Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 http://www.biletix.com/event.htm?id=JVKL2 Biletix'e göre 31 Ekim de Ankara da Anadolu Gosteri Kongre Merkezi'ndeler. Ama ne McLuaghlin in sitesinde ne de Chick in sitesinde Ekim'deki konserler daha belirtilmemis, bi gozum sitelerinde olucak hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ohannes,chick corea geliyo demek,super bisey bu,o tarihte mutlaka ankara da olmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 OHMELLOREH John McLaughlin! Ama ama ama niye Ankara? Ben Istanbuldayım niye Ankara? Ama ama ama Chick Corea ve John McLaughlin yaa of Ankara'ya bilet ne kadardır ki otobüsle? Kim benle gelir o konsere? LÜTFEEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ohoo herkes istanbula geliyo zaten.çokmu bi ankaraya gelmis,atlayin bi otobüse hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 3. kademe öğrenci bileti aldım şimdi. Başka gelen varsa söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ben gidebilirim muhtemelen ama şimdi kesinleştirme olanağım yok ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Chuck Norrisle akrabalik var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yok yav ne alaka,chick corea dominicli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 John McLaughlin gieef! neden ankara lan cidden ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ankara ise n'olacak? Ben de İstanbul'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 birazida ankara'ya gelsin. Biz adamlar istanbul'a gittiklerinde "neden istanbul ühü" bile diyemiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hem istanbula dave weckl band geldi,marcus miller geliyo,ankara bişey diyomu?Böyle şeyler ankara'da dahada sıklaşmalı bence.Hatta gelen adamlara 1 gün arayla bide ankara'da konser ayarlasalar şukela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Istanbul'a geldiğ müddetçe diğer her güzide ilimizde de konser verebilirler bence hiç problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 http://www.chickcorea.com/on_tour.php October 2008 30 Istanbul, Turkey C R R Concert Hall istanbullulara bi haber veriyim dedim, ama biletixi kontrol ettim, orda başlık bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kafadan 100 kağıt olur konser. peheey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 fiyat ne olur acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hymnofsnukunda dedigi gibi 100 den aşagı olacagını sanmıyorum,bi de ankarada:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ben geçen sayfada aldığımı söylediğim bileti 20 YTL'ye mi ne almıştım (bir 5 ay önce tabii o). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 http://www.biletix.com/event.htm?id=JCRM2 bilet fiyatları gayet uygun. istanbul'a da konser eklenmiş ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar