Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Marl0_on said: valla son otobüse kadar yolu var, llama sıcak iyidir be, zaten cıbıl cıbıl güneşin anlında dolaşıcak değiliz, mekana filan otururuz, muhabbet ederiz. sinem takmıyor beni bu aralar, sen bir ara istersen. üzme beni tostum.. İzmirde olsam ekşicem tepene. Sanırım buluşmayada yetişemeyeceğim. Ben geleyim bi daha toplaşın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Olay o değil, ama salla şimdi sen onu. Sonra artık. Buluşmayla ilgili olarak, 5 de buluşulabilir, evet. Ama evi uzak olan, çok geç saate kalamayacak olanlar olabilir, ki özellikle gelmesini istediğim insanlarda bu gibi sorunlar çıkma ihtimali yüzünden diyorum ki 3 de buluşan buluşsun, sonradan gelenler önceden buluşanlara ulaşıp onlara katılsın. Ayrıca benim de erken ayrılmam gibi bir durum söz konusu olabilir, öyle gelip 1~2 saat takılıp dönmekte istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bi hafta snra olsaydı keşke yaa bu hafta izmire dönme ihtimalim yok maselef :( size ii eğlenceler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bir kaç hafta içerisinde büyük ihtimalle yenisi düzenleriz. Bu buluşma da İzmir'de kısa süreliğine bulunucak arkadaşlarla tanışıp kaynaşmak amaçlı bu tarih seçildi zaten. Hele bir onları yolcu edelim, İzmir'in mevcut tayfasıyla bir buluşma daha yapmamamız için hiçbir neden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Akşamüstü 17:30 dan önce asla gelmem. Bir de sonuç olarak hangi gün, herkes farklı birşey demiş. Ha osso gelmezse yine gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 valla eylül ekim e kdr fln izmir aydın arası mekik.. sonra da konyaya :( illaki bi araya kıstırırız cnm bişiler.. dimi ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Kız isen neden olmasın canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Pyro, Cumartesi olucak abi buluşma. Ayrıca Ezel getiririm ben dedi Osso'yla, Cons'u. Metket de gelirse tamamdır işte. Harbi o bir şey dememiş, msnden dürteyim bi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ne alaka canım.. he kızım orası ayrı da kız olmasam da görüşmek isterdim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ne demek osso gelmezse gelmem.ben geliniyo diyosam gelinecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 İşte büyük liste: Madcat Marlon Pyro Saeros Prudent Sin Ferrero Boach alatariel osso-cons ( opsiyonel ) Llama(muhtemelen gelir heralde) Utopya ( YOK BODRUMDA OLEY AHAHA ) Redogski (opsiyonel sormadım daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 obsesifik said: ne alaka canım.. he kızım orası ayrı da kız olmasam da görüşmek isterdim yani.. Kız olmasan ben istemezdim, sorun o. Ama şu anlık bir sorun yok, görüşebiliriz. (edit: işim çıktı, görüşemeyiz sorry) Bu arada Osman ile Orçun gelemez, bodrumdaydılar en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hmm.. anlar gibim oldum buluşma isteğimi yeniden gözden geçirmem gerekecek sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kız gelince yiyoruz biz. malum izmir abaza şehri. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yahu şaka yapıorum ne bu agresiflik , laf sokma çabası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bi daha düşüneyim falan diyince bizde adam yemiyoruz demeye getirdim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yok ya şaka yapıorm o tarz düşünen biri olsam zaten demem illaki araya kıstırırız fln die maksat muhabbet gecenin bu saatinde olur o kdr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 artık bu kadar muhabbetten sonra kızın hevesi kaçmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 heves olsaydı kaçması mümkündü de heves deil istek.. istiorum arkadaşlar sizlerle tanışmayı ya (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Harasslamayın lan topici. CUMARTESİ TUQBA KURUYEMİŞ (sevinç yanı) ÖNÜNDE SAAT 3 DE. HOP, BİLİDER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben de gelcem benim peter oldugumu anlarsınız gelirsem sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 geliormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ohşşş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Madcat said: İşte büyük liste: Madcat Marlon Pyro Saeros Prudent Sin Ferrero Boach alatariel osso-cons ( opsiyonel ) Llama(muhtemelen gelir heralde) Utopya ( YOK BODRUMDA OLEY AHAHA ) Redogski (opsiyonel sormadım daha) yaw ben damlarım her türlüde 3 te çok erken o sıcakta eririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 patlar bu bulusma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar