wildturk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Oyunum Bugun geldi. Actim acc yi. Ama ortalıkta sap gibi kaldim. Hicbirsey bilmiyorum. :D Acaba Bu newbieye yardim edecek bir arkadas cikarmi die bi msj atayim dedim belki biri icq sunu verir yardim eder Ogretir bisiler :D Simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Charlarım altta sıralı. Mesaj at müsait olduğum zamanlarda elimden geldiğince her türlü yardımı yaparım.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildturk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sana nasil ulasabilirim acaba?msn adresim [email protected] yadimini bekliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 oyun sırasinda /send sungur yaz mesajini yolla hediyeyi kazan[signature][hline]You think you've got it Ohh, you think you've go it But got it just don't get it Till' there's nothing at AaaaaaaaAAAAAAAaaaaaaAAAAAAaaaaaallllll... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: PiNg, 14 February 2004 21:32 tarihinde demiş ki: oyun sırasinda /send sungur yaz mesajini yolla hediyeyi kazan ööhgh!!![signature][hline]And His Lidıl Bıradır İksarga Elgra The Alemin Kralı Pekeman And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: wildturk, 14 February 2004 20:14 tarihinde demiş ki: sana nasil ulasabilirim acaba?msn adresim [email protected] yadimini bekliyorum . [email protected] istediğin konuda yaz baktıkça maillere cevaplarım. ama youn içinde uygulamalı daha hızlı ve doğru olur.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hmm oyun sirasinda /send ile msg atabilirsin. Elimden ggeldigi sekilde yardim eder sorularini cevaplarim... Karakterler altta.[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar