için kullanısın hareket yapabilecek kvama geldiğinde de agresifleri kullanırsın sirkecide "head" markasının (ki piyasanuın en iyi iki markasından biri) distrübitörü var "Sportive" merterdekocaman mağazası var ayrıca ben de yeni başladım patene de deli gibi araştırmaktan oldukça güzel bilgilere ulaştım ehe paten oldukça zevkli kayarcasına yolda ilerlemek inanılmaz bir zevkmiş keşke daha önce yaşasaymışım diyorum Agresif paten almak istiyosan aslında önce fitness la başlamak çok ta gerekli değil bence. Zira derdin sadece atlayıp zıplayıp hareket yapmaksa fitnessla başlamak sadece daha uzun sürede ilerlemeni sağlar bir anlamda. Son zamanlarda agresif paten satışlarında bi artış olmaya başladı Türkiye de, bu yüzden bazı malzemeler artık çok daha rahat bulunabiliyor. Yine de pek çok şeyi(rulman, tekerlek vs.) yurtdışından getirtmekte fayda var diye düşünüyorum, zira burada bulacağın daha düşük kalitedeki malzemelerden daha ucuza daha iyi şeyler alabiliyorsun. Şu sıralar paten almak için İstanbul da Adrenalin mağazalarına gidebilirsiniz, Roces M12 satıyorlar bildiğim kadarıyla ve bende de o modelden var şuan. 2 sene kullandım ve bir şikayetim yok kesinlikle, sadece ben biraz zayıf bi adam olduğum için ağır gelmeye başladı, bacaklarımı daha da güçlendirmeyi planlıyorum rahat kullanabilmek için. Özellikle son 3 senede bu işin bayağı üzerine düştüğüm için daha spesifik sorular gelirse bilgim dahilinde onları da cevaplamaya gayret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar