Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ÖSS`de baraj puanları düşürüldü. Ön lisans ve açık öğretim için ÖSS taban puanı 145, lisans programları için 165 olarak yeniden belirlendi. YÖK Genel Kurulu toplantısının ardından yapılan yazılı açıklamada, üniversitelerin kontenjanlarının daha etkin kullanılabilmesi amacıyla ÖSYM`nin önerilerinin değerlendirildiği, ön lisans ve açık öğretim için ÖSS taban puanının 145, lisans programları için ise 165 olarak yeniden belirlendiği kaydedildi. Böylece, ÖSS taban puanları ön lisans ve açık öğretim için 160`tan 145`e, lisans programları için ise 185`ten 165`e düşürülmüş oldu. ÖSS taban puanlarında yapılan yeni düzenlemenin 2008-ÖSS`den itibaren uygulanacağı bildirildi. Bu arada, ÖSYM`nin ÖSS taban puanlarıyla ilgili üç ayrı öneri sunduğu, taban puanların 145 ve 165`e çekilmesi önerisinin de ÖSYM`nin önerileri arasında yer aldığı kaydedildi. yalnız anlamadığım şey şu bu sene içinde geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 taban puanları da düşer o zaman demii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ulan zaten 8 matematik 7 fen çözünce 160 barajını geçiyorsun. Taşak mı geçiyor bunlar ? Sanki üniversiteler de sınıflar boş kalıyor da baraj düşürüyorlar. Biri sopayla akıl fikir versin Allah aşkına ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bence ösym başkanı sudoku fln çözsün acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 fazla düşmüş hakkaten ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 3. sınıf apartmandan bozma özeller baskı yapmış olabilir. "Biz iktidara gelene kadar 124 kişi geçiyordu barajı, eğitim seviyesini yükselttik artık herkes geçiyor" olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ya o puana girilen yerler dolmuyor tabii ki, açıköğretimde falan kontenjan da yok zaten. bu kadar düşük puanla bile dolmayan yerler kalır bence yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 dünyanın en yüzeysel adamı olarak derim ki; ösym başkanı 20 puan düşürdüğüne göre taban puanlarıda 20 puan düşer. hıyarlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 keşkeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 taban puanlarında cok bir degisme olmaz bence(dusuk puanlı yerler dısında), yuksek puanlı yerler icin hic farketmez zaten barajın 185'den 165'e dusurulmesi, baraj puanı cevresinde puan isteyen yerler de degisme olabilir, o degisebilir sadece, baraj dustugunde bos olan yerler doldugu icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bu sene için de geçerliymiş. /kanal d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Özel okullar kontenjanı dolduramıyor. Güzel sanatlar bölümün boş kalan kontenjanlarına hiçbir yeteneği olmayan tipler çöp adam çizip,parayı bastırıp girsin diye yapmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bide bu sene bayağı yeni üniv açıldı yamulmuyorsam 6-7 tane devlet ünisi açıldı. hatta bugünlerde bu ünivlerin rektörlük atamaları yapılacaktı. ki bi tonda yeni özel üniv açılmıştır. haliyle ünive alınacak adam arttı. bu ünivleri boş bırakacaklarına baraj puanını düşürmeleri çözüm değil ama ne yazikki. sonra yine başlayacaklar ağlamaya 4yıllık üniv mezunlarının %20si işşiz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Walla benim için süper haber zaten baraj korkusu yaşıyodum şimdi banko atılıma girerim tabi foreverbaşkent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar