karpuz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 çok acil çoook. özür dilerim verdiğim rahatsızlıktan dolayı. bna telefon geldikten sonra haber veririm silinir bu thread.[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yoksa mumi hakkında açılan topic gibi kayıpmı oda :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 zuhauh dövcenmi yoksa millet bi ara telefonla tehdit ediyodu ...[signature][hline]The Gelroth
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yok abi clan maçı var 10 da adam ortalarda yok yarım saat kaldı haydi yahu önemli diyoz[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Hadi yauuuv[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ABİ MAÇ BAŞLIYO HADİ YAaaaaa[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 09006548796[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 İcqda onlinedı bi ara...[signature][hline]
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sattımı peze... zaıaj dogaldır :D[signature][hline]The Gelroth
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 abi bari iyi cs oynayan biri varmı o gelsin bi maçlık ya abi adamlar bekliyo karşı takım ya... ayıp oldu çok[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Buldum buldum khalayı... saolun[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 İyi bi fırça kayarsın artık zuhauh:D[signature][hline]The Gelroth
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bari maçın sonucunu da yazın da topic bi işe yarasın ;)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: orc_lord, 14 February 2004 22:00 tarihinde demiş ki: yoksa mumi hakkında açılan topic gibi kayıpmı oda :( alla alla??? nasıl kayıp?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together...
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ZHUZhuzhuhu Koptum abı Khala kayıptır bulunuz:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye guvenme cunku beyaz gulun golgesı bıle sıyahtır Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden bır gun mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 halfmumi şöyle diyeyim daha öncede başka birisi topic açmıştı mumi kayıp telefonunu veya görenler varmı bildirsinler diye o olay :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 alla alaa.. ben bulamadım topiği :) ben kaybolmuşum haberim yok :][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together...
Öne çıkan mesajlar