nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 mahmut tuncer said: nutella yerim said: ve insan gozu algılayamasa bile her hareket golgeden hızlıdır bu hareketi yapınca rakibimizin algıları açılıyor demek ki peki bu olayı izleyen seyircilerin algıları ? onlar golgeyle tekmeyi aynı anda olusup sona eren olaylarmıs gibi algılıyolar,o zaman gozlemci/referans a gore relativite giriyo olaya da o degil bu sohbet cok degisik yonlere kayıyo
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 mahmut tuncer said: chaotic böyle gaz gaz konuşuyon sonra dolmuşçudan minibüsçüden dayak yiyon ne tırt bi adamsın ya sen, kursta o kadar şey öğretiyorlar da minibüsçü kafasından korunmayı öğretmiyorlar mı lan? minibüse binmem için arabamın bozulması o yörede taksi olmaması gerekir. ha binmedimmi bindim zamanında. ama minibüsçü dediğin bir garip adam bütün gün debriyaj gaz yapmaktan ayakları kireçlenme olmuş. sıcakta kan ter içinde indi bindi indi bindi gözler hep müşteri arar. ben kıyamam vuramam o adama. varsın kafa atacaksa atsın helali hoş olsun minibüsçü abime..
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nutella yerim said: mahmut tuncer said: nutella yerim said: ve insan gozu algılayamasa bile her hareket golgeden hızlıdır bu hareketi yapınca rakibimizin algıları açılıyor demek ki peki bu olayı izleyen seyircilerin algıları ? onlar golgeyle tekmeyi aynı anda olusup sona eren olaylarmıs gibi algılıyolar,o zaman gozlemci/referans a gore relativite giriyo olaya da o degil bu sohbet cok degisik yonlere kayıyo kes sesini ve öp beni!
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Chaotic said: mahmut tuncer said: chaotic böyle gaz gaz konuşuyon sonra dolmuşçudan minibüsçüden dayak yiyon ne tırt bi adamsın ya sen, kursta o kadar şey öğretiyorlar da minibüsçü kafasından korunmayı öğretmiyorlar mı lan? minibüse binmem için arabamın bozulması o yörede taksi olmaması gerekir. ha binmedimmi bindim zamanında. ama minibüsçü dediğin bir garip adam bütün gün debriyaj gaz yapmaktan ayakları kireçlenme olmuş. sıcakta kan ter içinde indi bindi indi bindi gözler hep müşteri arar. ben kıyamam vuramam o adama. varsın kafa atacaksa atsın helali hoş olsun minibüsçü abime.. aga ben minibüse bindin demedim zaten..
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 naruto mu seyrettın sen catara acma fılan 8 gate var bıde gai acıyordu onları rock lee 5 tanesını acıp gaara dalmıstı hatta ama sonu kotu olduydu
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Masakari said: naruto mu seyrettın sen catara acma fılan 8 gate var bıde gai acıyordu onları rock lee 5 tanesını acıp gaara dalmıstı hatta ama sonu kotu olduydu bleach i takip ediyorum. bankai..!
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 meydana gelen her olay nedensellik ilkesiyle kısıtlanmıstır,olusan/olan/varolan bir olay kendini meydana getiren öncü bir olayın sonucudur,bir sonuc kendini inşa eden nedenden once başlayamaz
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 mahmut tuncer said: nutella yerim said: mahmut tuncer said: nutella yerim said: ve insan gozu algılayamasa bile her hareket golgeden hızlıdır bu hareketi yapınca rakibimizin algıları açılıyor demek ki peki bu olayı izleyen seyircilerin algıları ? onlar golgeyle tekmeyi aynı anda olusup sona eren olaylarmıs gibi algılıyolar,o zaman gozlemci/referans a gore relativite giriyo olaya da o degil bu sohbet cok degisik yonlere kayıyo kes sesini ve öp beni! lan geyigine dedin fakat gecenin bu saati aniden okuyunca cok tahrik oldum,evde yalnız degilim iceri salonda annebaba var fakat odam da yalnızım,maglum sıcak vucudum ıslak ve yapışyapış ustelik karanlıkta oturuyorum ;)
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Chaotic said: zeksyonda ahuahauh bu ne len?
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nutella yerim said: yalan abi yemişler seni gölgeden hızlı tekme atılamaz,uzayda meydana gelen her olay nedensellik ilkesiyle kısıtlanmıstır,olusan/olan/varolan bir olay kendini meydana getiren öncü bir olayın sonucudur,bir sonuc kendini inşa eden nedenden once başlayamaz bir zamanlar dünyanın öküzün boynuzları üzerinde durduğuna inanıyorlardı.. newton a kadar dünyanın renkiz bir madde ile kaplı olduğu zannediliyordu ışığın yayılması için.. şimdide cernde salaklar anti madde diye bişiler uydurmuşlar biyerlerinden çarpıştırıyorlar.. herbişi teoridir gerçek olan insanın kendi kendisidir. o yüzden sen sağa kendine kendini hoş et. adidas ın da dediği gibi impossible is nothing!!!
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kasığa mı atılıyor bu tekme tam anlayamadım. biraz daha aç da kullanayım bu tekniği.
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 MrLevie said: Chaotic said: zeksyonda ahuahauh bu ne len? zeksyon türkçe okunuş yazılışı almancadan ingilizceye tercümesi section oluyor..
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sonuç olan gölge yanlız tekme değil
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben bu soyledigimi ölçme cihazlarıyla ispatlayabilirim arkasındayım,gölgeden hızlı tekme atamayan sensin sen dusun bebek
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 mahmut tuncer said: sonuç olan gölge yanlız tekme değil tamam ben de aynı seyi soyluyorum
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Zebilith said: kasığa mı atılıyor bu tekme tam anlayamadım. biraz daha aç da kullanayım bu tekniği. kullanmak kolay değil dostum. ama bildiğin herşeyi unutmalısın önce jackie chan in dediği gibi : "too many mind.. no mind.." sonra tekme olmalısın bacak olmalısın tekmenin damarlarında akışı olmalısın sonra şakralarını açman lazım ayaklarında 8 şakra var hepsini açınca chi vurabiliyorsun sonrası için shaolin manastırında 20 yıllık bir eğitim sürecinden geçmen gerekiyor daha sonra fui sin tekmesinin 1.seviyesini kullanabilirsin.
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 lan sacmalamısım tam tersini soylicektim beynim dondu gece gece ozur dilerim
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Chaotic said: Zebilith said: kasığa mı atılıyor bu tekme tam anlayamadım. biraz daha aç da kullanayım bu tekniği. kullanmak kolay değil dostum. ama bildiğin herşeyi unutmalısın önce jackie chan in dediği gibi : "too many mind.. no mind.." sonra tekme olmalısın bacak olmalısın tekmenin damarlarında akışı olmalısın sonra şakralarını açman lazım ayaklarında 8 şakra var hepsini açınca chi vurabiliyorsun sonrası için shaolin manastırında 20 yıllık bir eğitim sürecinden geçmen gerekiyor daha sonra fui sin tekmesinin 1.seviyesini kullanabilirsin. ha okey dalga geçiyormuşsun.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Abi ben en son yanan ejder yumruğu çalışmıştım, bu daha mı etkili?
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Chaotic said: bone u tanırım ve kesinlikle bone değilim fake i de değilim bone u da tanımam ama tanısam severmişim gibi geliyor akıllı biri zaar ?
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ne saçmalıyorsun yanan ejder yumruğu mu olur. bidefa ejder diye bişi yok kaldı ki var diyelim salak mı bu niye yansın. hadi yandı niye yumruk atsın yanarken de bundan esinlenip teknik yapsınlar.. saçmalamanın bile bi adabı var yau
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 zlorwf said: Chaotic said: bone u tanırım ve kesinlikle bone değilim fake i de değilim bone u da tanımam ama tanısam severmişim gibi geliyor akıllı biri zaar ? tanırım forumdan. yolda görüp tanısam dedimdi..
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Chaotic said: ne saçmalıyorsun yanan ejder yumruğu mu olur. bidefa ejder diye bişi yok kaldı ki var diyelim salak mı bu niye yansın. hadi yandı niye yumruk atsın yanarken de bundan esinlenip teknik yapsınlar.. saçmalamanın bile bi adabı var yau Fui sin tekmesine neyden esinlenmişler ?
Öne çıkan mesajlar