wildturk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Oyunum Bugun geldi. Actim acc yi. Ama ortalıkta sap gibi kaldim. Hicbirsey bilmiyorum. :D Acaba Bu newbieye yardim edecek bir arkadas cikarmi die bi msj atayim dedim belki biri icq sunu verir yardim eder Ogretir bisiler :D Simdiden tesekkurler
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Charlarım altta sıralı. Mesaj at müsait olduğum zamanlarda elimden geldiğince her türlü yardımı yaparım.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
wildturk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sana nasil ulasabilirim acaba?msn adresim [email protected] yadimini bekliyorum .
PiNg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 oyun sırasinda /send sungur yaz mesajini yolla hediyeyi kazan[signature][hline]You think you've got it Ohh, you think you've go it But got it just don't get it Till' there's nothing at AaaaaaaaAAAAAAAaaaaaaAAAAAAaaaaaallllll...
Romario Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: PiNg, 14 February 2004 21:32 tarihinde demiş ki: oyun sırasinda /send sungur yaz mesajini yolla hediyeyi kazan ööhgh!!![signature][hline]And His Lidıl Bıradır İksarga Elgra The Alemin Kralı Pekeman And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?!
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: wildturk, 14 February 2004 20:14 tarihinde demiş ki: sana nasil ulasabilirim acaba?msn adresim [email protected] yadimini bekliyorum . [email protected] istediğin konuda yaz baktıkça maillere cevaplarım. ama youn içinde uygulamalı daha hızlı ve doğru olur.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
Spectacular Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hmm oyun sirasinda /send ile msg atabilirsin. Elimden ggeldigi sekilde yardim eder sorularini cevaplarim... Karakterler altta.[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms
Öne çıkan mesajlar