Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsmail YK - Bas Gaza

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce kral tv de çıktı. Çok değişik bir çalışma olmuş fakat ismail bu albümünde de kendini aşamamış. Hala deri giyecekler, hala nakaratı söyleyen o 50 li yaşlardaki ev hanımı, hala arada şarkıya giren baba, polis gibi faktörler...

Geçen sene türkiye nin en çok albüm satan sanatçısıydı sanırım 1.250.000 tane ile. Ne tarkan ne başka biri :) İsmail YK

Bence, insanları, özellikle çocukları eğlenceli şarkılar yaparak tavlıyor. Şarkı gerçekten de 3 yaşındaki bir çocuğun zekasıyla yazılmış (özellikle polis gelirse havamı bozar mı kısmına dikkat) Ama eğlenceli olsa gerek.

Bu fantastik çalışmayı izlemediyseniz bir an önce tıklayın
Sosyal ağlarda paylaş

Beleglor said:
Drall said:
inadına dinlemedim şarkıyı, klibinide izlemedim! dinlemicem/izlemicem!

Bırak şimdi ayak yapma, ipod`a bile attın.

ahahaha yalanlara gel. keşke ipod'um olsa da atsam :( iki arkadaş beni uyandırmak için son ses dinletmiş bikere, yok uyanmamışım resmen inadına =D dinlemicem ama hakikaten, yok abi ismail yk dan allah belanı versin ve bomba bomba yı duydum ve tövbe ettim
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Biraz önce kral tv de çıktı. Çok değişik bir çalışma olmuş fakat ismail bu albümünde de kendini aşamamış. Hala deri giyecekler, hala nakaratı söyleyen o 50 li yaşlardaki ev hanımı, hala arada şarkıya giren baba, polis gibi faktörler...

Geçen sene türkiye nin en çok albüm satan sanatçısıydı sanırım 1.250.000 tane ile. Ne tarkan ne başka biri :) İsmail YK

Bence, insanları, özellikle çocukları eğlenceli şarkılar yaparak tavlıyor. Şarkı gerçekten de 3 yaşındaki bir çocuğun zekasıyla yazılmış (özellikle polis gelirse havamı bozar mı kısmına dikkat) Ama eğlenceli olsa gerek.

Bu fantastik çalışmayı izlemediyseniz bir an önce tıklayın

ahuauhahuhauwpoahuahu
Sosyal ağlarda paylaş

demetakalın hakkında

fede said:
yazın hit parçası, demet akalından bebekle birlikte listelerin üst sıralarını zorlar

hayatımda herhangi bir demetaka lın parçası dinlemememe veya indirmememe rağmen ezbere biliyorum tüm şarkılarını. neden? çok kısa çünkü.

sev
diği
mi
kolum
a
takar
ım

diyor mesela.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...