Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Philips 19" 190C LCD Monitör Faturalı + Garnatili

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Philips 190C

Resimler ürünün kendinindir (en üstteki hariç).

Genel Özellikleri
* Diğer LCD monitörlere oranla daha parlaktır, renkler daha canlıdır.
* 5ms hızlı tepkime süresi ile oyun ve filmlerde gölgelenme olmaz.
* Mükemmel hoş bir dizaynı vardır. Masanızın üstünde çok güzel durur. Monitör kapalıyken bile monitöre bakmak hoşunuza gidecektir :).
* Ağırlığı 5.3 kg, boyutları 442 x 420 x 201 mm , nokta aralığı 0.29 Doth Pitch, çözünürlük (max) 1280x1024.
* Ekran tipi 4 : 3 (normal ekran)
* DVI-D (dijital) ve VGA (analog) şeklinde çift girişi vardır. Monitör DVI girişinden bağlandığında titreşimler azalır görüntüler daha akıcı gelir ve gözlerinize zarar vermez.
* Analog girişten bağlandığında 1280x1024 çözünürlükte dahi 75 hertz ekran yenileme sıklığına izin verir. Çoğu monitör 1280x1024 çözünürlükte 60 hertz yenilemeye izin verir ki bu da gözlerinize zararlıdır.
* 36W düşük güç tüketimi.
* Sigarasız ortamda kullanılmıştır. Alındığı günkü gibidir, hasar görmemiştir, temizdir.
* Faturası 2007 Temmuz tarihlidir. Daha monitör 11 aylıktır, garantilidir. Tekmar'dan alınmıştır. Lakin nereden alındığının önemi yoktur bütün Philips yetkili servisleri garantiye bakarlar. Zaten hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum taş gibi monitör.
* Kutusu kullanma klavuzu cdsi faturası ile birlikte vereceğim. Kutusunun üstteki taşıma tutacağı sayesinde araba olmadan otobüste minübüste monitörü çok rahat taşıyabilirsiniz. (Eskiden crt monitörleri alırken satarkenki çektiğimiz işkenceler yok :) )

Widescreen olmamasının faydaları
* Çeşitli programlar ile bilgisayarlarında çalışma veya iş yapanlarda kesinlikle widescreenlerden daha kullanışlıdır.
* Günümüzde birçok internet sitesi üzerinde fazlaca veri barındırıyor. Sayfaları aşağı indir indir bitmiyor. Hatta çoğu internet sitesinin üst taraflarında bir karış reklam oluyor. Bu monitörün yüksekliği widescreenlerden büyük olduğu için internette gezerken tek seferde daha çok içerik görmenizi sağlar, sayfayı aşağı yukarı scroll yapmanızı azaltır.
* Widescreenlerin internet sitelerinde hiçbir avantajı yoktur. Hatta sola dayalı web sitelerinde widescreenler web sitesini gezmeyi daha da zorlaştırır. Bu monitör internet sitelerini gezmede biçilmiş kaftandır.
* Her oyun widescreen desteklemez. Bu monitörü her oyunda sorunsuz kullanabilirsiniz. Örneğin Counter Strike 1.5 (belki 1.6 da) oyununda widescreen desteği olmadığından ekran soldan sağa otomatik genişletilir ve oyuncular nesneler olduğundan daha geniş gözükür.[/list]
Ürün HepsiBurada'da 5 yıldızlıdır. Ayrıca Philips'in İngilizce PDF dökümanına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Ayrıca montörle birlikte DVI kablosu da vereceğim. Kutusunun içinden çıkmamıştı kendim sonradan almıştım. Onu da koyacağım.

Fiyat: 320 YTL (HepsiBurada'da 418 YTL)

İzmir içi elden satış yapabilirim.

Monitör ile ilgili herhangi bir aklınıza takılan soru var ise özel mesaj atarak sormaktan çekinmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de klasiktir bu, bütün 19larda aynı. Sen o çözünürlüğü geçersen yazıları okuyamazsın çok küçülür. Pire kadar harfleri seçmek zorunda kalırsın. Robot gözün varsa o ayrı tabi :). Bu monitörde max o çözünürlük ise hiçbir 19" monitör aşamaz onu diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

17" WS ekranimda 1440x900'de gayet okuyabiliyorum herseyi.

15" monitorde dedigin gibi oluyor ama 19" diyoruz burda. koseden koseye yaklasik 50 cm. Yarim metre. Hic de dedigin gibi degil yani.

edit: bu arada hepsinde ayni midir degil midir bilmiyorum zaten sana birsey dedigim yok ama sacma gercekten =)
Sosyal ağlarda paylaş

phillips eski usul kare monitorler üretiyor , wide screen olmadigic icin bu rakamın üzerine cıkamıyor cıkıcna iyi sonuc vermiyor sanırım ,

cozunurluk rakamı dısında gayet ii monitorler üretiyor phillips (hem siyah hem beyaz nokta garantisi verebilen tek firma ve bunu en uzun süreyle veriyor.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...