kopekolduren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 selamlar pek oynayan kalmadı galiba ?
Tornalp Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Sen nerdesin yaa aloo! Gelenler gidiyorlar. Kimsenin maçası sıkmıyo orjinalde kasmaya. prayvıtçı olmuş millet (td)
kopekolduren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hocam saygılar benim olaylar iyice karıstı valla yav :D onumuzdeki hafta tekrardan aranıza donecem varsa soyle yeni gelismeler yaz hocam buralara internet cafeden de olsa girebiliyoruz gelismelerden uzak kalmayalım :D saygılar
Tornalp Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 E gel artık yaw.:)-D Asfalt ağladı >:D<
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 :D hocaaaam keser sapı diyorumm... hocam hala ankaradayım dert tasa bitmiyor valla :D gereminin kavesinden giriyom internete ama hafta sonu gececem sizin tarafa :D cumartesi ehliyet sınavım var sonra sizinleyim insallah ve yine bir terslik cıkmaz ise :D
Tornalp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yalan oldun yalaaan... Gelde organizasyonlara girek artık yaw ^^
Tornalp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bu arada bishop 61 oldu >:D< Çatlaa :P Dün lazo ben erdoğan turgay waterdragon farmladık saatlerce X( bi taş düşmedi.
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 :D Tarkan ile mi water dragonu kestiniz :D:D valla hocam bishop super olmus yav :D ne diyeyim sayggılar hurmetler,aganın elli tutulmaz :D emme az kaldı ....
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 emesene çevirmişsiniz ortamı a.q. bu ne lan?! :D :D :D Hala mı layneç gopeköldüren, hala mı? Mobayl selır, erenbeyprivat, selamün aleyküm, aleyküm selam.
Tornalp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bu VDSL uygulaması başladı ADSL akşam saatleri yalan oldu. Lineage2 ye logon olmak mümkün değil. Turgayda bende aynı sorunu yaşıyoruz. 23:00'ten sonra biraz rahatlıyor giriyoruz. Screenshot çeker koyarım ^^
Tornalp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sg-1 said: emesene çevirmişsiniz ortamı a.q. bu ne lan?! :D :D :D Hala mı layneç gopeköldüren, hala mı? Mobayl selır, erenbeyprivat, selamün aleyküm, aleyküm selam. X( Lineage2 Rulz
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 @sg-1 ahahahahahhaahah. doğru tespitler yapmışsın :)
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 sg-1 said: emesene çevirmişsiniz ortamı a.q. bu ne lan?! :D :D :D Hala mı layneç gopeköldüren, hala mı? Mobayl selır, erenbeyprivat, selamün aleyküm, aleyküm selam. sg-1 benim ev arkadasımdır :D:D boyle artis artis konusuyor evin icinde msn ile irtibat kuruyorduk :d la noriyen ? :D su a.q lafından erdem sayesinde nefret ettim sen de erdemlesme abi be yav :D bu arada onderim varmı guzel filmler felan bi ara odemeli atarım sana aklında bulunsun saygılar :D hani screen shotlar??? :D
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bu arada ocak ayından beri pc yok bende hala mı layneyc olabilirmi ? olsa zaten boyle baskasından screen shot istermiyim :D gelde bi yumurtalı pattis yiyelim :D
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Yumurtalı pattiiiissss öğrencinin kebabı ehüehe filmden bol ne var, sen iste ayarlarız. Layneci salla gitsin artık, kurtul şu illetten a.q. (offf erdem :D )
Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Arkadaşlar ben yeniden başlamayı düşünüyorumda lvl 45 TH vardı zamanında wow çıkınca bırakmıstım :) Şimdi merak ettigim kaç tane expansion falan geldi ben direk accounttan subscription yapsam client ı indirsem başlıyabilirmiyim oyuna acaba yoksa fazladan başka expansion falan maliyetleri çıkarmı ? Lineage2 Hellbound diye bi client buldum bu arada bumudur dogrusu ?
Tornalp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Var olan accountu activ hale getireceksin yani evet subscription o kadar. Sadece bu başka ödeme yok. Hellbound client yeterli senin için.
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ooooo erenbeyprivat gelmis :D la eren hatırlıyon mu uykumda ayaklalarımı yukarı kaldırıp Wind walk istemisim :D:D GM msj atıp seni heryerde goruyom soulshot satıyorsun dediydi :D:D tabi diyemedim :D ben erenbey ile vardiyalı SS ticareti yapıyoruz diye :D hey mazut gunleri :D SG-1 baba bu arda en son gorusmemiz,1 saat 6 dk imis biz o kadar ne konustuk la? :D sana birazcuk fazla patlamıs :D:D sanki ozlemisim eski gunleri yeav :D herkese selam :D
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 anisi var onca bu oyunun; ne kadar kastirici korean traditional game olsa da, chinesee farmerlardan gecilmese de. SS ve SEED konusundaki master tezimiz kabul edilmeli! ^^ :D Mobile seller uygulamasi getirip dunya capinda kurdugumuz ag, musteri memnuniyeti takdirle karsilanmali! :D bunlari talep ediorum NCSOFTtan!! ^^ wo ai ni! optum
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 odchu said: anisi var onca bu oyunun; ne kadar kastirici korean traditional game olsa da, chinesee farmerlardan gecilmese de. SS ve SEED konusundaki master tezimiz kabul edilmeli! ^^ :D Mobile seller uygulamasi getirip dunya capinda kurdugumuz ag, musteri memnuniyeti takdirle karsilanmali! :D bunlari talep ediorum NCSOFTtan!! ^^ wo ai ni! optum wo ai ni ye!!! xie xie :D
kopekolduren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 :D gunluk gulucugumu koyayım (:D
Öne çıkan mesajlar