Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 çok güzel bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 UYARI bu filmi izleyip, bu topice girip just friends filminin de olduğunu öğrenip, onu da izleyeyim demeyin just friends i izlemeyin ari gold a benzeten var mı esas adamı, biraz daha genç, daha yoğun saçlı hali gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 niye? just friend de güzeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 just friends baya iyi bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 iidi de gerçekten de bende izleyemedim yani filmin coğunu adama üzüldüğümden. epic fail guy kadar beter fail ediyo adam yani :P öte yandan chaos theory (tu) hasta kaldım ona. ryan reynoldsı seviyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 topicte adı geçen tüm filmleri izledim, ama hiçbirini hatırlamıyorum o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar