kopekolduren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 selamlar pek oynayan kalmadı galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Sen nerdesin yaa aloo! Gelenler gidiyorlar. Kimsenin maçası sıkmıyo orjinalde kasmaya. prayvıtçı olmuş millet (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hocam saygılar benim olaylar iyice karıstı valla yav :D onumuzdeki hafta tekrardan aranıza donecem varsa soyle yeni gelismeler yaz hocam buralara internet cafeden de olsa girebiliyoruz gelismelerden uzak kalmayalım :D saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 E gel artık yaw.:)-D Asfalt ağladı >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 :D hocaaaam keser sapı diyorumm... hocam hala ankaradayım dert tasa bitmiyor valla :D gereminin kavesinden giriyom internete ama hafta sonu gececem sizin tarafa :D cumartesi ehliyet sınavım var sonra sizinleyim insallah ve yine bir terslik cıkmaz ise :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yalan oldun yalaaan... Gelde organizasyonlara girek artık yaw ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bu arada bishop 61 oldu >:D< Çatlaa :P Dün lazo ben erdoğan turgay waterdragon farmladık saatlerce X( bi taş düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 :D Tarkan ile mi water dragonu kestiniz :D:D valla hocam bishop super olmus yav :D ne diyeyim sayggılar hurmetler,aganın elli tutulmaz :D emme az kaldı .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 >:D<>:D:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 emesene çevirmişsiniz ortamı a.q. bu ne lan?! :D :D :D Hala mı layneç gopeköldüren, hala mı? Mobayl selır, erenbeyprivat, selamün aleyküm, aleyküm selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bu VDSL uygulaması başladı ADSL akşam saatleri yalan oldu. Lineage2 ye logon olmak mümkün değil. Turgayda bende aynı sorunu yaşıyoruz. 23:00'ten sonra biraz rahatlıyor giriyoruz. Screenshot çeker koyarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sg-1 said: emesene çevirmişsiniz ortamı a.q. bu ne lan?! :D :D :D Hala mı layneç gopeköldüren, hala mı? Mobayl selır, erenbeyprivat, selamün aleyküm, aleyküm selam. X( Lineage2 Rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 @sg-1 ahahahahahhaahah. doğru tespitler yapmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 sg-1 said: emesene çevirmişsiniz ortamı a.q. bu ne lan?! :D :D :D Hala mı layneç gopeköldüren, hala mı? Mobayl selır, erenbeyprivat, selamün aleyküm, aleyküm selam. sg-1 benim ev arkadasımdır :D:D boyle artis artis konusuyor evin icinde msn ile irtibat kuruyorduk :d la noriyen ? :D su a.q lafından erdem sayesinde nefret ettim sen de erdemlesme abi be yav :D bu arada onderim varmı guzel filmler felan bi ara odemeli atarım sana aklında bulunsun saygılar :D hani screen shotlar??? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bu arada ocak ayından beri pc yok bende hala mı layneyc olabilirmi ? olsa zaten boyle baskasından screen shot istermiyim :D gelde bi yumurtalı pattis yiyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Yumurtalı pattiiiissss öğrencinin kebabı ehüehe filmden bol ne var, sen iste ayarlarız. Layneci salla gitsin artık, kurtul şu illetten a.q. (offf erdem :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 aleykumselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 erenbeyprivat gelmiş (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Arkadaşlar ben yeniden başlamayı düşünüyorumda lvl 45 TH vardı zamanında wow çıkınca bırakmıstım :) Şimdi merak ettigim kaç tane expansion falan geldi ben direk accounttan subscription yapsam client ı indirsem başlıyabilirmiyim oyuna acaba yoksa fazladan başka expansion falan maliyetleri çıkarmı ? Lineage2 Hellbound diye bi client buldum bu arada bumudur dogrusu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Var olan accountu activ hale getireceksin yani evet subscription o kadar. Sadece bu başka ödeme yok. Hellbound client yeterli senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ooooo erenbeyprivat gelmis :D la eren hatırlıyon mu uykumda ayaklalarımı yukarı kaldırıp Wind walk istemisim :D:D GM msj atıp seni heryerde goruyom soulshot satıyorsun dediydi :D:D tabi diyemedim :D ben erenbey ile vardiyalı SS ticareti yapıyoruz diye :D hey mazut gunleri :D SG-1 baba bu arda en son gorusmemiz,1 saat 6 dk imis biz o kadar ne konustuk la? :D sana birazcuk fazla patlamıs :D:D sanki ozlemisim eski gunleri yeav :D herkese selam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 anisi var onca bu oyunun; ne kadar kastirici korean traditional game olsa da, chinesee farmerlardan gecilmese de. SS ve SEED konusundaki master tezimiz kabul edilmeli! ^^ :D Mobile seller uygulamasi getirip dunya capinda kurdugumuz ag, musteri memnuniyeti takdirle karsilanmali! :D bunlari talep ediorum NCSOFTtan!! ^^ wo ai ni! optum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 odchu said: anisi var onca bu oyunun; ne kadar kastirici korean traditional game olsa da, chinesee farmerlardan gecilmese de. SS ve SEED konusundaki master tezimiz kabul edilmeli! ^^ :D Mobile seller uygulamasi getirip dunya capinda kurdugumuz ag, musteri memnuniyeti takdirle karsilanmali! :D bunlari talep ediorum NCSOFTtan!! ^^ wo ai ni! optum wo ai ni ye!!! xie xie :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 :D gunluk gulucugumu koyayım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar