roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Biraz önce kral tv de çıktı. Çok değişik bir çalışma olmuş fakat ismail bu albümünde de kendini aşamamış. Hala deri giyecekler, hala nakaratı söyleyen o 50 li yaşlardaki ev hanımı, hala arada şarkıya giren baba, polis gibi faktörler... Geçen sene türkiye nin en çok albüm satan sanatçısıydı sanırım 1.250.000 tane ile. Ne tarkan ne başka biri :) İsmail YK Bence, insanları, özellikle çocukları eğlenceli şarkılar yaparak tavlıyor. Şarkı gerçekten de 3 yaşındaki bir çocuğun zekasıyla yazılmış (özellikle polis gelirse havamı bozar mı kısmına dikkat) Ama eğlenceli olsa gerek. Bu fantastik çalışmayı izlemediyseniz bir an önce tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 inadına dinlemedim şarkıyı, klibinide izlemedim! dinlemicem/izlemicem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 çok şey kaybediyorsun sdf bas gaza diyen bayanı sese illet oldum ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Drall said: inadına dinlemedim şarkıyı, klibinide izlemedim! dinlemicem/izlemicem! Bırak şimdi ayak yapma, ipod`a bile attın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bunlar var ya, akp liler gibiler. milletin dediğine bakarsak kimse akp ye oy vermemiş, kimse sabah programı izlemez, pembe dizi izlemez. herkes cnbc e izliyor efenim. cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sakin devam edelim,konuyla alakası yoksa,ortalığı karıştırmak için mesaj atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Beleglor said: Drall said: inadına dinlemedim şarkıyı, klibinide izlemedim! dinlemicem/izlemicem! Bırak şimdi ayak yapma, ipod`a bile attın. ahahaha yalanlara gel. keşke ipod'um olsa da atsam :( iki arkadaş beni uyandırmak için son ses dinletmiş bikere, yok uyanmamışım resmen inadına =D dinlemicem ama hakikaten, yok abi ismail yk dan allah belanı versin ve bomba bomba yı duydum ve tövbe ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yazın hit parçası, demet akalından bebekle birlikte listelerin üst sıralarını zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 roket adam said: Biraz önce kral tv de çıktı. Çok değişik bir çalışma olmuş fakat ismail bu albümünde de kendini aşamamış. Hala deri giyecekler, hala nakaratı söyleyen o 50 li yaşlardaki ev hanımı, hala arada şarkıya giren baba, polis gibi faktörler... Geçen sene türkiye nin en çok albüm satan sanatçısıydı sanırım 1.250.000 tane ile. Ne tarkan ne başka biri :) İsmail YK Bence, insanları, özellikle çocukları eğlenceli şarkılar yaparak tavlıyor. Şarkı gerçekten de 3 yaşındaki bir çocuğun zekasıyla yazılmış (özellikle polis gelirse havamı bozar mı kısmına dikkat) Ama eğlenceli olsa gerek. Bu fantastik çalışmayı izlemediyseniz bir an önce tıklayın ahuauhahuhauwpoahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 demetakalın hakkında fede said: yazın hit parçası, demet akalından bebekle birlikte listelerin üst sıralarını zorlar hayatımda herhangi bir demetaka lın parçası dinlemememe veya indirmememe rağmen ezbere biliyorum tüm şarkılarını. neden? çok kısa çünkü. sev diği mi kolum a takar ım diyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar